Ronja
Ronja

Ronja

Verhuiskat

Woonplaats

Eindhoven

Leeftijd

4 jaar

Geslacht

Poes

Laatste update

08-09-2024

Dit dier is onafscheidelijk van

Contactgegevens

Maak een zoekprofiel aan om te zien of je een match bent.

Omschrijving

Ronja is een poes van 4 jaar met het karakter van een 80-jarige dame. Ze kan haar speelse en eigenwijze momenten hebben en houdt van aandacht op haar manier, maar laat zich niet gauw gek maken door omgevingsfactoren. Nieuwe mensen kan ze in het begin spannend vinden; mannen vindt ze vaak spannender dan vrouwen, maar na een tijdje zal ze ontdooien en eens goed komen snuffelen en onderzoeken. Ronja heeft behoefte aan veel plekjes om zich af te kunnen zonderen en lekker lang te dutten, maar wanneer ze je eenmaal kent zal ze ook vaak je aandacht willen voor het nodige kroelen en knuffelen en spint ze als geen ander.
De ideale adoptant heeft een plekje voor haar en haar zus in een appartement of huis waaruit ze niet weg kunnen, maar waar ze wel alle ruimte hebben om lekker te ravotten, waar ze lekker mee op bed mogen, een afgesloten buitenruimte hebben en alle liefde kunnen krijgen die ze nodig hebben.
Ronja wordt niet geplaatst zonder haar zus Freya.

Verhuiskat Ronja

Ras
Europese korthaar
Adoptiekosten
€50-€75
Reden herplaatsing
Tijdgebrek

Algemene info

Geslacht
Poes
Gecastreerd
Ja
Vacht
Kortharig

Thuissituatie

Kinderen
Ja, met alle kinderen
Katten
Onbekend
Honden
Onbekend
Leefomgeving
Een afgeschermd balkon/tuin

Karakter

Aanhankelijk
Ja
Jachtinstinct
Nee
Allemansvriend
Ja
Speels
Ja

Feiten

Paspoort
Ja
Gevaccineerd
Ja
Gechipt
Nee
Lichamelijke afwijkingen
Nee
Medicijnen
Nee
Speciaal voer
Nee
Gedragsproblemen
Nee

Toelichting

Ik zoek een nieuw huisje voor mijn poezen Ronja en Freya omdat ik ze, sinds ik moeder ben geworden, niet meer de aandacht kan geven die zij verdienen en ik merk dat vooral Ronja het hierdoor steeds minder naar haar zin krijgt.
Ik heb Ronja en Freya zelf geadopteerd toen ze een half jaar oud waren, uit een huis waar ze niet goed verzorgd konden worden. Ze waren beiden erg schichtig, mager en moesten onder meer behandeld worden voor vlooien en een navelbreuk. Met veel liefde en aandacht heb ik ze grootgebracht tot de lieve, eigenzinnige katten die ze zijn. Ze hebben bij mij altijd veel aandacht en vrijwel geen restricties gekregen, en ik gun ze dan ook een nieuw thuis waar dit weer hetzelfde zal zijn. Ze zijn totaal niet sloopzuchtig, halen niet uit en bijten enkel uit enthousiasme wanneer er heel ruig gespeeld of gekroeld wordt. Wel klimmen ze graag overal bovenop, en mede daarvoor hebben ze een eigen stellingkast die mee zal verhuizen wanneer ze een nieuw thuis krijgen.
Ze worden dan ook niet zomaar bij de eerste de beste geïnteresseerde geplaatst. Hierom vraag ik, in totaal, ook €100,- aan adoptie kosten zodat ik zeker weet dat de geïnteresseerde serieus is.

Tips

Lees de adoptietips aandachtig voor je een dier adopteert.

Tips bij adoptie

Een huisdier zoeken dat bij je past

  • Persoonlijk contact
  • Geen handel in dieren
  • Herplaatsing honden en katten vanuit eigen omgeving
  • Zoekt de juiste match

Ontvang elke dag om 6 uur nieuwe matches in je mail. Maak een zoekprofiel gratis aan.

Zoekprofiel aanmaken

Op Verhuisdieren.nl zoek je verantwoord naar jouw ideale hond, kat of konijn

Steun de stichting

  • Ontvang notificaties van nieuwe matches
  • Bekijk contactgegevens van matches
  • Support onze stichting voor 1 jaar