Succesmatch
Bink
Bink
Bink

Bink

Verhuishond - zoekt baasje

  • Leeftijd: 8
  • Woonplaats van het dier: Schijndel
  • Laatste update: 23-04-2019

Contactgegevens

Bink heeft inmiddels een nieuw thuis gevonden via Verhuisdieren.
Ben jij nog op zoek jouw ideale match? Maak dan een zoekprofiel aan ontdek welke dieren er bij je passen. Vind je het leuk om succesverhalen te zien of te lezen? Klik dan hier.

Over de hond

  • Ras: Old English Bulldog
  • Adoptiekosten: Nvt
  • Reden van herplaatsing: Scheiding

Omschrijving van het dier

Bink is een makkelijke hond op leeftijd. Hij is gewend om alleen thuis te zijn. Hij word drie keer per dag uitgelaten, dit hoeven geen grote rondes te zijn. Verder kan hij goed overweg met kleine honden, pups en teefjes. Bij grotere reuen kan dat wat dominant gedrag oproepen maar dit gebeurd minimaal. Bink gaat regelmatig mee naar een loslooproute (Drunense Duinen) waar hij goed overweg kan met de andere honden.

Bink heeft last van allergien , dit kunnen hotspots veroorzaken op zijn huid. Om dit te onderdrukken spuit ik, wanneer nodig, met Artuvetrin. Een medisch dossier is beschikbaar bij dierendermatoloog Vroom. Daarnaast eet Bink alleen de volgende brokken: Royal Canin Hypoallergenic DR 21 Veterinary Diet.

Toelichting

Ik heb met mijn ex Bink in huis genomen. Sinds wij uit elkaar zijn heb ik de tijd niet meer om goed voor Bink te zorgen. In mijn ogen verdient de hond meer aandacht en die kan ik hem niet geven omdat ik een full-time baan heb. Als tijdelijke oplossing heb ik nu een uitlaatservice in dienst genomen die Bink 1 keer per dag uit komt laten (20 minuten). Overige tijd zit hij naar mijn mening nog teveel alleen thuis en dat is de reden dat ik op zoek ben naar een nieuw thuis voor Bink.