Spencer

Stichting

Oppashond – Gastgezin

Amsterdam

4 jaar

24-05-2020

Spanje


Contactgegevens

Ben je uitgesnuffeld en wil je serieus opzoek naar een huisdier?

Maak een zoekprofiel aan

Omschrijving

Spencer verblijft momenteel op Gran Canaria maar we zijn voor hem op zoek naar een gastgezin in Nederland zodat hij zich hier verder kan socialiseren

Spencer is een duidelijk voorbeeld van het zware leven dat jachthonden hebben bij de jagers. Hij is gemerkt voor het leven met littekens en verminkte oren, en zijn fragile lijf spreekt boekdelen. Toch is deze kanjer het vertrouwen in de mens niet verloren, en is hij juist erg mensgericht en wil dolgraag geknuffeld worden of gewoon lekker bij je zijn. Spencer heeft een erg lief karakter en wat geniet deze mooie man nu van zijn nieuwe leven in de rescue, hij is altijd blij en vrolijk en lekker spelen en rennen over de speelweide vindt hij helemaal geweldig.
Hij heeft een geschatte geboortedatum op 29 maart 2016, hij weegt 17 kilo met een schofthoogte van 68 cm en hij is gecastreerd.
Dit prachtige mannetje ligt ook goed bij de meisjes maar met sommige dominante reuen heeft hij soms wat moeite binnen de hekken van de rescue, eenmaal buiten op straat loopt hij, zij aan zij met welke hond dan ook, te genieten van de wandeling.
Zij leven is een ware hel geweest maar nu is alles anders en lieve Spencer is een zeer dankbare hond die nu heerlijk van het leven geniet. Wil jij samen met hem mooie avonturen beleven en de wereld gaan verkennen dan is mooie Spencer de ideale hond voor jou, hij geeft je er een levenslange trouwe vriendschap voor terug.
--------------------------------------------------------------------------------------------
De honden komen uit situaties waar alleen zijn in huis in de meeste gevallen niet aangewend is. Houd u er svp rekening mee dat elke hond in een nieuwe omgeving dit in kleine stapjes zal moeten aanleren. Neemt u hier in ieders belang dan ook voldoende tijd voor.

Ivm het Corona virus ter info:
U kunt gewoon op onze hondjes reageren indien u interesse heeft in een hondje van onze stichting. Wij starten de procedure zoals wij gewend zijn met een email naar u met daarbij een vragenlijst die u kunt invullen. Als deze bij ons retour is zal er iemand contact met u opnemen van de bemiddeling, om de vragen met u door te nemen, en om te kijken of u het passende huisje bent voor de hond.
Vanaf hier zal helaas de procedure on hold moeten worden gezet. Er vinden momenteel geen huisbezoeken plaats, en ook de hond gaan bezoeken als deze al in Nederland of België is doen wij even niet momenteel. U blijft dan de eerste potentiële adoptant in onze lijst voor deze hond, en wij zullen dan gelijk contact met u opnemen als het mogelijk is om een huisbezoek in te plannen of om de hond te gaan bezoeken.
Bedankt voor uw begrip.

Over de hond Spencer

Podenco
bij oppas thuis

Periode

    Vanaf januari 2020

Wensen

Nee, niet noodzakelijk
Nee, ik zoek een vrijwilliger
Nee, niet noodzakelijk

Thuissituatie

Onbekend
Ja
Ja
Combined Shape Created with Sketch. Hond uit buitenland?
Lees de 5 aandachtspunten waar je op moet letten met een hond uit het buitenland.
Huisdierenbijsluiter

Matchen jullie twee?

Om te kunnen zien of je met dit dier matcht, maak je eerst een zoekprofiel aan en word je supporter.

Zoekprofiel aanmaken

Tips

Lees de adoptietips aandachtig voor je een dier adopteert.

Tips bij adoptie

Via Verhuisdieren zoek je verantwoord naar jouw ideale hond, kat of konijn

Steun de stichting

  • Ontvang notificaties van nieuwe matches
  • Bekijk contactgegevens van matches
  • Support onze stichting voor 1 jaar

Verhuisdieren.nl is een Erkend Goed Doel

  • Verschillende manieren om te doneren
  • Veel giften zijn aftrekbaar bij de belasting
  • Zet een leuke actie op touw; wij helpen!

Via Stichting Verhuisdieren herplaats je verantwoord je hond of kat; een diervriendelijk alternatief voor het dierenasiel.

Wij hebben een ANBI keurmerk. Dat betekent dat wij voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Zo weet je zeker dat wij bijdragen aan een betere wereld voor de dieren, zorgvuldig omgaan met elke euro en verantwoording afleggen

Staat je vraag er niet tussen? Mail ons: support@verhuisdieren.nl

icon-arrow-left Created with Sketch.