Jenny

Stichting

Verhuiskat

Woonplaats

thessaloniki

Leeftijd

4 maand(en)

Geslacht

Poes

Laatste update

25-06-2024

Oorsprong van dier

Griekenland

Contactgegevens

Maak een zoekprofiel aan om te zien of je een match bent.

Omschrijving

Maak kennis met Jenny!
Jenny is een schattige kitten van 3 tot 3,5 maanden oud, op zoek naar haar eeuwige thuis. Ze zit momenteel in een gastgezin in Griekenland waar ze opgroeit met andere katten en een hond. Jenny is niet alleen speels en avontuurlijk, maar ook ongelooflijk lief en aanhankelijk.
Jenny's perfecte thuis zou een plek zijn waar ze kan spelen en knuffelen met zowel mensen als andere dieren. Ze kan goed geplaatst worden bij kinderen en zal zeker een geweldige aanvulling zijn op elk gezin.
Ben jij klaar om je hart en huis te openen voor deze lieve meid? Neem contact met ons op voor meer informatie en om een adoptie te bespreken. Jenny kan niet wachten om jou te ontmoeten!
Ze kan geplaatst worden in een gezin met andere katten en/of honden. Ook zou ze passen in een gezin met (jonge) kinderen. Maar ook bij een koppel of alleen staande.
Als je op zoek bent naar een trouwe metgezel die je dagen vult met vreugde en knuffels, dan is Jenny de perfecte keuze. Kom haar ontmoeten en laat je betoveren door haar schattige capriolen en eindeloze genegenheid. Jenny wacht vol ongeduld om haar nieuwe thuis en hart te veroveren!

Ze is niet gesteriliseerd, hiervoor zijn ze nog veel te jong, ze is gevaccineerd, kattenbakzindelijk, heeft een chip en europees dierenpaspoort. Helemaal klaar voor haar eigen gouden huisje in Nederland of België.
Ze kan mee op haar reis in juli naar Nederland of België toe. En mag direct opgehaald worden door haar nieuwe huisgenootjes, dit zou enorm veel stress schelen voor haar. Een andere optie is dat ze wordt opgevangen in een gastgezin in Alkmaar of in Bovenkarspel.
Een aantal dagen later kan je haar bezoeken in het gastgezin, maar onze voorkeur gaat uit naar direct ophalen, om haar zo een verhuizing te besparen.

Verhuiskat Jenny

Ras
Europees
Adoptiekosten
€100-€275
Reden herplaatsing
Stichting

Algemene info

Geslacht
Poes
Gecastreerd
Nee
Vacht
Kortharig

Thuissituatie

Kinderen
Ja, met alle kinderen
Katten
Ja
Honden
Ja
Leefomgeving
Geen voorkeur

Karakter

Aanhankelijk
Ja
Jachtinstinct
Nee
Allemansvriend
Ja
Speels
Ja

Feiten

Paspoort
Ja
Gevaccineerd
Ja
Gechipt
Ja
Lichamelijke afwijkingen
Nee
Medicijnen
Nee
Speciaal voer
Nee
Gedragsproblemen
Nee

Toelichting

Ze is gered van de straat in Griekenland.
Adoptie kosten zijn €195,- dit dekt een deel van de kosten die gemaakt zijn om haar naar Nederland te verhuizen. Denk aan haar sterilisatie, bloedonderzoek (Negatief getest op de kattenziekten), extra ontwormd en ontvlooid, vaccinaties, chip en europees passpoort. De eerste periode heeft zij dus niks meer nodig dan alleen maar liefde en aandacht.

Tips

Lees de adoptietips aandachtig voor je een dier adopteert.

Tips bij adoptie

Een huisdier zoeken dat bij je past

  • Persoonlijk contact
  • Geen handel in dieren
  • Herplaatsing honden en katten vanuit eigen omgeving
  • Zoekt de juiste match

Ontvang elke dag om 6 uur nieuwe matches in je mail. Maak een zoekprofiel gratis aan.

Zoekprofiel aanmaken

Op Verhuisdieren.nl zoek je verantwoord naar jouw ideale hond, kat of konijn

Steun de stichting

  • Ontvang notificaties van nieuwe matches
  • Bekijk contactgegevens van matches
  • Support onze stichting voor 1 jaar