Meli

Stichting

Oppashond

Woonplaats

Roemanie

Leeftijd

2 jaar

Laatste update

18-05-2024

Oorsprong van dier

Roemenië

Contactgegevens

Maak een zoekprofiel aan om te zien of je een match bent.

Omschrijving

We zoeken voor Meli een gastgezin! Om onze honden en katten wat meer kans te bieden op een adoptie, zijn we altijd op zoek naar opvang gezinnen, die een mooie opstap naar een definitieve adoptie kunnen zijn.
Daarnaast bieden wij ook een mogelijkheid tot opvangen met eerste optie op adoptie. Als u interesse heeft in één van onze honden of katten sturen wij u een informatie document, waarin we u onze procedure en de opties volledig uitleggen.

Hallo mede hondenliefhebber! Als je op zoek bent naar een harige vriend die zowel zachtheid als veerkracht belichaamt, hoef je niet verder te zoeken dan Meli. Deze opmerkelijke hond heeft een verhaal dat zeker aan je hart zal trekken en een persoonlijkheid die je leven zal vullen met grenzeloze liefde en vreugde.
Meli is ongeveer 1,5 jaar oud. Ze is ongeveer 60 cm en weegt momenteel 35 kg, komt nu wat aan na het krijgen van haar puppy's.
Na het moedig opvoeden van haar dierbare puppy's, van wie er twee nog steeds naast haar verblijven in de privéopvang van onze toegewijde redder Gabriela in Roemenië, is Meli nu klaar om een nieuw hoofdstuk in haar leven te omarmen.
Meli's grootte suggereert dat ze zou gedijen in een huis met een ruime tuin, waar ze haar benen kan strekken en naar hartenlust kan verkennen. Door haar flexibele karakter zal ze echter ook gedijen in een appartement, zolang ze maar de liefde en aandacht krijgt die ze zo rijkelijk verdient. Meli's opmerkelijke vermogen om met zowel honden als katten om te gaan, maakt haar tot een geweldige toevoeging aan gezinnen met andere huisdieren, waardoor ze een harmonieus en liefdevol huishouden creëert.
Meli heeft de verantwoordelijkheden van het moederschap al ervaren, is gesteriliseerd en is nu klaar om zich op zichzelf en haar toekomstige gezin te concentreren. Haar ontberingen uit het verleden hebben haar band met mensen versterkt en ze wacht reikhalzend uit naar het delen van haar loyaliteit en genegenheid met een liefhebbende familie voor altijd.

Oppashond Meli

Ras
Kruising

Periode

  Wensen

  Ervaring
  Nee, niet noodzakelijk
  Referenties
  Nee, niet noodzakelijk
  Vergoeding
  Ja, in overleg

  Thuissituatie

  Katten
  Ja
  Honden
  Ja
  Kinderen
  Ja
  Hond uit buitenland?
  Lees de 5 aandachtspunten waar je op moet letten met een hond uit het buitenland.
  Huisdierenbijsluiter

  Tips

  Lees de adoptietips aandachtig voor je een dier adopteert.

  Tips bij adoptie

  Een huisdier zoeken dat bij je past

  • Persoonlijk contact
  • Geen handel in dieren
  • Herplaatsing honden en katten vanuit eigen omgeving
  • Zoekt de juiste match

  Ontvang elke dag om 6 uur nieuwe matches in je mail. Maak een zoekprofiel gratis aan.

  Zoekprofiel aanmaken

  Op Verhuisdieren.nl zoek je verantwoord naar jouw ideale hond, kat of konijn

  Steun de stichting

  • Ontvang notificaties van nieuwe matches
  • Bekijk contactgegevens van matches
  • Support onze stichting voor 1 jaar