Loui
Loui

Loui

Stichting

Verhuiskat

Woonplaats

thessaloniki

Leeftijd

4 maand(en)

Geslacht

Kater

Laatste update

05-10-2024

Oorsprong van dier

Griekenland

Contactgegevens

Maak een zoekprofiel aan om te zien of je een match bent.

Omschrijving

Team RED zoekt een gouden mandje:
Loui is als enige man geboren tussen maar liefst 6 zusje, een prachtig jong ventje van 13 a 14 weken oud, met een prachtige rode vacht! Omringt met zoveel liefdevolle zussen kon hij alleen maar een hele lieve zachtaardige broer zijn.
Zijn verhaal begint in Thessaloniki, zoals vele kitten, gedumpt in een plastic zak in de afval container. Al is er verbetering onder de mensen in Griekenland, nog steeds gebeurt dit. Arme mama die ze waarschijnlijk vreselijk mist.
Ze werden gevonden en liefdevol opgevangen, verzorgd en grootgebracht door een fantastische dame. De eerste weken hadden ze nog fles voeding nodig. Inmiddels niet meer, ze eten kitten brokjes en soms wat lekker blikvoer.
Hij is uitgegroeid tot een prachtig ventje, lief karakter en speelt graag met zijn zusjes, maar knuffelt ook heel graag met je op de bank. Hij speelt graag met balletjes en klimt in de krabpaal.
Loui is gewend aan een huiselijke omgeving en kan goed overweg met kinderen. Hij zal een perfecte aanvulling zijn voor elke familie die op zoek is naar een liefdevolle en speelse huisgenoot. Hij is nog niet gewend met honden, al verwachten wij dat hij hier prima aan kan wennen, mits hij wat tijd krijgt.
Voor hem zou het perfect zijn om samen geadopteerd te worden met een zusje, samen spelen, samen slapen en vooral veel van elkaar leren is heel goed voor jonge kittens.
Ben jij op zoek naar een trouwe vriend die je huis vult met liefde en vreugde? Neem dan snel contact met ons op en geef Loui het warme thuis dat ze verdient!
Hij kan geplaatst worden in een gezin met andere katten. Ook zou hij passen in een gezin met (jonge) kinderen. Maar ook bij een koppel of alleen staande.
Als je op zoek bent naar een trouwe metgezel die je dagen vult met vreugde en knuffels, dan is Loui de perfecte keuze. Laat je betoveren door hun schattige capriolen en eindeloze genegenheid. Loui wacht vol ongeduld om haar nieuwe thuis en hart te veroveren!

Hij is niet gecastreerd, hiervoor zijn ze nog veel te jong, hij is gevaccineerd, kattenbakzindelijk, heeft een chip en europees dierenpaspoort. Helemaal klaar voor zijn eigen gouden huisje in Nederland of België.
Hij kan mee op haar reis eind oktober naar Nederland of België toe. En mag direct opgehaald worden door haar nieuwe huisgenootjes, dit zou enorm veel stress schelen voor hem. Een andere optie is dat hij wordt opgevangen in een gastgezin in Alkmaar of in Bovenkarspel.
Een aantal dagen later kan je hem bezoeken in het gastgezin, maar onze voorkeur gaat uit naar direct ophalen, om haar zo een verhuizing te besparen.

Verhuiskat Loui

Ras
europees
Adoptiekosten
€100-€275
Reden herplaatsing
Stichting

Algemene info

Geslacht
Kater
Gecastreerd
Nee
Vacht
Kortharig

Thuissituatie

Kinderen
Ja, met alle kinderen
Katten
Ja
Honden
Ja
Leefomgeving
Geen voorkeur

Karakter

Aanhankelijk
Ja
Jachtinstinct
Nee
Allemansvriend
Ja
Speels
Ja

Feiten

Paspoort
Ja
Gevaccineerd
Ja
Gechipt
Ja
Lichamelijke afwijkingen
Nee
Medicijnen
Nee
Speciaal voer
Nee
Gedragsproblemen
Nee

Toelichting

Hij is gered van de straat in Griekenland.
Adoptie kosten zijn €195,- dit dekt een deel van de kosten die gemaakt worden om hem naar Nederland te laten verhuizen. Denk aan zijn dierenarts bezoekjes, ontworming en ontvlooid, vaccinaties, chip en europees passpoort en de reis. De eerste periode heeft hij dus niks meer nodig dan alleen maar liefde en aandacht.
Mocht je kiezen om 2 broer en zus samen te adopteren dan willen we je tegemoetkomen in de kosten en mogen ze per paar (2) voor €300,- geadopteerd worden.

Tips

Lees de adoptietips aandachtig voor je een dier adopteert.

Tips bij adoptie

Een huisdier zoeken dat bij je past

  • Persoonlijk contact
  • Geen handel in dieren
  • Herplaatsing honden en katten vanuit eigen omgeving
  • Zoekt de juiste match

Ontvang elke dag om 6 uur nieuwe matches in je mail. Maak een zoekprofiel gratis aan.

Zoekprofiel aanmaken

Op Verhuisdieren.nl zoek je verantwoord naar jouw ideale hond, kat of konijn

Steun de stichting

  • Ontvang notificaties van nieuwe matches
  • Bekijk contactgegevens van matches
  • Support onze stichting voor 1 jaar