Gaia

Stichting

Verhuiskat

Woonplaats

Oosterhout

Leeftijd

11 maand(en)

Geslacht

Poes

Laatste update

02-05-2024

Contactgegevens

Maak een zoekprofiel aan om te zien of je een match bent.

Omschrijving

Gaia is als ze gewend is een super aanhankelijke en speelse jonge dame die je het liefst door het hele huis volgt. Ze is daarnaast gek op spelen met een hengeltje, propje papier of balletje en als ze op het bed ook nog eens met je voeten onder de dekens mag spelen kan haar dag niet meer stuk!

Gaia is gevonden op een camping, ondanks dat ze haar leven buiten is opgegroeid is ze een super aanhankelijke knuffel die het liefst tegen je aan op bed ligt. Er moet dan wel even vooraf gespeeld zijn met het hengeltje want dat slaapt toch net wat lekkerder ;)

Aangezien Gaia in haar jonge leventje op straat heeft geleefd kan ze in het begin terughoudend ogen door naar je te blazen. Dit is echter slechts de buitenkant want zodra je haar voorzichtig benaderd en een snoepje geeft, laat ze zich al snel van haar knuffelige kant zien en begint ze luid te spinnen en kopjes te geven!

Voor Gaia zoeken wij een huishouden van 1 of 2 personen of een gezin met oudere kinderen die snappen dat een kat zoals Gaia wat tijd nodig heeft om te wennen. Onverwachtse bewegingen kan ze namelijk nog van schrikken, niet gek als je nooit een huisleven gewend bent geweest. We zoeken dus een huis voor haar waar ze de tijd krijgt om verder aan het huisleventje te wennen. Een gezin die veel met haar willen spelen!

Een andere jonge kat of katten in huis zou Gaia super vinden, want dit dametje heeft het motto “hoe meer zielen hoe meer vreugd” met een hond kan ze samen mits de hond aan katten gewend is en hier rustig mee omgaat. Een appartement is voor deze dame waarschijnlijk net wat te klein, ze rent graag door het huis en wordt graag uitgedaagd met speeltjes. Een huis met afgezette tuin of dakterras is wat we voor deze dame zoeken. Zo kan ze veilig buiten spelen zonder dat ze weer in de grote bozen buitenwereld terecht komt. Want het zwerversbestaan is verleden tijd voor deze dame en dat willen we natuurlijk graag zo houden!

Als er geen andere katten aanwezig zijn in huis zoeken we voor haar een gezin die veel thuis is om deze dame lekker veel te kroelen en met het hengeltje te spelen. En tuurlijk ook Gaia wil af toe even tijd voor haar zelf dus als je als baas nog even moet werken tussendoor kan zij mooi haar schoonheidsslaapje doen.

Wij hopen zo voor deze dappere dame dat het gouden mandje eindelijk haar kant op komt! Ze heeft in haar korte leventje nog zo weinig liefde gehad en heeft ondanks dat zoveel liefde te geven! Ze is een enorme lieverd! We gunnen het haar zo, jij ook? Stuur dan snel een mailtje zodat we jullie met Gaia kunnen laten kennismaken.

Momenteel hebben wij een andere pleegkat in het gezin waar Gaia veel mee op trekt bij serieuze interesse praten wij u graag bij over haar vriendje (deze is momenteel nog niet plaatsbaar) maar zou waarschijnlijk wel graag met Gaia willen mee verhuizen.

Verhuiskat Gaia

Ras
Europees korthaar
Adoptiekosten
100-275
Reden herplaatsing
Stichting

Algemene info

Geslacht
Poes
Gecastreerd
Ja
Vacht
Kortharig

Thuissituatie

Kinderen
Kinderen vanaf 12 jaar
Katten
Ja
Honden
Onbekend
Leefomgeving
Een afgeschermd balkon/tuin

Karakter

Aanhankelijk
Ja
Jachtinstinct
Ja
Allemansvriend
Nee
Speels
Ja

Feiten

Paspoort
Nee
Gevaccineerd
Ja
Gechipt
Ja
Lichamelijke afwijkingen
Nee
Medicijnen
Nee
Speciaal voer
Nee
Gedragsproblemen
Nee

Toelichting

Adoptiekosten zijn €200,-.
Dit is een tegemoetkoming in de gemaakte dierenartskosten (gechipt, ontwormd/ontvlooit geneutraliseerd en entingen).

Tips

Lees de adoptietips aandachtig voor je een dier adopteert.

Tips bij adoptie

Een huisdier zoeken dat bij je past

  • Persoonlijk contact
  • Geen handel in dieren
  • Herplaatsing honden en katten vanuit eigen omgeving
  • Zoekt de juiste match

Ontvang elke dag om 6 uur nieuwe matches in je mail. Maak een zoekprofiel gratis aan.

Zoekprofiel aanmaken

Op Verhuisdieren.nl zoek je verantwoord naar jouw ideale hond, kat of konijn

Steun de stichting

  • Ontvang notificaties van nieuwe matches
  • Bekijk contactgegevens van matches
  • Support onze stichting voor 1 jaar