Succesmatch Odin

Odin

Verhuiskat - zoekt baasje

  • Leeftijd: 8
  • Woonplaats van het dier: Den Haag
  • Laatste update: 19-03-2019

Contactgegevens

Odin heeft inmiddels een nieuw thuis gevonden via Verhuisdieren.
Ben jij nog op zoek jouw ideale match? Maak dan een zoekprofiel aan ontdek welke dieren er bij je passen. Vind je het leuk om succesverhalen te zien of te lezen? Klik dan hier.

Over de kat

  • Ras: Noorse Boskat
  • Adoptiekosten: Geen
  • Reden van herplaatsing: Overig

Omschrijving van het dier

Het is een lieve aanhankelijke kroelkat die het liefst alleen maar bij je komt liggen. Hij gewend aan andere katten en aan kinderen.

1 a 2 keer per jaar laten wij hem scheren. Dat moet niet, maar hij heeft zo'n n dikke vacht. Maar hij vind het heerlijk als hij weer geschoren is. Dan komt hij nog meer bij je liggen :) (voor zover hij dat niet al doet)

Toelichting

De reden van herplaatsing is plasproblematiek. Ik heb hem 6 jaar geleden uit het asiel gehaald als maatje voor mijn poes. Toen was er al sprake van plasproblematiek. Dit heb ik na 2 jaar weg weten te krijgen, todat we vanwege samenwonen er 2 katten (kat en poes) bij kregen. Sindsdien is het langzaam weer erger geworden. Een jaar later kwam er ook nog een kind bij in huis.

Al met al genoeg reden tot stress voor hem. En door de plasproblematiek hebben we een aantal kamers afgesloten voor de katten, waardoor er erg weinig ruimte meer is. Hij heeft een plek nodig waar hij de aandacht kan krijgen, lekker de ruimte heeft. En als er andere katten zijn dan het liefst alleen poezen. (Wij denken dat de problemen deels komen door dat er nu 2 katers zijn)

Hij is meerdere malen nagekeken, en er is geen medische oorzaak gevonden voor de problemen. Dus het is gedrag wat wij er in de huidige situatie niet uit kunnen krijgen.