Melina
Melina

Melina

Stichting

Verhuishond

Woonplaats

Den Oever

Leeftijd

3 jaar

Geslacht

Teef

Formaat

Klein (tot 35 cm)

Laatste update

18-10-2024

Oorsprong van dier

Griekenland

Contactgegevens

Maak een zoekprofiel aan om te zien of je een match bent.

Omschrijving

Lieve aanhankelijke Melina (V) is een Chihuahua die de eerste drie jaar van haar leven het voor Griekse begrippen best prima had. Vervolgens werd ze zonder reden op straat gezet midden in Athene! Toevallig was dit in de buurt van familie van onze rescuer en samen hebben we geregeld dat Melina naar een foster kon vlakbij de Safe Haven. Het arme meisje ging vanaf Athene in de auto naar de foster. Bij de foster maakte ze kennis met de andere huishondjes wat heel goed ging en ook de foster was meteen verliefd op haar. Ze vond het heerlijk om daar een beetje in de tuin rond te scharrelen en vooral om te knuffelen met de foster. Melina kon al snel naar Nederland komen in foster om van daaruit naar haar forever familie te gaan wat ze zo verdient. Melina heeft in de korte tijd dat ze onder onze zorg is al veel meegemaakt. Op straat, in auto, naar foster, vliegtuig, nieuwe foster. Ze vond, natuurlijk, binnen no time een geweldig gezin maarn helaas moest ze daar ook super snel weer weg; hoewel het gezin er bijna 2 jaar over gedaan had te overdenken of er een tweede hondje mocht komen, bleek de verantwoordelijkheid na het maken van de beslissing toch te groot. Geheel buiten haar schuld om. Natuurlijk mocht Melina direct weer terug naar de foster die het er heel moeilijk mee had dat Melina weerr in de steek gelaten werd. Dit mag nooit meer gebeuren. Melina is echt een lieverd, binnen een minuut windt ze je om je vinger. Ze is het liefste zo dicht mogelijk bij je (dat kun je haar ook niet kwalijk nemen) Ze doet het goed met de 3 huishonden, geeft haar grenzen aan, houdt van haar wandelingetjes en van lekker beetje rondstrunen. Ze blaft eigenlijk bijna nooit en als je verdrietig bent komt Melina je troosten.

Wij zoeken voor Melina haar eigen thuis bij iemand die veel thuis is en van knuffelen houdt, waar ze mag leren, gewoon mag zijn, mag groeien en het trouwe maatje voor het leven is.

Net als voor onze fosters houden wij ook bij de (nieuwe) adoptanten een procedure aan. Deze begint met het invullen van een intake. Na het invullen van de intake houden wij een intakegesprek en als deze voor beide partijen positief werd ervaren gaan we over tot een (virtueel) huisbezoek. Pas als dat allemaal is afgerond kunnen we beoordelen of een een juiste match hebben tussen hond en mens.

Verhuishond Melina

Ras
Chihuahua
Adoptiekosten
€275-€500
Reden herplaatsing
Stichting

Algemene info

Geslacht
Teef
Gecastreerd
Ja
Vacht
Kortharig
Formaat
Klein (tot 35 cm)

Thuissituatie

Kinderen
Ja, met alle kinderen
Katten
Ja
Honden
Ja
Alleen zijn
Ja, een paar uurtjes
Trappen lopen
Ja
Tuin of erf
Nee, niet noodzakelijk

Karakter

Beweging
Gemiddeld
Aanhankelijk
Ja
Gehoorzaam
Ja
Jachtinstinct
Nee
Allemansvriend
Ja
Speels
Ja
Waaks
Nee

Feiten

Paspoort
Ja
Gevaccineerd
Ja
Gechipt
Ja
Lichamelijke afwijkingen
Nee
Medicijnen
Nee
Speciaal voer
Nee
Gedragsproblemen
Nee
Kan in auto
Ja

Toelichting

Melina is in foster in Nederland. Zij zoekt nu haar eigen definitieve eigen mand en familie! Tot die tijd zal de foster haar laten wennen aan het leven in Nederland en in huis en veel knuffelen.


De adoptiebijdrage is € 475.00
Hond uit buitenland?
Lees de 5 aandachtspunten waar je op moet letten met een hond uit het buitenland.
Huisdierenbijsluiter

Tips

Lees de adoptietips aandachtig voor je een dier adopteert.

Tips bij adoptie

Een huisdier zoeken dat bij je past

  • Persoonlijk contact
  • Geen handel in dieren
  • Herplaatsing honden en katten vanuit eigen omgeving
  • Zoekt de juiste match

Ontvang elke dag om 6 uur nieuwe matches in je mail. Maak een zoekprofiel gratis aan.

Zoekprofiel aanmaken

Op Verhuisdieren.nl zoek je verantwoord naar jouw ideale hond, kat of konijn

Steun de stichting

  • Ontvang notificaties van nieuwe matches
  • Bekijk contactgegevens van matches
  • Support onze stichting voor 1 jaar