Gereserveerd
Mol
Mol
Mol
Mol
Mol

Mol

Verhuiskat - zoekt baasje

  • Leeftijd: 3
  • Woonplaats van het dier: Amsterdam
  • Laatste update: 07-12-2018

Contactgegevens

Om de contactgegevens te zien moet je een account aanmaken en met dit dier matchen in je zoekprofiel.

Over de kat

  • Ras: Europese korthaar
  • Adoptiekosten: Nvt
  • Reden van herplaatsing: Tijdgebrek

Omschrijving van het dier

Mol is een ontzettend liefdevolle, betrouwbare en warmhartige poes. Ze heeft alleen maar goedheid in zich. Verder is ze erg tevreden, rustig en haalt geen kattenkwaad uit. Schattig detail: als ze heeft gegeten vind ze het fijn om op haar rug te liggen met haar pootjes omhoog.

Toelichting

Mol is gedumpt in de bosjes toen ze drie weken oud was en is toen opgenomen in het asiel. Bij 12 weken oud heb ik haar uit het asiel geadopteerd, dat was in 2015. Mol is jarig op 7 juni en is nu drie jaar oud. Ze is het gewent dat haar verjaardag wordt gevierd met een ballon en extra snoepjes.
Ik heb haar geadopteerd toen ik een baan had waarbij ik veel thuis kon werken. Inmiddels heb ik een internationale baan en om de zoveel weken is ze lange periodes alleen. Dat breekt mijn hart. Voor Mol is het daarom beter als ze stabiliteit, warmte en veel knuffeltjes krijgt. Ik heb moeten concluderen dat ik daarom niet een ideaal baasje kan zijn.
Mol is goed verzorgd, gezond en vrolijk. Ze heeft een heel mooi slaapmandje die ze graag meeneemt. De kattenbak is een half jaar oud dus als je interesse hebt geef ik het je gratis mee. Ik vraag geen kosten omdat ik het onethisch vind om aan mijn lieve Mol geld te verdienen. Het vertrouwen dat haar nieuwe baas goed voor haar zorgt is voor mij veel belangrijker.