Woody

Verhuishond

Woonplaats

Zandvoort

Leeftijd

2 jaar

Geslacht

Reu

Formaat

Middel (35-55 cm)

Laatste update

29-06-2024

Oorsprong van dier

Roemenië

Contactgegevens

Maak een zoekprofiel aan om te zien of je een match bent.

Omschrijving

Woody is een lieve waakse hond. Hij komt vanuit Roemenië en zit nu al een tijd bij mij. Woody zou door bepaalde problemen die nu zo goed als weg zijn bij mij blijven, maar sinds de laatste 2 maanden vertoont hij heel Dominant gedrag naar mijn andere honden en als ze hem waarschuwen gaat hij door en hierdoor ontstaat er een gevecht. Dit houdt in dat Woody het beste alleen kan zijn bij een gezin. Liefste met kinderen ouder dan 12 jaar. De reden waarom hij bij mij kwam was voor agressie klachten, maar deze zijn voor zover ik gezien heb weg.

Woody is een echte speelse en vrolijke hond, hij speelt graag met knuffeltjes, rent graag rond in het bos, de duinen of het strand. Hij is soms nog wel wat onzeker als er een grote groep honden is, maar als je hem begeleid is het een topper. Hij loopt bij mij van de riem en doet het erg goed met mijn grootste hond, en die volgt hij ook als "vertrouwenspunt". De laatste tijd loopt Woody telkens meer alleen en doet hij echt ze eigen dingen als we buiten lopen en begint nu ook met andere honden te spelen. In huis is hij een knuffelkont en speelt af en toe met ze speeltjes, maar daarnaast kan hij ook echt lui zijn en tegen je aan liggen. Hij is wel heel waaks en blaft redelijk veel als er mensen bij mij voorbij lopen. Woody is ook erg snel en ik wilde zelf in de toekomst hindernissen met hem gaan doen, want hij krijgt daar erg veel plezier uit. Hij houdt van rennen en kunstjes doen.

Me maatje is hij zeker, hij houdt van knuffelen en ligt het liefste in je armen de hele avond als je op de bank zit. Hij geeft kusjes, knuffelt graag en is soms een kleine dief, want zijn straat instinct zorgt ervoor dat hij soms dingen heel snel steelt. Maar ik moet daar wel om lachen! Hij is heel vrolijk, soms wat onzeker en bang naar mensen, vooral als je je stem verheft, maar voor de rest echt een lief maatje. Woody houdt heel erg van aandacht en heeft daarom ook moeite dit met andere honden te delen, en dit is één van de redenen dat er gevochten wordt met mijn hond omdat hij haar heel hard wegduwt.

Dit gaat echt met heel veel pijn in mijn hart, want Woody is echt een leukerd en in de afgelopen tijd is hij van een agressieve gemene hond naar een liefdevolle knuffelkont gegaan. Woody gaat ook niet zomaar weg, ik moet er echt een goed gevoel bij hebben, aangezien ik wil dat hij ergens komt waar hij het goed heeft en op zijn gemak voelt en waar ik ook zeker ben dat ze het beste aan mijn vriendje kunnen geven.

Wat we eigenlijk zoeken Woody en ik is iemand die alleen woont of een stel die hem rust kan bieden, aangezien hij alle tijd nodig heb om nog dingen te leren. Woody heeft 1,5 jaar in Roemenië gewoond en kent het "huiselijk leven" niet zo heel goed. Denk jij dat jij of jullie degene zijn die Woody een warme plek kunnen bieden, en ik zal ook in contact blijven met jullie over Woody want ik wilt dat hij een gouden mandje krijgt!

Verhuishond Woody

Ras
Mix
Adoptiekosten
Geen
Reden herplaatsing
Klikt niet met andere huisdieren

Algemene info

Geslacht
Reu
Gecastreerd
Ja
Vacht
Kortharig
Formaat
Middel (35-55 cm)

Thuissituatie

Kinderen
Kinderen vanaf 12 jaar
Katten
Onbekend
Honden
Onbekend
Alleen zijn
Nee, kan moeilijk alleen zijn
Trappen lopen
Ja
Tuin of erf
Nee, niet noodzakelijk

Karakter

Beweging
Gemiddeld
Aanhankelijk
Ja
Gehoorzaam
Ja
Jachtinstinct
Nee
Allemansvriend
Ja
Speels
Ja
Waaks
Ja

Feiten

Paspoort
Ja
Gevaccineerd
Ja
Gechipt
Ja
Lichamelijke afwijkingen
Nee
Medicijnen
Nee
Speciaal voer
Nee
Gedragsproblemen
Nee
Kan in auto
Ja

Toelichting

Ik zoek een plek voor Woody zonder kosten, ik wil gewoon dat hij ergens terechtkomt waar hij veilig is en hij rustig kan leren, maar waar hij ook niet telkens voor aandacht hoeft te vechten want hij vindt het moeilijk als hij geen aandacht krijgt. Woody gaat niet zomaar weg, maar in verband met het doordrammen naar mijn eigen honden ontstaan er elke keer gevechten en daardoor kan hij niet blijven.

Voor mijn eigen honden en Woody ze bestwil is het fijner voor hem om bij iemand te zijn die alleen met hem is en alle tijd voor hem heeft. Woody gaat daarom ook "gratis" weg, maar alleen naar een familie die hem kan bieden wat ik zoek.

Tips

Lees de adoptietips aandachtig voor je een dier adopteert.

Tips bij adoptie

Een huisdier zoeken dat bij je past

  • Persoonlijk contact
  • Geen handel in dieren
  • Herplaatsing honden en katten vanuit eigen omgeving
  • Zoekt de juiste match

Ontvang elke dag om 6 uur nieuwe matches in je mail. Maak een zoekprofiel gratis aan.

Zoekprofiel aanmaken

Op Verhuisdieren.nl zoek je verantwoord naar jouw ideale hond, kat of konijn

Steun de stichting

  • Ontvang notificaties van nieuwe matches
  • Bekijk contactgegevens van matches
  • Support onze stichting voor 1 jaar