Lina

Stichting

Oppashond – Gastgezin

Venhorst

11 maanden

14-02-2020

Spanje


Contactgegevens

Ben je uitgesnuffeld en wil je serieus opzoek naar een huisdier?

Maak een zoekprofiel aan

Omschrijving

Lina verblijft nog in onze rescue op Gran Canaria.

Lieve Lina is een klein enthousiast hondje zonder fratsen, ze huppelt vrolijk door het leven en is het zonnetjes in huis. Ze is altijd blij en opgewekt en een echt allemansvriendje. Ze voelt zich helemaal op haar gemak bij mensen en ze vindt het heerlijk om te knuffelen en gezellig bij je te zitten. Ze is ook erg speels en rent graag achter een balletje aan. Ook is ze een pienter meisje dat snel leert en goed luisterd, ze is erg mensgericht en leert snel.
Lina is een zeer sociaal hondje dat het erg goed kan vinden met de andere 4 voeters, ze is beste vriendjes met allemaal en katten lijkt ze ook best leuk te vinden. Dit prachtige hondje hebben wij meegenomen uit een perrera waar ze opgesloten zat in een klein hokje. Natuurlijk hebben wij haar meegenomen naar onze opvang waar dit lieverdje weer volop kon geniet van haar herwonnen vrijheid.
Lina is waarschijnlijk nog geen jaartje jong en ze weegt 6 kilo met een schofthoogte van 30 cm, en ze is gesteriliseerd. Dit geweldig leuke hondje heeft het prima naar haar zin in de opvang maar het verlangen naar liefde en de aandacht van een eigen baasje is groot.

Wij zijn op zoek naar gastgezinnen, een leuke en vrijwillige, maar vooral verantwoordelijke taak. Ben je bereid om een hond de voorbereiding te geven op een gouden mandje bij een liefhebbend adoptiegezin en ben je bereid de hond in zijn/haar eigen tempo wegwijs te maken in bijvoorbeeld het leren alleen zijn, de basiscommando's, misschien zindelijk worden, en heb je daar voldoende tijd en geduld voor? Dan zoeken we jou! Lijkt het u leuk om een hondje op te vangen? Stuur dan een mailtje naar het emailadres.
--------------------------------------------------------------------------------------------
De honden komen uit situaties waar alleen zijn in huis in de meeste gevallen niet aangewend is. Houd u er svp rekening mee dat elke hond in een nieuwe omgeving dit in kleine stapjes zal moeten aanleren. Neemt u hier in ieders belang dan ook voldoende tijd voor.

Over de hond Lina

mix
bij oppas thuis

Periode

    Vanaf januari 2020

Wensen

Nee, niet noodzakelijk
Nee, ik zoek een vrijwilliger
Nee, niet noodzakelijk

Thuissituatie

Ja
Ja
Ja
Combined Shape Created with Sketch. Hond uit buitenland?
Lees de 5 aandachtspunten waar je op moet letten met een hond uit het buitenland.
Huisdierenbijsluiter

Matchen jullie twee?

Om te kunnen zien of je met dit dier matcht, maak je eerst een zoekprofiel aan en word je supporter.

Zoekprofiel aanmaken

Tips

Lees de adoptietips aandachtig voor je een dier adopteert

Tips bij adoptie

Via Verhuisdieren zoek je verantwoord naar jouw ideale hond, kat of konijn

Steun de stichting

  • Ontvang notificaties van nieuwe matches
  • Bekijk contactgegevens van matches
  • Support onze stichting voor 1 jaar

Verhuisdieren.nl is een Erkend Goed Doel

  • Verschillende manieren om te doneren
  • Veel giften zijn aftrekbaar bij de belasting
  • Zet een leuke actie op touw; wij helpen!

Via Stichting Verhuisdieren herplaats je verantwoord je hond of kat; een diervriendelijk alternatief voor het dierenasiel.

Wij hebben een ANBI keurmerk. Dat betekent dat wij voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Zo weet je zeker dat wij bijdragen aan een betere wereld voor de dieren, zorgvuldig omgaan met elke euro en verantwoording afleggen

Staat je vraag er niet tussen? Mail ons: support@verhuisdieren.nl