Tanya

Stichting

Oppashond – Gastgezin

Amsterdam

2 jaar

24-05-2020

Spanje


Contactgegevens

Ben je uitgesnuffeld en wil je serieus opzoek naar een huisdier?

Maak een zoekprofiel aan

Omschrijving

Tanya verblijft momenteel op Gran Canaria maar we zijn voor haar op zoek naar een gastgezin in Nederland zodat zij zich hier verder kan socialiseren.

Dit prachtige podenco meisje hebben wij kunnen redden uit de handen van een jager, ze heeft een zwaar leven gehad en honger geleden maar desondanks is lieve Tanya haar vertrouwen in de mens niet verloren. Graag komt ze naar je toe voor een beetje aandacht en een knuffel waar ze zo naar verlangd. Tanya is een erg lieve hond met een zeer zacht karakter, ze is ook erg stabiel en voor een podenco is ze vrij rustig en ingetogen. Ook is ze erg sociaal met de andere honden, ze doet het prima in de groep en ze is beste vriendjes met allemaal.
Tanya is een opvallend mooie dame, ze is groot en heeft een geweldige uitstraling, voor je het weet zit ze diep in je hart en smelt je voor de lieve blik in haar ogen.
Dit lieve meisje heeft een geschatte geboortedatum op 1 augustus 2017, ze weegt 19.5 kilo met een schofthoogte van 69 cm en ze is gesteriliseerd.

Wij zijn op zoek naar gastgezinnen, een leuke en vrijwillige, maar vooral verantwoordelijke taak. Ben je bereid om een hond de voorbereiding te geven op een gouden mandje bij een liefhebbend adoptiegezin en ben je bereid de hond in zijn/haar eigen tempo wegwijs te maken in bijvoorbeeld het leren alleen zijn, de basiscommando's, misschien zindelijk worden, en heb je daar voldoende tijd en geduld voor? Dan zoeken we jou! Lijkt het u leuk om een hondje op te vangen? Stuur dan een mailtje naar het emailadres.
--------------------------------------------------------------------------------------------
De honden komen uit situaties waar alleen zijn in huis in de meeste gevallen niet aangewend is. Houd u er svp rekening mee dat elke hond in een nieuwe omgeving dit in kleine stapjes zal moeten aanleren. Neemt u hier in ieders belang dan ook voldoende tijd voor.

Ivm het Corona virus ter info:
U kunt gewoon op onze hondjes reageren indien u interesse heeft in een hondje van onze stichting. Wij starten de procedure zoals wij gewend zijn met een email naar u met daarbij een vragenlijst die u kunt invullen. Als deze bij ons retour is zal er iemand contact met u opnemen van de bemiddeling, om de vragen met u door te nemen, en om te kijken of u het passende huisje bent voor de hond.
Vanaf hier zal helaas de procedure on hold moeten worden gezet. Er vinden momenteel geen huisbezoeken plaats, en ook de hond gaan bezoeken als deze al in Nederland of België is doen wij even niet momenteel. U blijft dan de eerste potentiële adoptant in onze lijst voor deze hond, en wij zullen dan gelijk contact met u opnemen als het mogelijk is om een huisbezoek in te plannen of om de hond te gaan bezoeken.
Bedankt voor uw begrip.

Over de hond Tanya

Podenco
bij oppas thuis

Periode

    Vanaf januari 2020

Wensen

Nee, niet noodzakelijk
Nee, ik zoek een vrijwilliger
Nee, niet noodzakelijk

Thuissituatie

Onbekend
Ja
Ja
Combined Shape Created with Sketch. Hond uit buitenland?
Lees de 5 aandachtspunten waar je op moet letten met een hond uit het buitenland.
Huisdierenbijsluiter

Matchen jullie twee?

Om te kunnen zien of je met dit dier matcht, maak je eerst een zoekprofiel aan en word je supporter.

Zoekprofiel aanmaken

Tips

Lees de adoptietips aandachtig voor je een dier adopteert.

Tips bij adoptie

Via Verhuisdieren zoek je verantwoord naar jouw ideale hond, kat of konijn

Steun de stichting

  • Ontvang notificaties van nieuwe matches
  • Bekijk contactgegevens van matches
  • Support onze stichting voor 1 jaar

Verhuisdieren.nl is een Erkend Goed Doel

  • Verschillende manieren om te doneren
  • Veel giften zijn aftrekbaar bij de belasting
  • Zet een leuke actie op touw; wij helpen!

Via Stichting Verhuisdieren herplaats je verantwoord je hond of kat; een diervriendelijk alternatief voor het dierenasiel.

Wij hebben een ANBI keurmerk. Dat betekent dat wij voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Zo weet je zeker dat wij bijdragen aan een betere wereld voor de dieren, zorgvuldig omgaan met elke euro en verantwoording afleggen

Staat je vraag er niet tussen? Mail ons: support@verhuisdieren.nl

icon-arrow-left Created with Sketch.