Bardi

Stichting

Oppashond – Gastgezin

Amsterdam

3 jaar

24-05-2020

Spanje


Contactgegevens

Ben je uitgesnuffeld en wil je serieus opzoek naar een huisdier?

Maak een zoekprofiel aan

Omschrijving

Bardi verblijft momenteel op Gran Canaria maar we zijn voor hem op zoek naar een gastgezin in Nederland zodat hij zich hier verder kan socialiseren.

Bardi is een hond die tot nu toe pech heeft gehad in zijn jonge leven, hij werd gedumpt in een groot dodingsstation maar hij werd gelukkig geadopteerd en zijn toekomst was veilig gesteld. Helaas bleek deze lieverd geadopteerd te zijn door een honden verzamelaarster en samen met vele andere moest hij zich maar behelpen.
Nu is Bardi bij ons in de opvang en wat is hij een geweldige hond, hij heeft nog volle vertrouwen in de mens en hij vindt het heerlijk om geaaid te worden, ook van knuffelen wordt hij helemaal blij.
Lieve Bardi is erg sociaal en met de andere hondjes is hij beste vriendjes, hij heeft dan ook een erg lief en zacht karakter en is een echt allemansvriend.
Hij geniet ook duidelijk van de wandelingen buiten en loopt prima mee aan de lijn. Kortom, lieve Bardi is een hele leuke stabiele hond die graag mooie avonturen wil beleven met een lief baasje.
Hij heeft een geschatte geboortedatum op 1 februari 2017, hij weegt 14 kilo met een schofthoogte van 52 cm en hij is gecastreerd.
--------------------------------------------------------------------------------------------
De honden komen uit situaties waar alleen zijn in huis in de meeste gevallen niet aangewend is. Houd u er svp rekening mee dat elke hond in een nieuwe omgeving dit in kleine stapjes zal moeten aanleren. Neemt u hier in ieders belang dan ook voldoende tijd voor.

Ivm het Corona virus ter info:
U kunt gewoon op onze hondjes reageren indien u interesse heeft in een hondje van onze stichting. Wij starten de procedure zoals wij gewend zijn met een email naar u met daarbij een vragenlijst die u kunt invullen. Als deze bij ons retour is zal er iemand contact met u opnemen van de bemiddeling, om de vragen met u door te nemen, en om te kijken of u het passende huisje bent voor de hond.
Vanaf hier zal helaas de procedure on hold moeten worden gezet. Er vinden momenteel geen huisbezoeken plaats, en ook de hond gaan bezoeken als deze al in Nederland of België is doen wij even niet momenteel. U blijft dan de eerste potentiële adoptant in onze lijst voor deze hond, en wij zullen dan gelijk contact met u opnemen als het mogelijk is om een huisbezoek in te plannen of om de hond te gaan bezoeken.
Bedankt voor uw begrip.

Over de hond Bardi

mix
bij oppas thuis

Periode

    Vanaf januari 2020

Wensen

Nee, niet noodzakelijk
Nee, ik zoek een vrijwilliger
Nee, niet noodzakelijk

Thuissituatie

Onbekend
Ja
Ja
Combined Shape Created with Sketch. Hond uit buitenland?
Lees de 5 aandachtspunten waar je op moet letten met een hond uit het buitenland.
Huisdierenbijsluiter

Matchen jullie twee?

Om te kunnen zien of je met dit dier matcht, maak je eerst een zoekprofiel aan en word je supporter.

Zoekprofiel aanmaken

Tips

Lees de adoptietips aandachtig voor je een dier adopteert.

Tips bij adoptie

Via Verhuisdieren zoek je verantwoord naar jouw ideale hond, kat of konijn

Steun de stichting

  • Ontvang notificaties van nieuwe matches
  • Bekijk contactgegevens van matches
  • Support onze stichting voor 1 jaar

Verhuisdieren.nl is een Erkend Goed Doel

  • Verschillende manieren om te doneren
  • Veel giften zijn aftrekbaar bij de belasting
  • Zet een leuke actie op touw; wij helpen!

Via Stichting Verhuisdieren herplaats je verantwoord je hond of kat; een diervriendelijk alternatief voor het dierenasiel.

Wij hebben een ANBI keurmerk. Dat betekent dat wij voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Zo weet je zeker dat wij bijdragen aan een betere wereld voor de dieren, zorgvuldig omgaan met elke euro en verantwoording afleggen

Staat je vraag er niet tussen? Mail ons: support@verhuisdieren.nl

icon-arrow-left Created with Sketch.