Nira

Stichting

Oppashond – Gastgezin

Venhorst

4 jaar

10-02-2020

Spanje


Contactgegevens

Ben je uitgesnuffeld en wil je serieus opzoek naar een huisdier?

Maak een zoekprofiel aan

Omschrijving

Lieve Nira kwam een aantal maanden geleden bij ons binnen samen met haar twee zusjes, ze hebben twee branden overleefd maar hebben de laatste twee jaar geen leuk leven gehad omdat ze opgesloten zaten in een schuur en vrijwel niet werden verzorgd. Ze hebben daar ook hartworm opgelopen en zijn ondertussen bij ons behandeld hiervoor, de meiden zijn nu weer helemaal opgeknapt en gezond verklaard!
Nira is een grote stevige hond die door te weinig beweging wat last heeft gekregen van de gewrichten bij de achterpoten maar dit zal zeker verbeteren als deze lieverd meer beweging krijgt en er op haar voeding wordt gelet.
Ze een prachtige vrolijke dame met een geschatte geboortedatum op 29 Juni 2015, ze weegt 30 kilo met een schofthoogte van 59 cm en ze is gesteriliseerd. Dit mooie meisjes is net zo lief als dat ze groot is en ze is een erg rustige en stabiele hond die volledig vertrouwen heeft in de mens. Nira is een echt trouw vriendinnetje en een heerlijk knuffeldier die ook voor kinderen ontzettend lief is. Ze is zeer sociaal naar de andere honden toe en ze is beste maatjes met allemaal.
Lieve Nira is ook een erg tevreden hond die met weinig genoegen neemt, ze kan soms heerlijk de clown uithangen en gekke bekken trekken waarmee ze iedereen aan het lachen maakt.
Gezellig buiten wandelen vindt ze heerlijk en ze trekt niet aan de riem, ook lijkt ze zindelijk te zijn want haar hokje houdt ze netjes schoon ondanks de vele uren die ze daarin moet doorbrengen. Nira is netjes opgevoed en geeft je graag een poot in ruil voor een lekkere knuffel want ze is gewoon een ontzettend lieve hond die heel zacht van karakter is en voor je het weet zit ze diep in je hart.
Nu is de tijd gekomen dat we ook voor deze geweldige hond een gouden mandje willen vinden, ze verdiend een mooi leven en daarom zijn wij op zoek naar een lief baasje bij wie ze een hele fijne toekomst tegemoet mag gaan.
Ben jij gevallen voor de charmes van lieve Nira laat het ons dan graag weten!

Wij zijn op zoek naar gastgezinnen, een leuke en vrijwillige, maar vooral verantwoordelijke taak. Ben je bereid om een hond de voorbereiding te geven op een gouden mandje bij een liefhebbend adoptiegezin en ben je bereid de hond in zijn/haar eigen tempo wegwijs te maken in bijvoorbeeld het leren alleen zijn, de basiscommando's, misschien zindelijk worden, en heb je daar voldoende tijd en geduld voor? Dan zoeken we jou! Lijkt het u leuk om een hondje op te vangen? Stuur dan een mailtje naar het emailadres.

--------------------------------------------------------------------------------------------
De honden komen uit situaties waar alleen zijn in huis in de meeste gevallen niet aangewend is. Houd u er svp rekening mee dat elke hond in een nieuwe omgeving dit in kleine stapjes zal moeten aanleren. Neemt u hier in ieders belang dan ook voldoende tijd voor.

Over de hond Nira

mix
bij oppas thuis

Periode

    Vanaf januari 2020

Wensen

Nee, niet noodzakelijk
Nee, ik zoek een vrijwilliger
Nee, niet noodzakelijk

Thuissituatie

Onbekend
Ja
Ja
Combined Shape Created with Sketch. Hond uit buitenland?
Lees de 5 aandachtspunten waar je op moet letten met een hond uit het buitenland.
Huisdierenbijsluiter

Matchen jullie twee?

Om te kunnen zien of je met dit dier matcht, maak je eerst een zoekprofiel aan en word je supporter.

Zoekprofiel aanmaken

Tips

Lees de adoptietips aandachtig voor je een dier adopteert

Tips bij adoptie

Via Verhuisdieren zoek je verantwoord naar jouw ideale hond, kat of konijn

Steun de stichting

  • Ontvang notificaties van nieuwe matches
  • Bekijk contactgegevens van matches
  • Support onze stichting voor 1 jaar

Verhuisdieren.nl is een Erkend Goed Doel

  • Verschillende manieren om te doneren
  • Veel giften zijn aftrekbaar bij de belasting
  • Zet een leuke actie op touw; wij helpen!

Via Stichting Verhuisdieren herplaats je verantwoord je hond of kat; een diervriendelijk alternatief voor het dierenasiel.

Wij hebben een ANBI keurmerk. Dat betekent dat wij voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Zo weet je zeker dat wij bijdragen aan een betere wereld voor de dieren, zorgvuldig omgaan met elke euro en verantwoording afleggen

Staat je vraag er niet tussen? Mail ons: support@verhuisdieren.nl