Succesmatch
Bobbi
Bobbi
Bobbi

Bobbi

Verhuishond - zoekt baasje

  • Leeftijd: 1
  • Woonplaats van het dier: Elim
  • Laatste update: 05-01-2019
  • Dit dier is onafscheidelijk van: Nola

Contactgegevens

Bobbi heeft inmiddels een nieuw thuis gevonden via Verhuisdieren.
Ben jij nog op zoek jouw ideale match? Maak dan een zoekprofiel aan ontdek welke dieren er bij je passen. Vind je het leuk om succesverhalen te zien of te lezen? Klik dan hier.

Over de hond

  • Ras: Chihuahua
  • Adoptiekosten: €150-€275
  • Reden van herplaatsing: Scheiding

Omschrijving van het dier

Nola en Bobbi zijn 2 chihuahua's en onafscheidelijk.
Nola is een zwart kortharig teefje van 1,5 jaar oud en Bobbi is een lang witharig reutje van 1 jaar.

Nola is de rustige van de 2 en vind aandacht heerlijk. Bobbi is de dondersteen.. Houdt van uitdagen op een leuke manier. Beide zijn ze opgegroeid met katten en kinderen. Ze zijn ook andere hondjes gewend. Kunnen aan een riempje wandelen maar ook los. Ze zijn waaks maar als ze weten als het bezoek goed is dan zijn ze toch wel nieuwsgierig of hun handjes ook lekker aaien kunnen en hun schoot ook lekker zacht is..
Kinderen vinden ze leuk maar niet de hele tijd. Nola trekt zich zelf terug en Bobbi blijft wel doorspelen maar op een gegeven moment begint ie wel te grommen. Kinderen zijn geen probleem maar de grens moet wel duidelijk aangegeven worden bij de kinderen.
Ze hebben bij mij een grote tuin waar ze altijd naartoe mogen maar met name voor Bobbi moet deze geheel afgesloten zijn want Bobbi is een "master" in het zoeken van een ontsnappingsplekje.
Tuin is niet vereist als er veel gewandeld wordt want ze hebben hun beweging wel nodig anders zie je dat terug in het huis...
Ze zijn echt super lief en echt maatjes en verdienen een super goed huisje!!

Toelichting

Helaas moet ik voor Nola en Bobbi een nieuwe blijvend huisje vinden. Mijn ex en ik zijn gescheiden de hondjes zijn nu 40-45 uur per week alleen en dat is alleen voor het werk en heb het een poos aangekeken maar het gaat echt ten koste van de hondjes en dat verdienen ze niet.

Ik wil graag voor beide hondjes 475,- hebben.