Daiko

Stichting

Oppashond

Woonplaats

Griekenland

Leeftijd

2 maand(en)

Laatste update

21-11-2023

Oorsprong van dier

Griekenland

Contactgegevens

Maak een zoekprofiel aan om te zien of je een match bent.

Omschrijving

Leer mij kennen; mijn naam is DAIKO
Ik als stoere vent, maar weet je waar ik nou echt naar opzoek ben? Naar heel veel ❤

Stel je voor; je maakt een mooie bergwandeling en onderweg stuit je op een dichtgebonden zak. Deze ‘zak’ blijkt vol leven te zitten. 7 Pasgeboren puppy’s , helaas zaten zij samen gestopt bij een overleden al rottende geit. Laten we maar blij zijn dat ze op tijd gevonden zijn! Wat een oneerlijk begin van een (dieren)leven!

We schatten in dat ze in oktober geboren zijn. Daiko heeft net pas zijn oogjes open.
De 7 puppy’s zijn eerst nog geweigerd bij een andere opvang in Griekenland omdat ze mogelijk te kwetsbaar en te jong waren, daarna kwamen ze uit bij onze shelter. Daiko krijgt nu voldoende voeding, aandacht en ontvangt medische zorg. Hij drinkt gelukkig goed, ondanks dat hij zo jong is, is daiko levendig.

We weten niet wie de ouders van deze knapperds zijn, daarom is het lastig om in te schatten hoe groot ze zullen worden. Maar we vermoeden dat ze uitgroeien tot hondjes met een middelmaat.

Daiko herken je aan zijn gehele witte snuit en alleen linkerkant van zijn gezicht, bij zijn oog zit een zwarte streep. Het is een klein fijn mannetje maar erg nieuwsgierig. Maar die kleurverschillen en vachtverandering kunnen na verloop van tijd dat ze ouder worden veranderen. Na een heerlijk verfrissend badje, zijn de looks van DAIKO nog beter te bewonderen😉 Hoe ze ook zullen uitgroeien, die extra verassing is voor u en dat maakt het net zo leuk.

DAIKO zoekt een fijne plek, In ieder geval iemand die hem de rust en tijd gunnen zodat hij mag opgroeien en volop in bloei kan komen! Wie wil met DAIKO nieuwe herinneringen maken? Wie geeft DAIKO zijn welverdiende tweede kans?

Naast de basiszorg volgt er bij 12 weken rabies vaccinatie die 3 weken moet inwerken en daarna mag Daiko op reis naar NL.
Interesse? Zet meteen het telefoonnummer waarop je goed bereikbaar bent in jouw reactie. We willen natuurlijk eerst de mensen spreken voordat we een van onze prachtige hondjes voor jou reserveren. Natuurlijk houden we onze adoptanten met foto’s en filmpjes op de hoogte van hun nieuwe maatjes.

Wij bieden ook de mogelijkheid van Optie tot Adoptie, dat betekent dat, mocht u het hondje eerst op zicht willen, wij dit begrijpen. Na 2 weken neemt u dan de beslissing of u het hondje adopteert, mocht de klik er niet zijn, dan vragen we wel of de hond bij u in huis kan blijven tot we een nieuwe adoptant gevonden hebben.

Wij zorgen voor de reis naar Nederland, de registratiechip, Europees dierenpaspoort, vlooienbehandeling, ontworming, de vereiste inentingen en een gezondheidscheck door de dierenarts.

Oppashond Daiko

Ras
Mix

Periode

    Vanaf Februari 2024

Wensen

Ervaring
Nee, niet noodzakelijk
Referenties
Nee, niet noodzakelijk
Vergoeding
Nee, ik zoek een vrijwilliger

Thuissituatie

Katten
Ja
Honden
Ja
Kinderen
Ja
Hond uit buitenland?
Lees de 5 aandachtspunten waar je op moet letten met een hond uit het buitenland.
Huisdierenbijsluiter

Tips

Lees de adoptietips aandachtig voor je een dier adopteert.

Tips bij adoptie

Een huisdier zoeken dat bij je past

  • Persoonlijk contact
  • Geen handel in dieren
  • Herplaatsing honden en katten vanuit eigen omgeving
  • Zoekt de juiste match

Ontvang elke dag om 6 uur nieuwe matches in je mail. Maak een zoekprofiel gratis aan.

Zoekprofiel aanmaken

Op Verhuisdieren.nl zoek je verantwoord naar jouw ideale hond, kat of konijn

Steun de stichting

  • Ontvang notificaties van nieuwe matches
  • Bekijk contactgegevens van matches
  • Support onze stichting voor 1 jaar