Luna

Verhuishond

Woonplaats

Enschede

Leeftijd

1 jaar

Geslacht

Teef

Formaat

Middel (35-55 cm)

Laatste update

08-05-2024

Contactgegevens

Maak een zoekprofiel aan om te zien of je een match bent.

Omschrijving

Mijn ideale adoptant voor Luna zou iemand zijn die actief en betrokken is. Luna houdt van lange wandelingen in de natuur en geniet ervan om te spelen en te rennen. Een adoptant met voldoende tijd en energie om aan haar behoeften te voldoen, zou perfect zijn. Daarnaast zou Luna goed passen bij een gezin dat bereid is haar te betrekken bij allerlei activiteiten, of het nu gaat om wandelingen in het park, spelletjes in de achtertuin of gewoon gezellige avonden thuis.

Belangrijk is ook dat de adoptant begrip heeft voor Luna's behoefte aan aandacht en genegenheid. Ze gedijt goed in een omgeving waar ze zich geliefd en gewaardeerd voelt, en ze heeft een eigenaar nodig die haar veel liefde en genegenheid kan geven. Een adoptant die bereid is te investeren in Luna's welzijn en haar als volwaardig lid van de familie beschouwt, zal zeker beloond worden met onvoorwaardelijke loyaliteit en eindeloze vreugde van deze prachtige Labradoodle.

Verhuishond Luna

Ras
Labradoodle
Adoptiekosten
150-275
Reden herplaatsing
Scheiding

Algemene info

Geslacht
Teef
Gecastreerd
Ja
Vacht
Langharig
Formaat
Middel (35-55 cm)

Thuissituatie

Kinderen
Ja, met alle kinderen
Katten
Onbekend
Honden
Ja
Alleen zijn
Ja, een paar uurtjes
Trappen lopen
Ja
Tuin of erf
Ja, noodzakelijk

Karakter

Beweging
Heel actief
Aanhankelijk
Ja
Gehoorzaam
Ja
Jachtinstinct
Nee
Allemansvriend
Ja
Speels
Ja
Waaks
Nee

Feiten

Paspoort
Ja
Gevaccineerd
Ja
Gechipt
Ja
Lichamelijke afwijkingen
Nee
Medicijnen
Nee
Speciaal voer
Nee
Gedragsproblemen
Nee
Kan in auto
Ja

Toelichting

Luna de Labradoodle, een liefdevolle metgezel, staat voor een hartverscheurende realiteit: het onvermogen van haar baasje om alleen voor haar te zorgen na een scheiding. In de nasleep van een gebroken relatie bevindt ik mij alleen, geconfronteerd met emotionele en praktische uitdagingen die mijn vermogen om Luna adequaat te verzorgen belemmeren.

De scheiding heeft niet alleen een emotionele tol geëist, maar heeft ook praktische obstakels gecreëerd. Het dagelijkse leven is doordrenkt van nieuwe verantwoordelijkheden en stressoren die het zorgen voor een huisdier bemoeilijken. Luna, een levendig wezen dat genegenheid en aandacht nodig heeft, verdient een omgeving waarin ze alle zorg en liefde kan ontvangen die ze verdient.

Het besluit om Luna niet langer bij mij te laten wonen, is geen uiting van onverschilligheid, maar eerder een daad van liefde en verantwoordelijkheid. Het is een erkenning van Luna's behoeften en welzijn boven alles.

Het is een pijnlijk proces, afscheid nemen van een trouwe metgezel. Maar soms is liefde ook loslaten, wetende dat het in het belang van de geliefde is. Luna verdient een thuis waar ze overvloedig geliefd en verzorgd wordt, een thuis waar ze alle kansen heeft om gelukkig en gezond te zijn. En hoewel het hartverscheurend kan zijn, is het loslaten van Luna een daad van onbaatzuchtige liefde die haar welzijn boven alles plaatst.

De vergoeding is voor alle kosten die ik gemaakt heb bij de aanschaf van haar attributen, waaronder o.a. een waterblazer. Luna is een echte Labradoodle. De vergoeding is 275 euro

Ik hoop dat ze vindt, wat ze nodig heeft,

Haar liefdevolle baasje, Alain

Tips

Lees de adoptietips aandachtig voor je een dier adopteert.

Tips bij adoptie

Een huisdier zoeken dat bij je past

  • Persoonlijk contact
  • Geen handel in dieren
  • Herplaatsing honden en katten vanuit eigen omgeving
  • Zoekt de juiste match

Ontvang elke dag om 6 uur nieuwe matches in je mail. Maak een zoekprofiel gratis aan.

Zoekprofiel aanmaken

Op Verhuisdieren.nl zoek je verantwoord naar jouw ideale hond, kat of konijn

Steun de stichting

  • Ontvang notificaties van nieuwe matches
  • Bekijk contactgegevens van matches
  • Support onze stichting voor 1 jaar