Dennis

Stichting

Oppashond

Woonplaats

Griekenland

Leeftijd

2 maand(en)

Laatste update

21-11-2023

Oorsprong van dier

Griekenland

Contactgegevens

Maak een zoekprofiel aan om te zien of je een match bent.

Omschrijving

Mogen we aan jullie voorstellen: DENNIS ❤️

Het zal je maar gebeuren. Je komt echt net ter wereld en je wordt zonder pardon op een onbekende verlaten plek achtergelaten in een dichtgebonden zak, met je broertje en je zusjes, en ook nog een overleden rottende geit. Wat een waardeloze start hebben ze jou meegegeven.😕

Lieve stoere Dennis, hoe vreselijk het ook is, gelukkig heb je via via de weg gevonden naar onze shelter. Jij verdient een tweede kans!

Wat zou Dennis graag onderdeel zijn van een gezin dat onvoorwaardelijk van hem houdt.
Die wil zorgen voor hem, echt kiest voor hem ❤

Dennis is samen met zijn broertje en zusjes nu opgevangen in onze shelter. Daar waar hij een kans krijgt om door zijn kwetsbare periode heen te komen. Pas 10 dagen oud (geboren in oktober 2023) is natuurlijk nog erg jong en kwetsbaar. Risico’s zijn er altijd maar wij gaan voor het vertrouwen. Gelukkig is er om de 3 uur een voedingsronde, krijgt hij medische zorg indien nodig, aandacht en liefde. Daarmee hopen we dat hij een goede tweede start krijgt en behoudt. Hij drinkt gelukkig goed en groeit goed. Dennis laat zich al horen, er zit leven in! Wat een dappere Dennis!

We weten niet wie de ouders van deze knapperd is, daarom is het lastig om in te schatten hoe groot ze zullen worden. Maar we vermoeden dat ze uitgroeien tot hondjes met een middelmaat.
Dennis herken je aan zijn stoere zorro ogen. In zijn mooie wite snuit zitten zwarte vlekken rondom zijn ogen en doorlopend tot oren en witte streep op zijn hoofd. Met her en der wat vlekken op zijn lijfje.
Maar die kleurverschillen en vachtverandering kunnen na verloop van tijd dat ze ouder worden veranderen. Na een heerlijk verfrissend badje, zijn de looks van Dennis nog beter te bewonderen😉. Hoe ze ook zullen uitgroeien, die extra verassing is voor u en dat maakt het net zo leuk.

Dennis verdient een tweede kans, vind je ook niet?! Naast de basiszorg volgt er bij 12 weken rabies vaccinatie die 3 weken moet inwerken en daarna mag Dennis op reis naar NL.
Hij is er straks helemaal klaar voor …. U ook, voor uw maatje voor het leven, oneindige knuffels en wandelingen samen?!

Interesse? Zet meteen het telefoonnummer waarop je goed bereikbaar bent in jouw reactie. We willen natuurlijk eerst de mensen spreken voordat we een van onze prachtige hondjes voor jou reserveren. Natuurlijk houden we onze adoptanten met foto’s en filmpjes op de hoogte van hun nieuwe maatjes.

Wij bieden ook de mogelijkheid van Optie tot Adoptie, dat betekent dat, mocht u het hondje eerst op zicht willen, wij dit begrijpen. Na 2 weken neemt u dan de beslissing of u het hondje adopteert, mocht de klik er niet zijn, dan vragen we wel of de hond bij u in huis kan blijven tot we een nieuwe adoptant gevonden hebben.

Wij zorgen voor de reis naar Nederland, de registratiechip, Europees dierenpaspoort, vlooienbehandeling, ontworming, de vereiste inentingen en een gezondheidscheck door de dierenarts.

Oppashond Dennis

Ras
Mix

Periode

    Vanaf Februari 2024

Wensen

Ervaring
Nee, niet noodzakelijk
Referenties
Nee, niet noodzakelijk
Vergoeding
Nee, ik zoek een vrijwilliger

Thuissituatie

Katten
Ja
Honden
Ja
Kinderen
Ja
Hond uit buitenland?
Lees de 5 aandachtspunten waar je op moet letten met een hond uit het buitenland.
Huisdierenbijsluiter

Tips

Lees de adoptietips aandachtig voor je een dier adopteert.

Tips bij adoptie

Een huisdier zoeken dat bij je past

  • Persoonlijk contact
  • Geen handel in dieren
  • Herplaatsing honden en katten vanuit eigen omgeving
  • Zoekt de juiste match

Ontvang elke dag om 6 uur nieuwe matches in je mail. Maak een zoekprofiel gratis aan.

Zoekprofiel aanmaken

Op Verhuisdieren.nl zoek je verantwoord naar jouw ideale hond, kat of konijn

Steun de stichting

  • Ontvang notificaties van nieuwe matches
  • Bekijk contactgegevens van matches
  • Support onze stichting voor 1 jaar