Reno

Stichting

Oppashond – Gastgezin

Amsterdam

2 jaar

24-05-2020

Spanje


Contactgegevens

Ben je uitgesnuffeld en wil je serieus opzoek naar een huisdier?

Maak een zoekprofiel aan

Omschrijving

Reno verblijft momenteel op Gran Canaria maar we zijn voor hem op zoek naar een gastgezin in Nederland zodat hij zich hier verder kan socialiseren.

Lieve Reno is een hondje dat gedumpt werd in een grote perrera waar hij moest overleven, toen eindelijk iemand hem wilde adopteren bleek dit ventje hartworm te hebben waardoor de adoptant het liet afweten en lieve Reno daar liet zitten.
Lange tijd heeft deze lieverd nog gewacht op een nieuwe kans totdat wij er bij toeval achterkwamen dat hij ondertussen zelfs al een jaar opgesloten zat op deze verschrikkelijke plek. Reno heeft geluk gehad dat hij nog leefde want in een dodingstation hangt de dood constant boven het hoofd van de hondjes......
Zo snel wij konden hebben we lieve Reno meegenomen naar onze rescue en zijn we direct begonnen met de behandeling van de hartworm. Het gaat goed met dit mannetje en wat is hij een ontzettend lief hondje. Hij snakt naar een beetje aandacht en liefde en hij wil dolgraag je vriendje zijn. Van knuffelen wordt hij erg blij en langzaam aan begint hij weer lol te krijgen in het leven.
Reno kan het prima vinden met de andere hondjes, hij is niet dominant of opdringerig maar wacht netjes zijn moment af en gaat lekker zijn gangetje.
Dit prachtige mannetje is ook zeker geen druktemaker en is met weinig tevreden, hij wil gewoon je beste maatje zijn.
Lieve Reno heeft een geschatte geboortedatum op 1 maart 2018, hij weegt 9 kilo en hij is gecastreerd.
Wij gunnen dit o zo leuke hondje nu eindelijk het fijne leven dat hij zo verdiend, wil jij deze lieverd een prachtige toekomst geven laat het ons dan graag weten .

Wij zijn op zoek naar gastgezinnen, een leuke en vrijwillige, maar vooral verantwoordelijke taak. Ben je bereid om een hond de voorbereiding te geven op een gouden mandje bij een liefhebbend adoptiegezin en ben je bereid de hond in zijn/haar eigen tempo wegwijs te maken in bijvoorbeeld het leren alleen zijn, de basiscommando's, misschien zindelijk worden, en heb je daar voldoende tijd en geduld voor? Dan zoeken we jou! Lijkt het u leuk om een hondje op te vangen? Stuur dan een mailtje naar het emailadres.
--------------------------------------------------------------------------------------------
De honden komen uit situaties waar alleen zijn in huis in de meeste gevallen niet aangewend is. Houd u er svp rekening mee dat elke hond in een nieuwe omgeving dit in kleine stapjes zal moeten aanleren. Neemt u hier in ieders belang dan ook voldoende tijd voor.

Ivm het Corona virus ter info:
U kunt gewoon op onze hondjes reageren indien u interesse heeft in een hondje van onze stichting. Wij starten de procedure zoals wij gewend zijn met een email naar u met daarbij een vragenlijst die u kunt invullen. Als deze bij ons retour is zal er iemand contact met u opnemen van de bemiddeling, om de vragen met u door te nemen, en om te kijken of u het passende huisje bent voor de hond.
Vanaf hier zal helaas de procedure on hold moeten worden gezet. Er vinden momenteel geen huisbezoeken plaats, en ook de hond gaan bezoeken als deze al in Nederland of België is doen wij even niet momenteel. U blijft dan de eerste potentiële adoptant in onze lijst voor deze hond, en wij zullen dan gelijk contact met u opnemen als het mogelijk is om een huisbezoek in te plannen of om de hond te gaan bezoeken.
Bedankt voor uw begrip.

Over de hond Reno

mix
bij oppas thuis

Periode

    Vanaf januari 2020

Wensen

Nee, niet noodzakelijk
Nee, ik zoek een vrijwilliger
Nee, niet noodzakelijk

Thuissituatie

Onbekend
Ja
Ja
Combined Shape Created with Sketch. Hond uit buitenland?
Lees de 5 aandachtspunten waar je op moet letten met een hond uit het buitenland.
Huisdierenbijsluiter

Matchen jullie twee?

Om te kunnen zien of je met dit dier matcht, maak je eerst een zoekprofiel aan en word je supporter.

Zoekprofiel aanmaken

Tips

Lees de adoptietips aandachtig voor je een dier adopteert.

Tips bij adoptie

Via Verhuisdieren zoek je verantwoord naar jouw ideale hond, kat of konijn

Steun de stichting

  • Ontvang notificaties van nieuwe matches
  • Bekijk contactgegevens van matches
  • Support onze stichting voor 1 jaar

Verhuisdieren.nl is een Erkend Goed Doel

  • Verschillende manieren om te doneren
  • Veel giften zijn aftrekbaar bij de belasting
  • Zet een leuke actie op touw; wij helpen!

Via Stichting Verhuisdieren herplaats je verantwoord je hond of kat; een diervriendelijk alternatief voor het dierenasiel.

Wij hebben een ANBI keurmerk. Dat betekent dat wij voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Zo weet je zeker dat wij bijdragen aan een betere wereld voor de dieren, zorgvuldig omgaan met elke euro en verantwoording afleggen

Staat je vraag er niet tussen? Mail ons: support@verhuisdieren.nl

icon-arrow-left Created with Sketch.