Amanda

Stichting

Oppashond – Gastgezin

Oostvoorne

8 jaar

19-06-2020

Griekenland


Contactgegevens

Ben je uitgesnuffeld en wil je serieus opzoek naar een huisdier?

Maak een zoekprofiel aan

Omschrijving

*** huidige verblijfplaats Griekenland ***

Help een hond uit het buitenland aan een mooie toekomst. Neem Amanda in huis!

Geslacht: teef, gesteriliseerd
Geboren: April 2012 (schatting)

Al ben je een geweldige familiehond, in Griekenland ben je nooit zeker van een warme mand. Voormalig zwerfhond Amanda doet het zo goed bij haar Griekse foster, maar moet door gedwongen verkoop haar tijdelijke thuis verlaten. Mag ze bij jou komen wonen?

Er zijn heel veel zwerfhonden in Griekenland en een handvol hondenliefhebbers die echt willen helpen. Amanda had het geluk dat ze zo’n dierenvriend tegen het lijf liep. Ze kreeg een tijdelijk plekje in huis waar ze zich ontwikkelde als een voorbeeldige familiehond.

De bedoeling was dat ze zou mogen blijven tot er een baasje gevonden was, maar dit lijkt helaas anders te lopen. Door financiële problemen moet het huis verkocht worden en dreigen alle opgevangen viervoeters weer op straat te belanden.

Amanda is een geweldig lieve dame die niet op straat hoort. Ze is dol op mensen, knuffelt graag en heeft echt haar plek gevonden als huishond. Ze is makkelijk in de omgang en heeft geleerd aan de riem te lopen. Deze prachtige volwassen viervoeter is ongeveer 50cm hoog en wordt geschat op zo’n 20kg zwaar.

Niets zal Amanda gelukkiger maken dan een thuis voor altijd. Met aandacht, knuffels en fijne wandelingen. Wie Amanda in huis neemt, krijgt daarbij een hele berg liefde.

Wie wil dit nou niet?

Het opvangen van een van onze Griekjes is geen proefperiode om te zien of de hond bevalt. Zodra er een geschikte adoptie-aanvraag voor het dier is, zal hij/zij geadopteerd worden. Maar natuurlijk mag ook het gastgezin zelf een aanvraag voor adoptie doen.
 
Een gastgezin is NIET verantwoordelijk voor eventuele medische kosten. En bij vragen en problemen staat jouw contactpersoon van onze stichting altijd voor je klaar. Onze Griekse honden voldoen aan de wettelijke eisen wat betreft paspoort, chip, inentingen en gezondheidscheck.
 
Samen kunnen we zwerfhonden een kans geven!
 
Heb je interesse? Stuur ons een mail! Onze vrijwilligers hebben veelal nog een reguliere baan, waardoor het vaak niet mogelijk is de telefoon te beantwoorden. Wij reageren altijd binnen 24 uur op berichten. Geen mail ontvangen? Check dan je spambox/ongewenste email map. 

Over de hond Amanda

Kruising
bij oppas thuis

Periode

    Vanaf juni 2020

Wensen

Nee, niet noodzakelijk
Nee, ik zoek een vrijwilliger
Nee, niet noodzakelijk

Thuissituatie

Onbekend
Ja
Ja
Combined Shape Created with Sketch. Hond uit buitenland?
Lees de 5 aandachtspunten waar je op moet letten met een hond uit het buitenland.
Huisdierenbijsluiter

Dit dier is gereserveerd

Om te kunnen zien of je met dit dier matcht, maak je eerst een zoekprofiel aan en word je supporter.

Zoekprofiel aanmaken

Tips

Lees de adoptietips aandachtig voor je een dier adopteert.

Tips bij adoptie

Via Verhuisdieren zoek je verantwoord naar jouw ideale hond, kat of konijn

Steun de stichting

  • Ontvang notificaties van nieuwe matches
  • Bekijk contactgegevens van matches
  • Support onze stichting voor 1 jaar

Verhuisdieren.nl is een Erkend Goed Doel

  • Verschillende manieren om te doneren
  • Veel giften zijn aftrekbaar bij de belasting
  • Zet een leuke actie op touw; wij helpen!

Via Stichting Verhuisdieren herplaats je verantwoord je hond of kat; een diervriendelijk alternatief voor het dierenasiel.

Wij hebben een ANBI keurmerk. Dat betekent dat wij voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Zo weet je zeker dat wij bijdragen aan een betere wereld voor de dieren, zorgvuldig omgaan met elke euro en verantwoording afleggen

Staat je vraag er niet tussen? Mail ons: support@verhuisdieren.nl

icon-arrow-left Created with Sketch.