Molly

Stichting

Oppashond – Gastgezin

Venhorst

4 jaar

10-02-2020

Spanje


Contactgegevens

Ben je uitgesnuffeld en wil je serieus opzoek naar een huisdier?

Maak een zoekprofiel aan

Omschrijving

Dit lieve meisje heeft een paar zware jaren achter de rug, toch is ze een ontzettend lieve hond die vrolijk in het leven staat. Ze is sociaal en zacht van aard, en Molly geniet vindt het heerlijk om te knuffelen en gezellig bij je te zijn. Over het algemeen is lieve Molly een rustige hond die weinig nodig heeft om tevreden te zijn, ze vindt het gezeldschap van mensen erg fijn en is dan ook altijd zeer vriendelijk en prettig in de omgang. Met andere honden kan Molly het ook prima vinden en is vriendjes met allemaal.
Dit lieve meisje gaat netjes voor je zitten als je erom vraagt en ze luistert erg goed, ook houdt ze haar hokje netjes schoon en buiten loopt ze prima mee aan de riem.
Deze mooie dame kwam een aantal maanden geleden bij ons binnen samen met haar twee zusjes, ze hebben twee branden overleefd en de afgelopen twee jaar hebben ze geen leuk leven gehad omdat ze opgesloten zaten in een schuur en vrijwel niet werden verzorgd. Ze hebben daar ook hartworm opgelopen en zijn ondertussen bij ons behandeld hiervoor, de zusjes zijn nu weer helemaal opgeknapt en gezond verklaard!
Mooie Molly heeft een geschatte leeftijd op 29 juni 2015, ze weegt 24 kilo met een schofthoogte van 60 cm en ze is gesteriliseerd.
Deze prachtige hond wordt het leven achter tralies moe en ze wil dolgraag haar vleugels uitslaan om weer van haar vrijheid te genieten en ze verlangd naar een fijn thuis leven waar ze mag genieten van heel veel liefde en een eigen mandje. Dit prachtige meisje wil dolgraag je beste vriendinnetje zijn en samen met jou een mooie toekomst gaan.

Wij zijn op zoek naar gastgezinnen, een leuke en vrijwillige, maar vooral verantwoordelijke taak. Ben je bereid om een hond de voorbereiding te geven op een gouden mandje bij een liefhebbend adoptiegezin en ben je bereid de hond in zijn/haar eigen tempo wegwijs te maken in bijvoorbeeld het leren alleen zijn, de basiscommando's, misschien zindelijk worden, en heb je daar voldoende tijd en geduld voor? Dan zoeken we jou! Lijkt het u leuk om een hondje op te vangen? Stuur dan een mailtje naar het emailadres.

--------------------------------------------------------------------------------------------
De honden komen uit situaties waar alleen zijn in huis in de meeste gevallen niet aangewend is. Houd u er svp rekening mee dat elke hond in een nieuwe omgeving dit in kleine stapjes zal moeten aanleren. Neemt u hier in ieders belang dan ook voldoende tijd voor.

Over de hond Molly

mix
bij oppas thuis

Periode

    Vanaf januari 2020

Wensen

Nee, niet noodzakelijk
Nee, ik zoek een vrijwilliger
Nee, niet noodzakelijk

Thuissituatie

Onbekend
Ja
Ja
Combined Shape Created with Sketch. Hond uit buitenland?
Lees de 5 aandachtspunten waar je op moet letten met een hond uit het buitenland.
Huisdierenbijsluiter

Matchen jullie twee?

Om te kunnen zien of je met dit dier matcht, maak je eerst een zoekprofiel aan en word je supporter.

Zoekprofiel aanmaken

Tips

Lees de adoptietips aandachtig voor je een dier adopteert

Tips bij adoptie

Via Verhuisdieren zoek je verantwoord naar jouw ideale hond, kat of konijn

Steun de stichting

  • Ontvang notificaties van nieuwe matches
  • Bekijk contactgegevens van matches
  • Support onze stichting voor 1 jaar

Verhuisdieren.nl is een Erkend Goed Doel

  • Verschillende manieren om te doneren
  • Veel giften zijn aftrekbaar bij de belasting
  • Zet een leuke actie op touw; wij helpen!

Via Stichting Verhuisdieren herplaats je verantwoord je hond of kat; een diervriendelijk alternatief voor het dierenasiel.

Wij hebben een ANBI keurmerk. Dat betekent dat wij voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Zo weet je zeker dat wij bijdragen aan een betere wereld voor de dieren, zorgvuldig omgaan met elke euro en verantwoording afleggen

Staat je vraag er niet tussen? Mail ons: support@verhuisdieren.nl