Messi

Stichting

Oppashond – Gastgezin

Oostvoorne

2 jaar

16-06-2020

Griekenland


Contactgegevens

Ben je uitgesnuffeld en wil je serieus opzoek naar een huisdier?

Maak een zoekprofiel aan

Omschrijving

*** huidige verblijfplaats Griekenland ***

Help een hond uit het buitenland aan een mooie toekomst. Neem Messi in huis!

Geslacht: reu, niet gecastreerd
Geboren: oktober 2017 (schatting)

Messi is als pup gestolen. Hij werd in de regio bij zigeuners gevonden. Vier dagen lag hij aan een kale boom vastgebonden, zonder voedsel en water. Hij jankte om hulp.

Messi is heel lief maar een beetje verlegen. Wanneer hij je leert kennen komt hij naar je toe rennen om te knuffelen. Messi zal in het begin tijd nodig hebben om aan zijn nieuwe omgeving te wennen. Hij is niet dominant of heel speels. Hij is vooral heel lief en rustig. Hij is ongeveer 52 cm hoog en weegt 17,2 kilo. Messi is geschikt voor een gezin met kinderen en/of andere huisdieren. Binnenkort wordt hij gecastreerd.

Het zal je maar overkomen: je wordt als pup gestolen en ligt vervolgens vier dagen vastgebonden aan een boom. Zonder voedsel, zonder water. Het overkwam deze knappe Messi. Hij jankte om hulp .. Gelukkig is hij gered.

De knappe Messi is een beetje verlegen. Zijn vertrouwen in mensen heeft een kleine deuk opgelopen. Daarom zal deze lieverd in het begin tijd nodig hebben om aan zijn nieuwe omgeving te wennen. Maar wanneer hij je leert kennen, komt hij naar je toe rennen om te knuffelen. Hij is niet dominant of heel speels, maar vooral heel lief en rustig. Messi meet ongeveer 52 cm in hoogte en weegt 17,2 kilo. Hij is geschikt voor een gezin met kinderen en/of andere huisdieren. Binnenkort wordt hij gecastreerd.

Adopt, don’t shop! Waarom? Omdat er zoveel prachtige, liefhebbende viervoeters op deze aardbol rondlopen die een thuis zoeken. In Griekenland zijn er ontelbaar veel zwerfhonden die worstelen om te overleven. En die ook nog eens voor nakomelingen zorgen die geen zicht hebben op een mooie toekomst.

Wil jij een hond? Denk dan aan één van deze kansloze lieverds, zoals deze knappe jongen. Want elke hond verdient een goed thuis.

Het opvangen van een van onze Griekjes is geen proefperiode om te zien of de hond bevalt. Zodra er een geschikte adoptie-aanvraag voor het dier is, zal hij/zij geadopteerd worden. Maar natuurlijk mag ook het gastgezin zelf een aanvraag voor adoptie doen.
 
Een gastgezin is NIET verantwoordelijk voor eventuele medische kosten. En bij vragen en problemen staat jouw contactpersoon van onze stichting altijd voor je klaar. Onze Griekse honden voldoen aan de wettelijke eisen wat betreft paspoort, chip, inentingen en gezondheidscheck.
 
Samen kunnen we zwerfhonden een kans geven!
 
Heb je interesse? Stuur ons een mail! Onze vrijwilligers hebben veelal nog een reguliere baan, waardoor het vaak niet mogelijk is de telefoon te beantwoorden. Wij reageren altijd binnen 24 uur op berichten. Geen mail ontvangen? Check dan je spambox/ongewenste email map. 

Over de hond Messi

Kruising
bij oppas thuis

Periode

    Vanaf juni 2020

Wensen

Nee, niet noodzakelijk
Nee, ik zoek een vrijwilliger
Nee, niet noodzakelijk

Thuissituatie

Ja
Ja
Ja
Combined Shape Created with Sketch. Hond uit buitenland?
Lees de 5 aandachtspunten waar je op moet letten met een hond uit het buitenland.
Huisdierenbijsluiter

Matchen jullie twee?

Om te kunnen zien of je met dit dier matcht, maak je eerst een zoekprofiel aan en word je supporter.

Zoekprofiel aanmaken

Tips

Lees de adoptietips aandachtig voor je een dier adopteert.

Tips bij adoptie

Via Verhuisdieren zoek je verantwoord naar jouw ideale hond, kat of konijn

Steun de stichting

  • Ontvang notificaties van nieuwe matches
  • Bekijk contactgegevens van matches
  • Support onze stichting voor 1 jaar

Verhuisdieren.nl is een Erkend Goed Doel

  • Verschillende manieren om te doneren
  • Veel giften zijn aftrekbaar bij de belasting
  • Zet een leuke actie op touw; wij helpen!

Via Stichting Verhuisdieren herplaats je verantwoord je hond of kat; een diervriendelijk alternatief voor het dierenasiel.

Wij hebben een ANBI keurmerk. Dat betekent dat wij voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Zo weet je zeker dat wij bijdragen aan een betere wereld voor de dieren, zorgvuldig omgaan met elke euro en verantwoording afleggen

Staat je vraag er niet tussen? Mail ons: support@verhuisdieren.nl

icon-arrow-left Created with Sketch.