Billy Jo
Billy Jo

Billy Jo

Verhuiskat

Woonplaats

Zaandam

Leeftijd

2 jaar

Geslacht

Kater

Laatste update

06-09-2024

Contactgegevens

Maak een zoekprofiel aan om te zien of je een match bent.

Omschrijving

Adoptieoproep voor Billy Jo: De Knuffelkont die een Liefdevol Thuis Zoekt

Billy Jo is een charmante kat met een warm hart en een verlangen naar knuffels en aandacht. Ooit gekocht op een boerderij, heeft Billy Jo zijn liefdevolle en zorgzame karakter ontwikkeld. Hij zoekt nu een nieuw thuis waar hij de tijd en aandacht krijgt die hij verdient.

Kenmerken en Gedrag:
Knuffelkont: Billy Jo houdt van knuffelen en is een echte gezelschapsdier. Hij zoekt een baasje dat genoeg tijd heeft om met hem te knuffelen, te spelen en 's avonds samen op de bank te liggen.

Trouw en Voorzichtig: Billy Jo is zeer trouw aan zijn baasje en zal zich hechten aan degene die hem verzorgt. Hij kan echter terughoudend en schuw zijn tegenover vreemde mensen. In nieuwe situaties of bij veel drukte zal hij zich vaak verstoppen en proberen te vluchten. Na verloop van tijd zal hij echter wel toenadering zoeken en zijn eigen plek in het huis vinden.

Goed met Kinderen en Honden: Billy Jo kan goed overweg met kinderen van alle leeftijden en honden. Hij houdt echter van rust en kan gestrest raken bij te veel drukte.

Buitenleven: Billy Jo moet de mogelijkheid hebben om naar buiten te kunnen wanneer hij dat wil. Hij raakt in paniek als hij niet buiten kan en heeft ruimte nodig om zijn energie kwijt te kunnen.

Ruimte: Het is belangrijk dat Billy Jo naar buiten kan en dat er voldoende ruimte is voor hem om zich vrij te bewegen. Een veilige en rustige omgeving is ideaal voor hem.

Veel Thuis: Billy Jo zoekt een baasje dat veel thuis is en daadwerkelijk de tijd heeft om hem de aandacht en zorg te geven die hij nodig heeft. Hij floreert in een omgeving waar hij regelmatig gezelschap en knuffels krijgt.

Wat Billy Jo zoekt:
Billy Jo zoekt een nieuw thuis waar hij veel liefde en aandacht krijgt, waar hij veilig naar buiten kan en waar hij kan genieten van zijn rustige momenten op de bank. Een baasje dat veel thuis is en zich echt kan inzetten voor zijn welzijn is precies wat Billy Jo nodig heeft. Als je denkt dat je Billy Jo het thuis kunt bieden dat hij verdient, neem dan contact met ons op. Hij verdient een plek waar hij gelukkig en op zijn gemak kan zijn.

Verhuiskat Billy Jo

Ras
geen
Adoptiekosten
€50-€75
Reden herplaatsing
Tijdgebrek

Algemene info

Geslacht
Kater
Gecastreerd
Ja
Vacht
Kortharig

Thuissituatie

Kinderen
Ja, met alle kinderen
Katten
Onbekend
Honden
Ja
Leefomgeving
Vrij naar buiten

Karakter

Aanhankelijk
Ja
Jachtinstinct
Ja
Allemansvriend
Nee
Speels
Ja

Feiten

Paspoort
Nee
Gevaccineerd
Ja
Gechipt
Ja
Lichamelijke afwijkingen
Nee
Medicijnen
Nee
Speciaal voer
Nee
Gedragsproblemen
Ja

Toelichting

Billy Jo komt helaas in de situatie dat wij niet de tijd kunnen bieden die hij nodig heeft. Het gebrek aan rust en aandacht veroorzaakt stress bij Billy Jo, wat zich uit in ongewenst gedrag zoals plassen in huis. Dit is niet veilig voor onze dochter en wij willen Billy Jo de rust en aandacht geven die hij verdient. Met voldoende rust en de juiste omgeving zal hij een liefdevolle en gelukkige metgezel zijn.

We vinden het belangrijk dat Billy op de juiste plek terecht komt. Dit is ook de reden dat wij adoptiekosten vragen.

Tips

Lees de adoptietips aandachtig voor je een dier adopteert.

Tips bij adoptie

Een huisdier zoeken dat bij je past

  • Persoonlijk contact
  • Geen handel in dieren
  • Herplaatsing honden en katten vanuit eigen omgeving
  • Zoekt de juiste match

Ontvang elke dag om 6 uur nieuwe matches in je mail. Maak een zoekprofiel gratis aan.

Zoekprofiel aanmaken

Op Verhuisdieren.nl zoek je verantwoord naar jouw ideale hond, kat of konijn

Steun de stichting

  • Ontvang notificaties van nieuwe matches
  • Bekijk contactgegevens van matches
  • Support onze stichting voor 1 jaar