Milka

Stichting

Oppashond – Gastgezin

Venhorst

6 jaar

11-02-2020

Spanje


Contactgegevens

Ben je uitgesnuffeld en wil je serieus opzoek naar een huisdier?

Maak een zoekprofiel aan

Omschrijving

Milka verblijft momenteel in onze rescue op Gran Canaria.

Hier hebben we een lief klein dametje dat haar leven lang gebruikt is om pupjes op de wereld te zetten. Nu ze wat ouder is wordt ze gedumpt als oud vuil en mocht ze gratis worden afgehaald. Gelukkig kon ze worden onderschept en sindsdien woont dit prachtige hondje bij ons in de opvang.
Kleine Milka is een geweldig leuk hondje dat nog volop vertrouwen heeft in het leven en in de mens. Ze is altijd vrolijk en blij je te zien en van knuffelen wordt ze als was in je handen. Dit meisje geniet duidelijk van de vrijheid en de aandacht die ze nu krijgt, ook speelt ze nog erg graag en ze huppelt vrolijk rond tussen de andere hondjes.
Milka heeft een geschatte leeftijd op 23 augustus 2013, ze heeft een Schofthoogte van 21 cm en ze is gesteriliseerd, voor dit lieve meisje geen kleine pupjes meer !
Wij willen voor lieve Milka een baasje zoeken die haar kan overstelpen met liefde en geluk maar die haar ook hond zal laten zijn. Ze is namelijk allang blij dat ze eindelijk haar pootjes kan strekken en lekker kan genieten van het leven met alle vier de pootjes stevig op de grond.

Wij zijn op zoek naar gastgezinnen, een leuke en vrijwillige, maar vooral verantwoordelijke taak. Ben je bereid om een hond de voorbereiding te geven op een gouden mandje bij een liefhebbend adoptiegezin en ben je bereid de hond in zijn/haar eigen tempo wegwijs te maken in bijvoorbeeld het leren alleen zijn, de basiscommando's, misschien zindelijk worden, en heb je daar voldoende tijd en geduld voor? Dan zoeken we jou! Lijkt het u leuk om een hondje op te vangen? Stuur dan een mailtje naar het emailadres.
--------------------------------------------------------------------------------------------
De honden komen uit situaties waar alleen zijn in huis in de meeste gevallen niet aangewend is. Houd u er svp rekening mee dat elke hond in een nieuwe omgeving dit in kleine stapjes zal moeten aanleren. Neemt u hier in ieders belang dan ook voldoende tijd voor.

Over de hond Milka

mix
bij oppas thuis

Periode

    Vanaf januari 2020

Wensen

Nee, niet noodzakelijk
Nee, ik zoek een vrijwilliger
Nee, niet noodzakelijk

Thuissituatie

Onbekend
Ja
Ja
Combined Shape Created with Sketch. Hond uit buitenland?
Lees de 5 aandachtspunten waar je op moet letten met een hond uit het buitenland.
Huisdierenbijsluiter

Matchen jullie twee?

Om te kunnen zien of je met dit dier matcht, maak je eerst een zoekprofiel aan en word je supporter.

Zoekprofiel aanmaken

Tips

Lees de adoptietips aandachtig voor je een dier adopteert

Tips bij adoptie

Via Verhuisdieren zoek je verantwoord naar jouw ideale hond, kat of konijn

Steun de stichting

  • Ontvang notificaties van nieuwe matches
  • Bekijk contactgegevens van matches
  • Support onze stichting voor 1 jaar

Verhuisdieren.nl is een Erkend Goed Doel

  • Verschillende manieren om te doneren
  • Veel giften zijn aftrekbaar bij de belasting
  • Zet een leuke actie op touw; wij helpen!

Via Stichting Verhuisdieren herplaats je verantwoord je hond of kat; een diervriendelijk alternatief voor het dierenasiel.

Wij hebben een ANBI keurmerk. Dat betekent dat wij voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Zo weet je zeker dat wij bijdragen aan een betere wereld voor de dieren, zorgvuldig omgaan met elke euro en verantwoording afleggen

Staat je vraag er niet tussen? Mail ons: support@verhuisdieren.nl