chippie

Stichting

Verhuishond

Opijnen

5 jaar

Reu

Middel (35-70 cm)

10-11-2019

Roemenië


Contactgegevens

Ben je uitgesnuffeld en wil je serieus opzoek naar een huisdier?

Maak een zoekprofiel aan

Omschrijving

Chippie. Hij is Kleiner dan dat hij op de foto lijk hij is 50cm hoog.

De moeite waard om dit te lezen.
Chippie vorige jaar ten dood opgeschreven in het asiel van tecuci (Roemenië) met zoveel andere honden. Het bestuur moest van de overvolle asiel af (te hoge kosten en weinig plek voor nieuwe gevangene)

Chippie sinds 2.11.19 in Nederland, hadden wij maar vaker van zulke voorbeeldige, zachtaardige, brave hondjes in de opvang. Sinds zijn aankomst heeft hij nooit zijn behoefte binnen gedaan. Mijn eigen roedel van 3 reageerde wonderbaarlijk helemaal niet op hem niet eens een kleine blafje. Hij stelde zich ook enorm bescheiden op bleef staan, draaide zn koppie weg en ontweek eigenlijk de situatie en mij honden deden alsof hij er helemaal niet was zeer en zeer bijzonder mij honden kennende.

Chippie wandelt netjes mee aan de lijn, loopt het liefst rechts van je en trekt niet. Omdat ik hem wat meer zelfvertrouwen wilde geven betrok ik hem bijna dagelijks bij het ondernemen van dingen o.a naar de winkel gaan, wij zijn samen wezen trainen bij een gehoorzaamheid les en hij deed het fantastisch zo gefocust op mij en helemaal niet op die enge blaffende honden.. chippie is echt een goedzak zo zacht zo lief zo bescheiden zo ideaaaaal! Ik heb hem trap leren lopen zodat hij onderdeel zou uitmaken van onze roedel en als ik naar boven ga word ik achtervolgd door 3 , 4-voeters en wilde hem niet buiten sluiten dus hij doet nu ook mee haha. Mij 3ling op 4 poten slapen heerlijk bij mij op bed, en aan chippie laat ik de keuze waar hij zich het beste bij voelt, hij heeft een eigen plekje beneden in de woonkamer maar hij mag zich ook aansluiten bij de rest. Wanneer mijn slaapkamer deur op een kiertje staat is hij zo bescheiden dat het ventje dan maar gaat liggen op de overloop met zn koppie richting het deur... wat een poepie......... chippie is een gunst als u hem adopteerd, hij is een aanvulling op u gezin, hij is een vriend voor altijd.

Totaal niet veel eisend, past zich aan aan elke situatie oh nu god ik ben verliefd......

Ik gun hem, lieve zachtaardige baas, hij heeft geen harde hand nodig. Een baas die allemaal leuke dingen met hem onderneemt alles wat hij zo gemist heeft.

De vacht verzorging valt reuze mee, ik heb hem gewassen en flink geborsteld en het ziet er weer netjes uit, heeft een last van klitten. Makkelijk lang haar

Wij hebben een werkende huishouden, dus hij zit per dag 6.5 uurtjes alleen met de rest los in huis, niks gesloopt, niets onder geplast, niets uit de prullenbak getrokken. 2 uur namiddags gaan we met zn allen lang wandelen, gedrag in een roedel van 4 perfect!


Denk u geschikt te zijn pak dan snel je telefoon.

Over de hond chippie

Kruising
€275-€350
Stichting

Algemene info

Reu
Ja
Langharig
Middel (35-70 cm)

Thuissituatie

Ja, met alle kinderen
Ja
Ja
Ja, een paar uurtjes
Ja
Nee, niet noodzakelijk

Karakter

Gemiddeld
Ja
Ja
Nee
Ja
Ja
Nee

Feiten

Ja
Ja
Ja
Nee
Nee
Nee
Nee
Ja

Toelichting

Omdat hij gered is en de adoptie bijdrage zijn voor de onkosten

Combined Shape Created with Sketch. Hond uit buitenland?
Lees de 5 aandachtspunten waar je op moet letten met een hond uit het buitenland.
Huisdierenbijsluiter

Matchen jullie twee?

Om te kunnen zien of je met dit dier matcht, maak je eerst een zoekprofiel aan en word je supporter.

Zoekprofiel aanmaken

Tips

Lees de adoptietips aandachtig voor je een dier adopteert

Tips bij adoptie

Via Verhuisdieren zoek je verantwoord naar jouw ideale hond, kat of konijn

Steun de stichting

  • Ontvang notificaties van nieuwe matches
  • Bekijk contactgegevens van matches
  • Support onze stichting voor 1 jaar

Verhuisdieren.nl is een Erkend Goed Doel

  • Verschillende manieren om te doneren
  • Veel giften zijn aftrekbaar bij de belasting
  • Zet een leuke actie op touw; wij helpen!

Via Stichting Verhuisdieren herplaats je verantwoord je hond of kat; een diervriendelijk alternatief voor het dierenasiel.

Wij hebben een ANBI keurmerk. Dat betekent dat wij voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Zo weet je zeker dat wij bijdragen aan een betere wereld voor de dieren, zorgvuldig omgaan met elke euro en verantwoording afleggen

Staat je vraag er niet tussen? Mail ons: support@verhuisdieren.nl