Yara

Verhuishond

Arnhem

1 jaar

Teef

Middel (35-70 cm)

06-04-2020


Contactgegevens

Ben je uitgesnuffeld en wil je serieus opzoek naar een huisdier?

Maak een zoekprofiel aan

Omschrijving

Yara is heel lief en aanhankelijk. Kan goed luisteren maar is een puber en heeft soms bananen in haar oren. Ze heeft een consequente baas nodig die niet met een harde hand maar wel met zijn stem haar duidelijk maakt wat wel en niet kan. Ik ben te zacht voor haar dus neemt ze een loopje met me. Ze is heel bezitterig niet alleen met haar speelgoed maar ook als ze iets uit de keuken of van tafel gepakt heeft. Maar met ruilen lukt het wel. Buiten luistert ze heel goed naar mij. De reden dat ik een ander huisje zoek is omdat ik na een relatiebreuk verhuisd ben naar een flat. Ze hoort nu heel veel en blaft daarom heb ook regelmatig valt mij nog mee had het meer verwacht maar buren hebben er last van. Waar ze wel veel moeite mee heeft is alleen zijn ze raakt dan In paniek en blijft huilen tot ik terug ben. Heb nu nog vakantie maar over een paar weken moet ik 4 dagen 5 uur werken en gun haar de stress niet. Plus dat ik in de toekomst meer moet gaan werken omdat ik te weinig verdien. Ik gun haar een huis met een tuin waar ze niet vaak alleen hoeft te zijn of waar het rustig opgebouwd kan worden en training bij een hondencoach waardoor ze niet meer zo heftig reageert als ze met iets speelt en iemand te dichtbij komt. Dat is ook de reden waarom ik aangegeven heb dat ze niet met kinderen kan. Terwijl ze ze juist heel leuk vind maar als een kind op zo een moment te dichtbij komt kan het wel eens mis gaan. Ik heb nu niet het geld om met haar naar een gedragdeskundige te gaan maar denk dat ze daardoor wel goed met kinderen kan. Ze is ook heel sociaal met honden mijn ex en ik hadden al een hond toen ze als pup bij ons kwam. Hij hield altijd afstand als zij fel reageerde omdat ze iets had en hij te dichtbij kwam. Maar als ze bij en hond komt die dat niet doet weet ik niet wat er gaat gebeuren dus lijkt het me beter als ze de enige hond in huis is. Ze is gek op katten. Speelt ook met ze alleen soms te lomp daar is ze ook een stafford voor.

Over de hond Yara

Amerikaanse stafford
Geen
Scheiding

Algemene info

Teef
Nee
Kortharig
Middel (35-70 cm)

Thuissituatie

Kan niet met kinderen
Ja
Nee
Nee, kan moeilijk alleen zijn
Ja
Ja, noodzakelijk

Karakter

Gemiddeld
Ja
Ja
Nee
Ja
Ja
Ja

Feiten

Ja
Ja
Ja
Nee
Nee
Nee
Ja
Ja

Toelichting

We hebben haar genomen als vriendinnetje voor onze hond.ze klikten ook goed met elkaar maar dat komt biko veel van haar pikte. Daarom zoek ik nu een plek zonder andere hond want ze kan behoorlijk fel en bitserig zijn.

Matchen jullie twee?

Om te kunnen zien of je met dit dier matcht, maak je eerst een zoekprofiel aan en word je supporter.

Zoekprofiel aanmaken

Tips

Lees de adoptietips aandachtig voor je een dier adopteert.

Tips bij adoptie

Via Verhuisdieren zoek je verantwoord naar jouw ideale hond, kat of konijn

Steun de stichting

  • Ontvang notificaties van nieuwe matches
  • Bekijk contactgegevens van matches
  • Support onze stichting voor 1 jaar

Verhuisdieren.nl is een Erkend Goed Doel

  • Verschillende manieren om te doneren
  • Veel giften zijn aftrekbaar bij de belasting
  • Zet een leuke actie op touw; wij helpen!

Via Stichting Verhuisdieren herplaats je verantwoord je hond of kat; een diervriendelijk alternatief voor het dierenasiel.

Wij hebben een ANBI keurmerk. Dat betekent dat wij voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Zo weet je zeker dat wij bijdragen aan een betere wereld voor de dieren, zorgvuldig omgaan met elke euro en verantwoording afleggen

Staat je vraag er niet tussen? Mail ons: support@verhuisdieren.nl

icon-arrow-left Created with Sketch.