Miley
Miley

Miley

Stichting

Verhuiskat

Woonplaats

Thessaloniki

Leeftijd

3 maand(en)

Geslacht

Poes

Laatste update

16-10-2024

Oorsprong van dier

Griekenland

Contactgegevens

Maak een zoekprofiel aan om te zien of je een match bent.

Omschrijving

Miley is een prachtig kitten van ongeveer 12 a 13 weken oud, ze koos ervoor om gered te worden en zo een prachtig en lief meisje kon ik natuurlijk niet achter laten op straat.
Terwijl ik mijn auto parkeerde in een klein verlaten dorpje in Noord-Griekenland om het leegstaande huis van mijn vrienden te bezoeken en daar het fruit uit de bomen te plukken zat er eentje keihard te miauwen. Wat natuurlijk mijn aandacht trok. Om hoog kijkend zit daar een klein grijs hoopje liefde te roepen naar mij om aandacht.
Om mij heen kijkend, geen mens te bekennen begon ik aan haar redding uit de boom. Alsof ze had gewacht op ons, ik zette haar in de auto en ze had direct besloten met ons mee te gaan. Na een bezoekje aan de dierenarts weer naar huis, met kleine Miley met ons. Ze is vanaf het eerste moment dat ze bij ons is helemaal thuis en op haar gemak, alsof ze hier al jaren heeft gewoond.
In de basis is ze een rustige kitten, die hier en daar wel speelt met speeltjes, maar je het liefst volgt op de voet. Lekker bij je opschoot zitten, knorren en stampen met haar voetjes daar geniet ze het meest van. Eentje die je tijdens je computer werk kusjes komt brengen. Ik verwacht dat ze zal uitgroeien tot heerlijk schootpoes, ze houd lekker van stampen op je buik. Bij mij groeit ze op met hondjes, andere katjes en kippen. Ook komen de buurtkinderen regelmatig langs om het haar te spelen. Een unieke dame, met prachtige kleuren en een fantastisch karakter.
Ben jij op zoek naar een trouwe vriendin die je huis vult met liefde en vreugde? Neem dan snel contact met ons op en geef Miley het warme thuis dat ze verdient!
Ze kan geplaatst worden in een gezin met andere katten en eventueel met honden. Ook zou ze passen in een gezin met (jonge) kinderen. Maar ook bij een koppel of alleen staande. Ze mag ook als enige kitten geplaatst worden.

Ze is niet gesteriliseerd, hiervoor zijn ze nog veel te jong, ze is gevaccineerd, kattenbakzindelijk, heeft een chip en europees dierenpaspoort. Helemaal klaar voor haar eigen gouden huisje in Nederland of België.
Ze kan mee op haar reis in november naar Nederland of België toe. En mag direct opgehaald worden door haar nieuwe huisgenootjes, dit zou enorm veel stress schelen voor haar. Een andere optie is dat ze wordt opgevangen in een gastgezin in Alkmaar of in Bovenkarspel.
Een aantal dagen later kan je haar bezoeken in het gastgezin, maar onze voorkeur gaat uit naar direct ophalen, om haar zo een verhuizing te besparen.

Verhuiskat Miley

Ras
Europees
Adoptiekosten
€100-€275
Reden herplaatsing
Stichting

Algemene info

Geslacht
Poes
Gecastreerd
Nee
Vacht
Kortharig

Thuissituatie

Kinderen
Ja, met alle kinderen
Katten
Ja
Honden
Ja
Leefomgeving
Geen voorkeur

Karakter

Aanhankelijk
Ja
Jachtinstinct
Nee
Allemansvriend
Ja
Speels
Ja

Feiten

Paspoort
Ja
Gevaccineerd
Ja
Gechipt
Ja
Lichamelijke afwijkingen
Nee
Medicijnen
Nee
Speciaal voer
Nee
Gedragsproblemen
Nee

Toelichting

Ze is gered van de straat in Griekenland.
Adoptie kosten zijn €225,- dit dekt een deel van de kosten die gemaakt zijn om haar naar Nederland te verhuizen. Denk aan haar dierenarts bezoekjes, ontworming en ontvlooid, vaccinaties, chip en europees passpoort en de reis. De eerste periode heeft zij dus niks meer nodig dan alleen maar liefde en aandacht.

Tips

Lees de adoptietips aandachtig voor je een dier adopteert.

Tips bij adoptie

Een huisdier zoeken dat bij je past

  • Persoonlijk contact
  • Geen handel in dieren
  • Herplaatsing honden en katten vanuit eigen omgeving
  • Zoekt de juiste match

Ontvang elke dag om 6 uur nieuwe matches in je mail. Maak een zoekprofiel gratis aan.

Zoekprofiel aanmaken

Op Verhuisdieren.nl zoek je verantwoord naar jouw ideale hond, kat of konijn

Steun de stichting

  • Ontvang notificaties van nieuwe matches
  • Bekijk contactgegevens van matches
  • Support onze stichting voor 1 jaar