*SPOED* Maus
*SPOED* Maus

*SPOED* Maus

Verhuiskat

Woonplaats

Raamsdonksveer

Leeftijd

13 jaar

Geslacht

Kater

Laatste update

23-10-2024

Contactgegevens

Maak een zoekprofiel aan om te zien of je een match bent.

Omschrijving

Maus is een 13 jarige kater die erg van slapen houdt. Maar Maus houdt zeker ook van aandacht en knuffels hij wordt het liefst over zijn kop en op neusje geaaid onder zijn kinnetje vind hij ook fijn., zijn buik vind hij niet fijn dan kan hij weleens lelijk gaan miauwen of uithalen met zijn pootje Maus gebruikt dan meestal ook zijn nagels. Als er bezoek komt komt Maus graag even gedag zeggen. Maus is gewend om bij mij in bed te slapen maar kiest er ook regelmatig voor om op de bank te slapen. Maus heeft speciaal voer ivm met blaasgruis toen hij 1 jaar was. Iets anders eet hij niet. Geen natvoer oid. Alleen snoepjes zalm smaak van de lidl vind hij lekker verder pakt hij niets. Maus is een rustige kater die af en toe een rondje door de afgeschermde tuin loopt. Spelen doet Maus niet hij slaapt liever. Maus is geen kinderen of andere dieren gewend. waar Maus ook erg goed in is is snurken.
Maus luistert naar de bijnaam Bollie/Bolletje. Maus is iets wat aan de zware kant maar daar heeft mijn dierenarts nooit een probleem van gemaakt. En ik ook niet het is gekomen nadat Maus geholpen is en Maus mag van mij zijn wie hij is. Maus houdt er niet van om opgepakt te worden maar komt soms wel gezellig even bij je op schoot liggen... Als ik op bed lig ga ik vaak op mijn rug liggen Maus komt dan bovenop mijn buik liggen knorren. De laatste tijd wisselt Maus van favoriete slaapplekjes, maus is graag bij je in de buurt. Oh en niet geheel onbelangrijk Maus vind plastic nogal lekker dus zorg dat hij daar niet bij kan. Ditzelfde geld voor cadeau lint.

Verhuiskat *SPOED* Maus

Ras
gewone poes
Adoptiekosten
Geen
Reden herplaatsing
Overig

Algemene info

Geslacht
Kater
Gecastreerd
Ja
Vacht
Kortharig

Thuissituatie

Kinderen
Kan niet met kinderen
Katten
Onbekend
Honden
Nee
Leefomgeving
Een afgeschermd balkon/tuin

Karakter

Aanhankelijk
Ja
Jachtinstinct
Nee
Allemansvriend
Ja
Speels
Nee

Feiten

Paspoort
Nee
Gevaccineerd
Nee
Gechipt
Nee
Lichamelijke afwijkingen
Nee
Medicijnen
Nee
Speciaal voer
Ja
Gedragsproblemen
Nee

Toelichting

Ik zit in een euthanasietraject en zal eind november komen te overlijden vandaar dat ik voor Maus en Luna een nieuw huisje zoek om hun laatste jaren door te mogen brengen. Het liefst heb ik ze zo lang mogelijk bij mij dus gaat mijn voorkeur naar het oververhuizen naar eind nov. In overleg ben ik bereid ze eerder te laten verhuizen.

Ik had in eerste instantie een nieuw huisje gevonden voor Maus ( en Luna mijn andere kat) Maar helaas is bij dat meisje longkanker geconstateerd en gaat zij een onzekere toekomst tegemoet waardoor het niet meer mogelijk is dat Luna en Maus bij haar kunnen gaan wonen.

Dus mocht u interesse hebben in Maus kunnen we even overleggen hoe we het het beste kunnen aanpakken met overnemen.

Luna en Maus wonen al 13 jaar samen daarom heb ik de voorkeur ze samen weg te doen. Ze kunnen prima samen in 1 huis wonen maar omdat ze geen maatjes zijn ben ik evt bereid ze apart weg te doen.

Je bent altijd welkom om vrijblijvend te komen kijken.

Tips

Lees de adoptietips aandachtig voor je een dier adopteert.

Tips bij adoptie

Een huisdier zoeken dat bij je past

  • Persoonlijk contact
  • Geen handel in dieren
  • Herplaatsing honden en katten vanuit eigen omgeving
  • Zoekt de juiste match

Ontvang elke dag om 6 uur nieuwe matches in je mail. Maak een zoekprofiel gratis aan.

Zoekprofiel aanmaken

Op Verhuisdieren.nl zoek je verantwoord naar jouw ideale hond, kat of konijn

Steun de stichting

  • Ontvang notificaties van nieuwe matches
  • Bekijk contactgegevens van matches
  • Support onze stichting voor 1 jaar