*SPOED* Luna
*SPOED* Luna

*SPOED* Luna

Verhuiskat

Woonplaats

Raamsdonksveer

Leeftijd

15 jaar

Geslacht

Poes

Laatste update

23-10-2024

Contactgegevens

Maak een zoekprofiel aan om te zien of je een match bent.

Omschrijving

Luna is een poesje dat teruggetrokken is, graag op zichzelf maar ook zeker van een knuffel houdt als je ze eenmaal goed kent. Ze is angstig voor mensen die ze niet kent. Dan kruip ze weg, meestal na een tijdje komt ze toch even nieuwsgierig kijken. En wilt dan ook aangehaald worden. Dus je moet echt de tijd nemen om Luna te leren kennen en dan is het echt een schat van een beestje. Heel lief, haalt nooit uit met haar nageltjes. Ze gebruikt geen krappaal maar een mat. Ze loopt graag een rondje in mijn afgeschermde tuin. Ze is gewend om bij mij op bed te slapen. Ze ligt altijd aan het voeteneind. Ik zoek iemand die rustig is en de tijd heeft om Luna te leren kennen, die tijd zal ze nodig hebben.
Die hebben Luna en ik 15 jaar geleden ook nodig gehad. Ze ligt graag naast je op de bank als ze eenmaal bekend met je is. Omdat mijn andere kat Maus speciaal voer eet , eet Luna dat ook dit vind ze ook het lekkerste ze is kieskeurig en een niets anders ook geen natvoer of snoepjes, de snacksticks van de lidl vind ze wel erg lekker. Leuk weetje, Luna heeft zwarte snorharen maar er zit altijd 1 witte tussen, als die eraf is groeit er altijd weer eentje voor terug, Luna luistert goed naar haar bijnaam Prinses(je). En ligt de laatste tijd vaak languit op tafel zodat ze alles in de gaten kan houden. Luna is geen kinderen en andere dieren gewend, Luna vind het fijn als je bijv. op tafel een stapeltje boeken legt daar gaat ze dan met haar kopje langst. Luna houdt er niet van om opgepakt te worden.

Verhuiskat *SPOED* Luna

Ras
gewone poes
Adoptiekosten
Geen
Reden herplaatsing
Overig

Algemene info

Geslacht
Poes
Gecastreerd
Ja
Vacht
Kortharig

Thuissituatie

Kinderen
Kan niet met kinderen
Katten
Onbekend
Honden
Nee
Leefomgeving
Een afgeschermd balkon/tuin

Karakter

Aanhankelijk
Ja
Jachtinstinct
Nee
Allemansvriend
Nee
Speels
Nee

Feiten

Paspoort
Nee
Gevaccineerd
Nee
Gechipt
Ja
Lichamelijke afwijkingen
Nee
Medicijnen
Nee
Speciaal voer
Nee
Gedragsproblemen
Nee

Toelichting

Ik zit in een euthanasie traject en kom eind november te overlijden. Het liefst hou ik Luna en Maus zo lang mogelijk bij mij en zouden ze eind november mogen verhuizen, in overleg sta ik er voor open om ze eerder over te laten verhuizen.

Ik heb in eerste instantie een nieuw huisje gevonden voor Luna ( en Maus mijn andere kat) Maar helaas is bij dat meisje longkanker geconstateerd en gaat zij een onzekere toekomst tegemoet waardoor het niet meer mogelijk is dat Luna en Maus bij haar kunnen gaan wonen.

Dus mocht u interesse hebben in Luna kunnen we even overleggen hoe we het het beste kunnen aanpakken met overnemen.

Luna en Maus wonen al 13 jaar samen daarom heb ik de voorkeur ze samen weg te doen. Ze kunnen prima samen in 1 huis wonen maar omdat ze geen maatjes zijn ben ik evt bereid ze apart weg te doen.

Je bent altijd welkom om vrijblijvend te komen kijken. Omdat Luna dus angstig is zal ze wegkruipen. steeds vaker komt ze na een tijdje toch naar beneden om te kijken wie er is maar niet altijd. Dan kunnen we boven bij haar gaan kijken het kan voorkomen dat ze onder bed blijft zitten.

Tips

Lees de adoptietips aandachtig voor je een dier adopteert.

Tips bij adoptie

Een huisdier zoeken dat bij je past

  • Persoonlijk contact
  • Geen handel in dieren
  • Herplaatsing honden en katten vanuit eigen omgeving
  • Zoekt de juiste match

Ontvang elke dag om 6 uur nieuwe matches in je mail. Maak een zoekprofiel gratis aan.

Zoekprofiel aanmaken

Op Verhuisdieren.nl zoek je verantwoord naar jouw ideale hond, kat of konijn

Steun de stichting

  • Ontvang notificaties van nieuwe matches
  • Bekijk contactgegevens van matches
  • Support onze stichting voor 1 jaar