Otis
Otis

Otis

Verhuishond

Woonplaats

Valkenburg

Leeftijd

4 jaar

Geslacht

Reu

Formaat

Groot (vanaf 55 cm)

Laatste update

22-09-2024

Oorsprong van dier

Roemenië

Contactgegevens

Maak een zoekprofiel aan om te zien of je een match bent.

Omschrijving

Otis is een geweldige goede grote lobbes die van een zachte aanpak houdt en snel leert. Hij moet nog veel leren gezien zijn afkomst, maar met veel liefde, geduld en de juiste begeleiding zal hij dat met alle plezier doen. Hij ligt graag bij je in de buurt. Hij is nieuwsgierig naar andere honden, maar kan ook wel eens blaffen uit nieuwsgierigheid. In een roedel van 4 ging dat perfect, ook in huis. En in het bos heeft hij zelfs nog met meerdere honden gespeeld. Vreemde mensen moeten hem eerst negeren, dan komt hij vanzelf naar je toe. Wij hebben zelf geen kleine kinderen meer, maar alle kinderen buiten vindt hij prima en loopt er rustig langs. Blaffende honden achter een poort of hek doen hem niks en loopt hij gewoon langs. Ook katten buiten negeert hij. Het verkeer buiten vindt hij ook geen probleem. We zijn het alleen zijn aan het oefenen en dat gaat al best goed en breiden het steeds uit. Hij gaat zich dus al aardig thuis voelen. Spelen doet hij heel graag. Ook met een leuk speelmaatje. Water vindt hij ook geweldig. Hij is al blij met een emmer met water haha . Hij knuffelt ook heel graag, en is vrij rustig van aard. Een bench is bij hem niet gewenst en ook geen ren buiten. Hij heeft al lang genoeg opgesloten gezeten.
Kortom mogen we wel zeggen dat hij echt een hele fijne hond is die ondanks zijn verleden heel aanhankelijk en vriendelijk is! Wij willen dan ook het allerbeste voor hem!! Het zou echt fijn zijn om mensen te vinden, eventueel met ervaring van de buitenlandse hond, die voldoende tijd voor hem hebben, geduld en alle liefde kunnen geven die hij verdient! Een leuke (ruime) goed omheinde tuin zou geweldig zijn. En uiteraard willen wij graag nog veel meer over Otis vertellen bij interesse!

Verhuishond Otis

Ras
Berner mix
Adoptiekosten
€150-€275
Reden herplaatsing
Overig

Algemene info

Geslacht
Reu
Gecastreerd
Ja
Vacht
Langharig
Formaat
Groot (vanaf 55 cm)

Thuissituatie

Kinderen
Ja, met alle kinderen
Katten
Onbekend
Honden
Ja
Alleen zijn
Ja, een paar uurtjes
Trappen lopen
Ja
Tuin of erf
Ja, noodzakelijk

Karakter

Beweging
Gemiddeld
Aanhankelijk
Ja
Gehoorzaam
Ja
Jachtinstinct
Nee
Allemansvriend
Ja
Speels
Ja
Waaks
Nee

Feiten

Paspoort
Ja
Gevaccineerd
Ja
Gechipt
Ja
Lichamelijke afwijkingen
Nee
Medicijnen
Nee
Speciaal voer
Nee
Gedragsproblemen
Nee
Kan in auto
Ja

Toelichting

De reden waarom wij Otis willen herplaatsen is dat wij vinden dat hij meer ruimte en beweging nodig heeft, die wij hem helaas niet kunnen geven. Hij verdient het allerbeste. Het doet ons heel veel pijn en verdriet om deze beslissing te moeten nemen. Hij is een geweldige hond. Wij willen graag veel meer vertellen over hem bij serieuze interesse! Wij vragen slechts €150,00 aan adoptiekosten, maar het gaat ons niet om het geld maar om hem een nog beter huis en leven te kunnen geven wat hij verdient! Een donatie voor Verhuisdieren zou ook al heel fijn zijn. Alvast bedankt!
En al zijn spulletjes mogen gratis mee!

Tips

Lees de adoptietips aandachtig voor je een dier adopteert.

Tips bij adoptie

Een huisdier zoeken dat bij je past

  • Persoonlijk contact
  • Geen handel in dieren
  • Herplaatsing honden en katten vanuit eigen omgeving
  • Zoekt de juiste match

Ontvang elke dag om 6 uur nieuwe matches in je mail. Maak een zoekprofiel gratis aan.

Zoekprofiel aanmaken

Op Verhuisdieren.nl zoek je verantwoord naar jouw ideale hond, kat of konijn

Steun de stichting

  • Ontvang notificaties van nieuwe matches
  • Bekijk contactgegevens van matches
  • Support onze stichting voor 1 jaar