Delia

Stichting

Oppashond

Woonplaats

Griekenland

Leeftijd

2 maand(en)

Laatste update

07-12-2023

Oorsprong van dier

Griekenland

Contactgegevens

Maak een zoekprofiel aan om te zien of je een match bent.

Omschrijving

Prachtige Delia ❤️

Deze mooie meid is gevonden in een dichtgebonden zak. Achtergelaten op een bergpad, gelukkig waren daar wandelaars op het juiste moment. De bevrijding van jou en al jouw overige zusjes en broertjes die ook in de zak waren gepropt. Wat een letterlijk benauwde ervaring is dat voor jullie geweest. Dan ook nog eens de afwijzing bij de ene opvang, omdat jullie veel te klein waren. Maar jij bent een strijdster! Gelukkig zijn jullie allen opgenomen in onze shelter en krijgen jullie daar wat nodig is ZODAT je de kans krijgt om het te gaan redden. Op eigen kracht en een beetje extra liefde/zorg.

We weten niet wie de ouders van deze knapperds zijn, daarom is het lastig om in te schatten hoe groot ze zullen worden. Maar we vermoeden dat ze uitgroeien tot hondjes met een middelmaat. Delia herken je aan haar zorro-ogen. Mooie zwart omrande ogen in een witte snoet. Ze lijkt wat steviger en voller te zijn.
Maar die kleurverschillen en vachtverandering kunnen na verloop van tijd dat ze ouder worden veranderen. Na een heerlijk verfrissend badje, zijn de looks van delia nog beter te bewonderen😉. Hoe ze ook zullen uitgroeien, die extra verassing is voor u en dat maakt het net zo leuk.

DELIA is op zoek naar een Forever home 🥰! Wie geeft haar een tweede kans!

Naast de basiszorg volgt er bij 12 weken rabies vaccinatie die 3 weken moet inwerken en daarna mag Delia op reis naar NL.
Interesse? Zet meteen het telefoonnummer waarop je goed bereikbaar bent in jouw reactie. We willen natuurlijk eerst de mensen spreken voordat we een van onze prachtige hondjes voor jou reserveren. Natuurlijk houden we onze adoptanten met foto’s en filmpjes op de hoogte van hun nieuwe maatjes.

Wij bieden ook de mogelijkheid van Optie tot Adoptie, dat betekent dat, mocht u het hondje eerst op zicht willen, wij dit begrijpen. Na 2 weken neemt u dan de beslissing of u het hondje adopteert, mocht de klik er niet zijn, dan vragen we wel of de hond bij u in huis kan blijven tot we een nieuwe adoptant gevonden hebben.

Wij zorgen voor de reis naar Nederland, de registratiechip, Europees dierenpaspoort, vlooienbehandeling, ontworming, de vereiste inentingen en een gezondheidscheck door de dierenarts.

Oppashond Delia

Ras
Mix

Periode

    Vanaf Februari 2024

Wensen

Ervaring
Nee, niet noodzakelijk
Referenties
Nee, niet noodzakelijk
Vergoeding
Nee, ik zoek een vrijwilliger

Thuissituatie

Katten
Ja
Honden
Ja
Kinderen
Ja
Hond uit buitenland?
Lees de 5 aandachtspunten waar je op moet letten met een hond uit het buitenland.
Huisdierenbijsluiter

Tips

Lees de adoptietips aandachtig voor je een dier adopteert.

Tips bij adoptie

Een huisdier zoeken dat bij je past

  • Persoonlijk contact
  • Geen handel in dieren
  • Herplaatsing honden en katten vanuit eigen omgeving
  • Zoekt de juiste match

Ontvang elke dag om 6 uur nieuwe matches in je mail. Maak een zoekprofiel gratis aan.

Zoekprofiel aanmaken

Op Verhuisdieren.nl zoek je verantwoord naar jouw ideale hond, kat of konijn

Steun de stichting

  • Ontvang notificaties van nieuwe matches
  • Bekijk contactgegevens van matches
  • Support onze stichting voor 1 jaar