Jasmine

Stichting

Verhuiskat

Woonplaats

Los Barrios

Leeftijd

3 jaar

Geslacht

Poes

Laatste update

25-04-2024

Oorsprong van dier

Spanje

Contactgegevens

Maak een zoekprofiel aan om te zien of je een match bent.

Omschrijving

Jasmine glimlacht altijd

Jasmine heeft het niet cadeau gekregen tot nu toe. Ze komt bij een vrouw vandaan die heel veel katten had maar er slecht voor zorgde. Ze liet de katten niet steriliseren en ging ook nooit met ze naar een dierenarts. Jasmine en nog een paar katten woonden niet in het huis van die vrouw maar ze zaten ernaast, bij een drukke weg en werden daar gevoerd door haar. Maar Jasmine had, toen ze gevonden werd, ernstige ontstekingen in haar bekje waardoor ze niet kon eten en ze was dan ook helemaal uitgemergeld. Ze had hoge koorts en was er heel slecht aan toe. Ze bleek ook nog zwanger te zijn en een ernstige baarmoederontsteking te hebben. Om haar leven te redden is ze gesteriliseerd, zijn al haar tanden en kiezen getrokken, op een paar hoektanden na, en heeft ze een flinke tijd nodig gehad om op te knappen. Ze was toen ook heel bang van mensen en bezems in haar buurt. Ze moet dus iets vreselijks hebben meegemaakt. Inmiddels is ze dol op mensen en volgt ze je om tegen je benen te wrijven en een aai te krijgen, hoewel ze soms nog kan schrikken van onverwachte bewegingen. Ze is nu helemaal toe aan een eigen huis.

Jasmine heeft een grappig scheef bekje overgehouden aan het feit dat haar tanden en kiezen zijn getrokken. Daardoor lijkt ze altijd te glimlachen en het maakt haar koppie uniek en heel lief. Ze heeft ook hele expressieve ogen waarmee ze vol liefde de wereld in kijkt.

Jasmine is heel sociaal en dol op mensen. Ze houdt van knuffelen en naast je liggen, en zal als ze gewend is ook op schoot gaan liggen. Inmiddels begint ze ook af en toe te spelen, dus in een huis zal ze dat waarschijnlijk ook wel doen, hoewel het een rustig poesje is. Ze kan prima samenleven met andere (niet dominante) katten, maar kan ook de enige kat in huis zijn. Honden kent ze niet. Kleine kinderen zijn te druk voor haar. Ze kan leven als binnenkat hoewel een kleine tuin of een veilig balkon fijn zou zijn voor haar om een beetje in de zon te liggen. In een rustige verkeersarme omgeving hoeft de tuin niet perse afgezet te zijn.

Jasmine is een blij, lief en aanhankelijk meisje en zal een fijne huisgenoot zijn. Ze is rustig en vriendelijk, maar in het begin zal de adoptant geduld moeten hebben want door de verhuizing zal ze even van slag zijn. Maar met een eigen kamer en veilig plekje om te wennen en voldoende liefdevolle aandacht (praten en aaien) zal ze snel ontdooien en haar lieve karakter tonen. Ze past prima bij werkende mensen, ook als iemand werkt vanuit huis en wel een kat om zich heen wil, maar niet een die de hele tijd aandacht vraagt. Eigenlijk is Jasmine een ideaal maatje.

Ze heeft het hart gestolen van Kerrie, bij wie ze nu tijdelijk woont in Spanje. Zij wil echt het allerbeste huisje voor haar. Is dat bij jou?

Verhuiskat Jasmine

Ras
europeesche korthaar
Adoptiekosten
100-275
Reden herplaatsing
Stichting

Algemene info

Geslacht
Poes
Gecastreerd
Ja
Vacht
Kortharig

Thuissituatie

Kinderen
Kan niet met kinderen
Katten
Ja
Honden
Onbekend
Leefomgeving
Een afgeschermd balkon/tuin

Karakter

Aanhankelijk
Ja
Jachtinstinct
Nee
Allemansvriend
Ja
Speels
Ja

Feiten

Paspoort
Ja
Gevaccineerd
Ja
Gechipt
Ja
Lichamelijke afwijkingen
Ja
Medicijnen
Nee
Speciaal voer
Nee
Gedragsproblemen
Nee

Toelichting

De adoptiekosten bedragen € 210,- per kat
- Al onze katten zijn ingeënt,gecastreerd/gesteriliseerd, gechipt, medisch gecheckt, FIV/Felv gecheckt

Tips

Lees de adoptietips aandachtig voor je een dier adopteert.

Tips bij adoptie

Een huisdier zoeken dat bij je past

  • Persoonlijk contact
  • Geen handel in dieren
  • Herplaatsing honden en katten vanuit eigen omgeving
  • Zoekt de juiste match

Ontvang elke dag om 6 uur nieuwe matches in je mail. Maak een zoekprofiel gratis aan.

Zoekprofiel aanmaken

Op Verhuisdieren.nl zoek je verantwoord naar jouw ideale hond, kat of konijn

Steun de stichting

  • Ontvang notificaties van nieuwe matches
  • Bekijk contactgegevens van matches
  • Support onze stichting voor 1 jaar