Narin

Stichting

Verhuiskat

Woonplaats

Amsterdam

Leeftijd

3 jaar

Geslacht

Poes

Laatste update

21-02-2024

Oorsprong van dier

Contactgegevens

Maak een zoekprofiel aan om te zien of je een match bent.

Omschrijving

Hi lieve mensen, mijn naam is Narin. Narin betekend in het Turks fragiel en delicaat. Ik ben namelijk best een klein katje, maar natuurlijk wel erg lief!

Ik heb een aanhankelijk karakter en hou van spelen en van knuffelen (het liefst zonder opgepakt te worden). Ik lig graag naast je maar ik ben geen schootkat, nu nog niet en soms ben ik wel een beetje bangig, bij veel geluid of met een groot aantal mensen bijvoorbeeld. Dan kijk ik soms even de kat uit de boom. Maar met de vrijwilligers van de opvang doe ik het echt super goed! Bij mijn vaste huisje zal ik het ook zeker erg goed doen. Ik heb meer met mensen dan met andere katten. Ik hou er bijvoorbeeld niet van om mijn kattenbak te delen. Daarom doe ik soms helaas eens een plasje of poepje buiten de bak. Ik hoop dan ook dat mijn nieuwe baasje daarom een beetje geduld met mij heeft.

Ik ben gered uit Turkije. Daar ben ik samen met mijn 2 kleintjes heel bruut uit een zakje gedumpt. Mijn oude eigenaren reden genadeloos weg, mijn kinderen renden naar alle kanten toe en die heb ik nooit meer terug gezien. Mij hebben ze twee weken na deze vreselijke gebeurtenis gevonden. Ik heb dus erg veel meegemaakt. Ik mis ook een deel van mijn rechter achterpootje, mijn redder weet niet waarom want zo ben ik ook gedumpt. In Turkije heb ik veel moeite gehad met het aanpassen en ik was veel alleen buiten in de afgeschermde gedeelte, maar eenmaal in Nederland op de opvang begon ik te herstellen en vond ik het fijn om liefde te ervaren. Ik doe het nu erg goed. Mijn gezondheid is gecheckt en ik heb de nodige behandelingen gehad. Ik ben nu vooral op zoek naar een warm nestje waar ik permanent liefde en rust mag ervaren. Ik hoop een baasje te vinden met geduld die mij de liefde kan geven die ik zo verdien en waar ik zo'n behoefte aan heb.

Wil je mij leren kennen? Kom gezellig langs op de opvang in Amsterdam!

Verhuiskat Narin

Ras
Mix
Adoptiekosten
100-250
Reden herplaatsing
Stichting

Algemene info

Geslacht
Poes
Gecastreerd
Ja
Vacht
Langharig

Thuissituatie

Kinderen
Kinderen vanaf 12 jaar
Katten
Ja
Honden
Onbekend
Leefomgeving
Een afgeschermd balkon/tuin

Karakter

Aanhankelijk
Ja
Jachtinstinct
Ja
Allemansvriend
Ja
Speels
Ja

Feiten

Paspoort
Ja
Gevaccineerd
Ja
Gechipt
Ja
Lichamelijke afwijkingen
Ja
Medicijnen
Nee
Speciaal voer
Nee
Gedragsproblemen
Ja

Toelichting

Wij zijn een kleine stichting die inmiddels 24 katten gered heeft uit Turkije. Deze katten hebben wij eerst verzorgd in Turkije, toen laten overkomen en nu verzorgen we ze in Amsterdam. Al onze katten zijn gevaccineerd, geholpen en gechipt en in Nederland zijn ze bij de dierenarts geweest voor de nodige zorg en een gezondheidscheck. De adoptiekosten van €250 zijn er om te compenseren voor deze kosten, zodat wij weer andere katten kunnen helpen.

Tips

Lees de adoptietips aandachtig voor je een dier adopteert.

Tips bij adoptie

Een huisdier zoeken dat bij je past

  • Persoonlijk contact
  • Geen handel in dieren
  • Herplaatsing honden en katten vanuit eigen omgeving
  • Zoekt de juiste match

Ontvang elke dag om 6 uur nieuwe matches in je mail. Maak een zoekprofiel gratis aan.

Zoekprofiel aanmaken

Op Verhuisdieren.nl zoek je verantwoord naar jouw ideale hond, kat of konijn

Steun de stichting

  • Ontvang notificaties van nieuwe matches
  • Bekijk contactgegevens van matches
  • Support onze stichting voor 1 jaar