Succesmatch
Ranger
Ranger
Ranger
Ranger
Ranger

Ranger

Verhuishond - zoekt baasje

  • Leeftijd: 0
  • Woonplaats van het dier: Amsterdam
  • Laatste update: 10-03-2019

Contactgegevens

Ranger heeft inmiddels een nieuw thuis gevonden via Verhuisdieren.
Ben jij nog op zoek jouw ideale match? Maak dan een zoekprofiel aan ontdek welke dieren er bij je passen. Vind je het leuk om succesverhalen te zien of te lezen? Klik dan hier.

Over de hond

  • Ras: Kruising
  • Adoptiekosten: €150-€275
  • Reden van herplaatsing: Stichting

Omschrijving van het dier

Naam: Ranger (in gastgezin in Nederland)
Geslacht: reu (niet gecastreerd i.v.m. leeftijd)
Geboortedatum: ca. 10-09-2018

Schouderhoogte: ca. 25 cm
Gewicht: ca. 5 kg

Verblijfplaats: Ranger logeert bij een gastgezin in Amsterdam.

Ranger is in de hoofdplaats van Lesbos - Mitilini - gevonden toen hij 6 weken oud was.

Ranger is een klein, moedig, ondeugend en onafhankelijk hondje met een sterke wil. Hij is erg vrolijk, slim en snel. In de opvang speelt Ranger graag met de andere hondjes.

Toelichting

Wij hanteren een zorgvuldige adoptieprocedure inclusief een uitgebreide telefonische intake en een huisbezoek vooraf.
Wij werken met plaatsingsovereenkomsten.

Uiteraard stellen wij hoge eisen aan de gezondheid van de honden die naar Nederland komen: ze voldoen allemaal aan de wettelijke eisen (chip, paspoort, Rabiës-vaccinatie), daarnaast hebben ze ALLE benodigde cocktail-entingen gehad en zijn tevens getest op Ehrlichia. Onze honden die op het moment van reizen 6 maanden of ouder zijn, zijn geneutraliseerd en niet alleen getest op Ehrlichia, maar ook op Leishmania (honden jonger op Leishmania testen heeft geen nut vanwege in het bloed aanwezige antistoffen van de moeder).

De adoptiebijdrage is een tegemoetkoming in de gemaakte kosten.
De adoptiebijdrage voor een NIET gecastreerde/gesteriliseerde pup is €275 en voor een WEL gecastreerde/gesteriliseerde pup/hond is de tegemoetkoming in de kosten €350


Uit veiligheidsoverwegingen en voor het gemak van onze adoptanten en gastgezinnen, wordt bij adoptie van een hond standaard een complete set goed passend tuig geleverd. Hiervoor betaalt u onze kostprijs van €30, u hoeft zelf dus wat dat betreft niets meer aan te schaffen.
Het genoemde bedrag zal apart vermeld worden in de plaatsingsovereenkomst.


Wij doen NIET aan logeerweekendjes! We hanteren wel een “proefperiode”, dit staat als volgt omschreven in onze voorwaarden:
“Vanaf de datum van ondertekening dezer overeenkomst geldt voor de adoptant een proeftijd van vier weken. Als zich onoverkomelijke problemen voordoen waaraan niet gewerkt kan worden, kan het dier weer onder de hoede van de stichting gesteld worden, waarmee de bruikleenovereenkomst een einde neemt. In dat geval is er recht op restitutie van de bijdrage, minus €50 voor de door de stichting gemaakte kosten, vermeerderd met eventuele (vervoers)kosten die voortvloeien uit het door de stichting weer onder de hoede nemen van het dier.”


Lees hier meer over de aandachtspunten bij het adopteren van een buitenlandse hond