Dinky

Verhuiskat

Velp

1 jaar

Kater

05-12-2019

Griekenland


Contactgegevens

Ben je uitgesnuffeld en wil je serieus opzoek naar een huisdier?

Maak een zoekprofiel aan

Omschrijving

Super, super zacht, rustig karakter. Geboren 10-12 2018 Aanhankelijk maar wel contact makend met andere dieren. Ook naar andere mensen is hij sociaal maar wel wat terughoudend. Hij snapt niet wat een grom, of het blazen van een andere kat betekend. Kent geen dierlijke gedragingen, totaal niet territoriaal. Springt niet op hoge dingen behalve als het echt moet. Speelt graag met speeltjes en ook met de andere kater van 7mnd. Helaas heb ik nog een poes van 3jaar waar het niet goed mee klikt en een kater van 7mnd die soms te grof met hem speelt. Dinky snapt niet zo goed hoe en wat en zou het liefst willen knuffelen en likken en zachtaardig spelen. Dit gebeurd ook gelukkig maar hij is gewoon echt te zachtaardig en geen partij. Mijn 2 andere katten zijn gewoon instinktief, gaan meer naar buiten, vangen muisjes, zijn actiever, zelfverzekerder en dus blijft Dinky een beetje zielig achter terwijl hij het meer dan goed bedoeld. Dat is sneu voor deze lieverd en hierdoot wordt hier ook niet zelfverzekerder. Hij zou bij een rustige hond of een lieve sociale kat kunnen. Met meerdere katten, zoals hier, valt hij buiten de boot. Hij heeft begeleiding nodig met dingen ondernemen (trauma) soms kan hij zelf spelen maar die rust en ruimte krijgt hij hier te weinig en is afgeleid door de andere katten. Het is een een erg vrolijke kater.. staart altijd omhoog. Maakt altijd het prrrr geluidje met spelen. Na 5mnd hem hier te hebben heb ik erg getwijfeld om hem weg te doen want hij is zo ontzettend lief!! Maar ik zie toch dat het niet helemaal matched met bella en tommy, ook al doen ook hun wel hun best, ze ruiken zijn onzekerheid en dat werkt averechts voor allen.

Tuin is niet noodzakelijk maar hij vind buiten zijn wel leuk. Maar is liever binnen.

Over de kat Dinky

Half main-coon
€25-€50
Klikt niet met andere huisdieren

Algemene info

Ja
Langharig
Kater

Thuissituatie

Ja, met alle kinderen
Ja
Ja
Een tuin is noodzakelijk

Karakter

Ja
Nee
Ja
Ja

Feiten

Ja
Ja
Ja
Nee
Nee
Nee
Ja

Toelichting

Geadopteerd in nederland toen hij 5mnd oud was. Paspoort komt uit Kreta. Verder gezond, behalve een trauma, maar met wat meer rust en minder prikkels weet ik zeker dat het de liefste en leukste kat wordt die u ooit gaat adopteren!!

Ik heb allemaal leuke filmpjes en nog meer fotos!!! Ook bewijs van bloedonderzoek etc.

Bloedonderzoek laten doen ivm dat hij wat mak was ook met springen (had suikerziekte vermoedens) maar dat komt dan toch door zn trauma want met spelen is hij wel weer sneller en actief. Hij heeft wel een slecht gebit. Hier heb ik pasta voor en poest zn tanden soms om het tandvlees beter te krijgen. Ook alle inentingen gedaan en getest op fiv/aids.

Matchen jullie twee?

Om te kunnen zien of je met dit dier matcht, maak je eerst een zoekprofiel aan en word je supporter.

Zoekprofiel aanmaken

Tips

Lees de adoptietips aandachtig voor je een dier adopteert

Tips bij adoptie

Via Verhuisdieren zoek je verantwoord naar jouw ideale hond, kat of konijn

Steun de stichting

  • Ontvang notificaties van nieuwe matches
  • Bekijk contactgegevens van matches
  • Support onze stichting voor 1 jaar

Verhuisdieren.nl is een Erkend Goed Doel

  • Verschillende manieren om te doneren
  • Veel giften zijn aftrekbaar bij de belasting
  • Zet een leuke actie op touw; wij helpen!

Via Stichting Verhuisdieren herplaats je verantwoord je hond of kat; een diervriendelijk alternatief voor het dierenasiel.

Wij hebben een ANBI keurmerk. Dat betekent dat wij voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Zo weet je zeker dat wij bijdragen aan een betere wereld voor de dieren, zorgvuldig omgaan met elke euro en verantwoording afleggen

Staat je vraag er niet tussen? Mail ons: support@verhuisdieren.nl