Mike

Stichting

Verhuiskat

Woonplaats

Mainz

Leeftijd

9 maand(en)

Geslacht

Kater

Laatste update

25-04-2024

Oorsprong van dier

Griekenland

ā€Œ
ā€Œā€Œā€Œā€Œ

Contactgegevens

Maak een zoekprofiel aan om te zien of je een match bent.

Omschrijving

šŸŽ‰šŸ¾ Op zoek naar een nieuw thuis: Ontmoet Mike, de knuffelige kat van 8 maanden! šŸ¾šŸŽ‰
Ben je op zoek naar een trouwe metgezel vol liefde en genegenheid? Maak kennis met Mike, een charmante kitten die klaar is om je hart te veroveren!
Mike is een ware sociale vlinder, gevuld met speelse energie en een hart vol genegenheid. Opgegroeid te midden van honden en katten, heeft hij geleerd om liefdevol en respectvol met al zijn vriendjes om te gaan. Zijn sociale vaardigheden zijn ongeƫvenaard en hij staat altijd klaar om nieuwe vrienden te maken, zowel harig als menselijk!
Hoewel hij doof is, is hij uiterst slim en doet hij niet onder aan andere dieren. Wel zoeken wij een huisje waar hij uitsluitend binnen kan wonen of naar buiten is een goed afgeschermde tuin/terras/balkon.
Dit schattige maatje is momenteel gevestigd in Frankfurt, Duitsland, maar zijn hart verlangt naar een thuis in Nederland of Belgiƫ. Hij kan niet wachten om zijn dagen door te brengen met knuffelen, spelen en het verkennen van zijn nieuwe omgeving!
Als kers op de taart is Mike al gecastreerd en negatief getest op kattenziektes, waardoor hij in perfecte gezondheid verkeert om zijn nieuwe avonturen te beginnen.
Ben jij klaar om Mike's nieuwe beste vriend te worden? Hij staat te popelen om zijn leven met jou te delen! Of je hem nu wilt laten reizen naar zijn nieuwe thuis of hem persoonlijk wilt komen ophalen, het enige wat je hoeft te doen is je hart openstellen voor deze fantastische kat.
Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over Mike en hoe je hem kunt verwelkomen in jouw gezin. Laat deze kans niet voorbijgaan om een onvoorwaardelijke vriend voor het leven te vinden! šŸ±ā¤ļø
Mike is gecastreerd, negatief getest op de kattenziektes, gevaccineerd, kattenbakzindelijk, heeft een chip en europees dierenpaspoort. Helemaal klaar voor zijn eigen gouden huisje in Nederland of Belgiƫ.
Hij kan mee op zijn reis in mei naar Nederland of Belgiƫ toe. En mag direct opgehaald worden door zijn nieuwe huisgenootjes, dit zou enorm veel stres schelen voor hem. Een andere optie is dat hij wordt opgevangen in een gastgezin in Alkmaar of in Bovenkarspel.
Een aantal dagen later kan je hem bezoeken in het gastgezin, maar onze voorkeur gaat uit naar direct ophalen, om hem zo een verhuizing te besparen.

Verhuiskat Mike

Ras
europees
Adoptiekosten
100-275
Reden herplaatsing
Stichting

Algemene info

Geslacht
Kater
Gecastreerd
Ja
Vacht
Kortharig

Thuissituatie

Kinderen
Ja, met alle kinderen
Katten
Ja
Honden
Ja
Leefomgeving
Een afgeschermd balkon/tuin

Karakter

Aanhankelijk
Ja
Jachtinstinct
Nee
Allemansvriend
Ja
Speels
Ja

Feiten

Paspoort
Ja
Gevaccineerd
Ja
Gechipt
Ja
Lichamelijke afwijkingen
Ja
Medicijnen
Nee
Speciaal voer
Nee
Gedragsproblemen
Nee

Toelichting

Hij is gered van de straat in Griekenland.
Adoptie kosten zijn ā‚¬175,- dit dekt een deel van de kosten die gemaakt zijn om hem naar Nederland te verhuizen. Denk aan zijn castratie, bloedonderzoek (Negatief getest op de kattenziekten), extra ontwormd en ontvlooid, vaccinaties, chip en europees passpoort. De eerste periode heeft hij dus niks meer nodig dan alleen maar liefde en aandacht.
ā€Œ
ā€Œā€Œā€Œā€Œ

Tips

Lees de adoptietips aandachtig voor je een dier adopteert.

Tips bij adoptie

Een huisdier zoeken dat bij je past

  • Persoonlijk contact
  • Geen handel in dieren
  • Herplaatsing honden en katten vanuit eigen omgeving
  • Zoekt de juiste match

Ontvang elke dag om 6 uur nieuwe matches in je mail. Maak een zoekprofiel gratis aan.

Zoekprofiel aanmaken

Op Verhuisdieren.nl zoek je verantwoord naar jouw ideale hond, kat of konijn

Steun de stichting

  • Ontvang notificaties van nieuwe matches
  • Bekijk contactgegevens van matches
  • Support onze stichting voor 1 jaar