Pip

Verhuiskat

Breda

3 jaar

Poes

20-09-2019


Ben je uitgesnuffeld en wil je serieus opzoek naar een huisdier?

Maak zoekprofiel aan

Omschrijving

Pip is een geduldige poes van 3 jaar. Ze is erg onafhankelijk en doet niets liever dan slapen op de meest comfortabele plekjes in het huis. Ze is erg aandoenlijk om naar te kijken met haar grote ronde ogen en haar schattige en grappige slaapposities. Het is een echte mensenvriend en van tijd tot tijd komt ze bij je langs om te kroelen. Met haar hoofdje in je hals en het harde maar rustgevende gespin kan ze soms wel uren bij je blijven liggen. En niet alleen bij u, maar ook bij u gasten kan ze de ideale gastvrouw zijn. Maar dat maakt haar niet de luiste. Ze is ook erg speels en speelt regelmatig met haar muisje, knuffeltje of met jou.
Door haar sociaalheid, onafhankelijkheid, speelsheid en geduld is ze een perfecte poes voor ieders eerste kat.

Over de kat Pip

Europese korthaar
Geen
Klikt niet met andere huisdieren

Algemene info

Ja
Kortharig
Poes

Thuissituatie

Kinderen vanaf 5 jaar
Nee
Nee
Een balkon/dakterras is voldoende

Karakter

Ja
Nee
Ja
Ja

Feiten

Nee
Nee
Ja
Nee
Nee
Nee
Nee

Toelichting

Bij ons wordt het huis al een aantal jaar 'geregeerd' door twee katers van 2 en 3. Pip hebben wij in ontvangst mogen nemen door het plotselinge overlijden van haar voormalige baasje. Echter heeft ze jammer genoeg nooit een klik kunnen krijgen met onze andere katten. Ze wordt regelmatig opgejaagd door het 'speelse' gedrag van de heren en kan nergens in huis rust vinden. Ook in haar vorige tijdelijke thuis kon ze het niet vinden met de katten daar. Onze woning is voor deze situatie ook wat aan de kleine kant. Daarom willen we haar een nieuwe kans geven in een nieuw thuis. Doordat ze graag alle aandacht van je opeist, is het verstandig om Pip in huis te nemen op een plek waar zich geen andere huisdieren begeven (op vissen na, die vindt ze super interessant). Met kinderen is ze erg gewild maar met andere katten wilt ze niets te maken hebben.

Om Pip een zo fijn mogelijke overstap te geven, met materiaal waar ze inmiddels aan gewend is geraakt, leveren we haar inclusief kattenbak, medium krabpaal, speeltjes en voer-/drinkbak.

Matchen jullie twee?

Om te kunnen zien of je met dit dier matcht, maak je eerst een zoekprofiel aan en word je supporter.

Zoekprofiel aanmaken

Tips

Lees de adoptietips aandachtig voor je een dier adopteert

Tips bij adoptie

Via Verhuisdieren zoek je verantwoord naar jouw ideale hond, kat of konijn

Steun de stichting

  • Ontvang notificaties van nieuwe matches
  • Bekijk contactgegevens van matches
  • Support onze stichting voor 1 jaar

Verhuisdieren.nl is een Erkend Goed Doel

  • Verschillende manieren om te doneren
  • Veel giften zijn aftrekbaar bij de belasting
  • Zet een leuke actie op touw; wij helpen!

Via Stichting Verhuisdieren herplaats je verantwoord je hond of kat; een diervriendelijk alternatief voor het dierenasiel.

Wij hebben een ANBI keurmerk. Dat betekent dat wij voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Zo weet je zeker dat wij bijdragen aan een betere wereld voor de dieren, zorgvuldig omgaan met elke euro en verantwoording afleggen

Staat je vraag er niet tussen? Mail ons: support@verhuisdieren.nl