Maggie
Maggie

Maggie

Stichting

Verhuiskat

Woonplaats

Baarn

Leeftijd

6 maand(en)

Geslacht

Poes

Laatste update

17-10-2024

Oorsprong van dier

Griekenland

Contactgegevens

Maak een zoekprofiel aan om te zien of je een match bent.

Omschrijving

Maak kennis met Maggie:
Deze schattige dame is inmiddels 6 maanden oud, gesteriliseerd en heeft een bijzonder verhaal. Samen met haar broertje Kosta en zusjes Misty & Nala werd Maggie gevonden toen ze slechts 3 dagen oud was. Dankzij liefdevolle flesvoeding is ze uitgegroeid tot een speelse, lieve en aanhankelijke kat. Gevonden in de afvalcontainer in een kartonnen box, weggehaald bij hun moeder. Vreselijk om als baby dit al te moeten meemaken!
Gelukkig gered en bij ons gebracht. Een van onze rescuers heeft hem en zijn zusjes liefdevolle flesvoeding gegeven en hij is uitgegroeid tot een speelse, lieve en aanhankelijke ventje. Slank gebouwd en grote oren, een echt Grieks ras!
Maggie is opgegroeid in een huis vol katten en is dan ook heel sociaal en dol op gezelschap van andere katten en mensen. Ze kan alleen geplaatst worden, maar leuker voor haar als ze samen met een van haar zusjes of samen kan wonen of dat er al een andere sociale kat of poes in huis aanwezig is.
Maggie komt 26 okt. Naar Nederland toe en zal worden opgevangen in Baarn Nederland, waar ze ook bezocht mag worden, of als je al gelijk verliefd op haar bent mag je haar direct bij aankomst ophalen.
Misty, Kosta, Nala (reed geadopteerd) & Maggie,zijn de familieleden
Ben jij klaar om Maggie een fijn en veilig thuis te geven? Ze wacht vol verwachting op een nieuwe familie die net zo veel van haar houdt als wij dat doen!
Interesse? Neem dan snel contact met ons op!
Ze kan geplaatst worden in een gezin met andere katten,met honden is ze nog onbekend maar we denken dat ze hier wel aan kan wennen. Ook zou ze passen in een gezin met (jonge) kinderen. Of bij een koppel of alleen staande.
Als je op zoek bent naar een trouwe metgezel die je dagen vult met vreugde en knuffels, dan is Maggie de perfecte keuze. Laat je betoveren door hun schattige capriolen en eindeloze genegenheid. Magia wacht vol ongeduld om haar nieuwe thuis en hart te veroveren!

Ze is gesteriliseerd, gevaccineerd, kattenbakzindelijk, heeft een chip en europees dierenpaspoort. Helemaal klaar voor haar eigen gouden huisje in Nederland of België.

Verhuiskat Maggie

Ras
Europees
Adoptiekosten
€100-€275
Reden herplaatsing
Stichting

Algemene info

Geslacht
Poes
Gecastreerd
Ja
Vacht
Kortharig

Thuissituatie

Kinderen
Ja, met alle kinderen
Katten
Ja
Honden
Onbekend
Leefomgeving
Geen voorkeur

Karakter

Aanhankelijk
Ja
Jachtinstinct
Nee
Allemansvriend
Ja
Speels
Ja

Feiten

Paspoort
Ja
Gevaccineerd
Ja
Gechipt
Ja
Lichamelijke afwijkingen
Nee
Medicijnen
Nee
Speciaal voer
Nee
Gedragsproblemen
Nee

Toelichting

Ze is gered van de straat in Griekenland.
Adoptie kosten zijn €195,- dit dekt een deel van de kosten die gemaakt zijn om haar naar Nederland te verhuizen. Denk aan haar dierenarts bezoekjes, ontworming en ontvlooid, vaccinaties, chip en europees passpoort en de reis. De eerste periode heeft zij dus niks meer nodig dan alleen maar liefde en aandacht.
Mocht je kiezen om 2 zusjes/broertjes samen te adopteren, dan willen we je tegemoetkomen in de kosten en mogen ze per paar (2) voor €300,- geadopteerd worden.

Tips

Lees de adoptietips aandachtig voor je een dier adopteert.

Tips bij adoptie

Een huisdier zoeken dat bij je past

  • Persoonlijk contact
  • Geen handel in dieren
  • Herplaatsing honden en katten vanuit eigen omgeving
  • Zoekt de juiste match

Ontvang elke dag om 6 uur nieuwe matches in je mail. Maak een zoekprofiel gratis aan.

Zoekprofiel aanmaken

Op Verhuisdieren.nl zoek je verantwoord naar jouw ideale hond, kat of konijn

Steun de stichting

  • Ontvang notificaties van nieuwe matches
  • Bekijk contactgegevens van matches
  • Support onze stichting voor 1 jaar