Lira

Stichting

Oppashond

Woonplaats

Den Oever

Leeftijd

1 jaar

Laatste update

12-02-2024

Oorsprong van dier

Griekenland

Contactgegevens

Maak een zoekprofiel aan om te zien of je een match bent.

Omschrijving

Lira (V) Dit lieve meisje is door een van de rescuers Lira genoemd. Zij leefde op de straat waar een buurvrouw van de rescuer haar zo goed als kon onder haar hoede had genomen. Ze is namelijk veel te lief om op de straten te zwerven en het leek er ook op of ze een baasje heeft gehad. gekend heeft. Ze is ontzettend vriendelijk naar mensen en daarin schuilde dan ook meteen het grootste gevaar, want niet alle mensen zijn blij met 'zwerfhonden'. Doordat ze juist daardoor in haar naïviteit de verkeerde tegen het lijf kon Inderdaad duur het niet heel lang voordat de plaatselijke bevolking liet merken niet gediend te zijn van zwerfhonden en dus niet van Lira. Om haar te kunnen beschermen is ze opgenomen op de Safe Haven. Inmiddels is ze al een half jaar op de Safe Haven, ze is gesteriliseerd en gezond. Lira is een lief en enthousiast meisje. Ze is echt een pareltje die het fantastisch doet met alle hondjes, zowel groot als klein. Lira is dol op alle mensen en houdt zo ongelooflijk van aandacht. haar gevallen is, is ze nooit Ze heeft een fantastisch positieve vibe en is een echte knuffelkont. Het blijst is Lira wanneer ze geroepen wordt en aandacht krijgt. Ze heeft een mooie glanzende vacht, een pretbekkie en vrolijk karakter!Wat verwachten wij van de foster? Dat Lira geliefd wordt, alsof het een eigen toevoeging aan het gezin was en dat Lira langzaam meegenomen wordt in het Nederlandse leven en wij (middels foto's filmpjes en updates) op de hoogte gehouden worden van de vorderingen, zodat we haar, wanneer de foster aangeeft dat zij daar klaar voor is, kunnen promoten.

Een foster kan bij ons ook kiezen voor de optie tot adoptie. U heeft dan 10 dagen de tijd om te voelen/kijken of u en Lira goed bij elkaar passen. Mocht dat zo zijn dan gaat na die 10 dagen de foster periode om in een adoptie. Mocht dat niet zo zijn laat u dat ook na uiterlijk 10 dagen weten en zullen wij Liraa voor het publiek gaan promoten. Zij blijft dan dus wel bij u, maar totdat er een juiste match voor haar gevonden is. U kunt hier alles over lezen op onze website.

Overigens houden wij bij zowel adoptanten als fosters een procedure aan. Deze begint met het invullen van een intake. Na het invullen van de intake houden wij een intakegesprek en als deze voor beide partijen positief werd ervaren gaan we over tot een (virtueel) huisbezoek. Pas als dat allemaal is afgerond kunnen we beoordelen of een een juiste match hebben tussen hond en mens.

Oppashond Lira

Ras
kokonimix

Periode

    Vanaf Maart 2024

Wensen

Ervaring
Nee, niet noodzakelijk
Referenties
Nee, niet noodzakelijk
Vergoeding
Nee, ik zoek een vrijwilliger

Thuissituatie

Katten
Ja
Honden
Ja
Kinderen
Ja
Hond uit buitenland?
Lees de 5 aandachtspunten waar je op moet letten met een hond uit het buitenland.
Huisdierenbijsluiter

Tips

Lees de adoptietips aandachtig voor je een dier adopteert.

Tips bij adoptie

Een huisdier zoeken dat bij je past

  • Persoonlijk contact
  • Geen handel in dieren
  • Herplaatsing honden en katten vanuit eigen omgeving
  • Zoekt de juiste match

Ontvang elke dag om 6 uur nieuwe matches in je mail. Maak een zoekprofiel gratis aan.

Zoekprofiel aanmaken

Op Verhuisdieren.nl zoek je verantwoord naar jouw ideale hond, kat of konijn

Steun de stichting

  • Ontvang notificaties van nieuwe matches
  • Bekijk contactgegevens van matches
  • Support onze stichting voor 1 jaar