Doeby

Stichting

Oppashond – Gastgezin

Amsterdam

4 jaar

04-06-2020

Spanje


Contactgegevens

Ben je uitgesnuffeld en wil je serieus opzoek naar een huisdier?

Maak een zoekprofiel aan

Omschrijving

Doeby verblijft momenteel op Gran Canaria maar we zijn voor hem op zoek naar een gastgezin in Nederland zodat hij zich hier verder kan socialiseren.

Doeby bevindt zich nog in de rescue op Gran Canaria. Mooie Doeby hebben wij meegenomen uit de perrera van Puerto Rico. Hij zat daar maandenlang opgesloten in een piepklein hokje waar hij een paar keer per week uit mocht om een half uurtje te gaan wandelen met vrijwilligers. Wat genoot deze lieverd van deze uitjes maar de overige 23,5 uren die hij door moest brengen in zijn hok waren voor hem een verschrikking... Doeby is namelijk een jonge enthousiaste hond die van zijn vrijheid wil genieten om lekker te spelen en te rennen samen met andere honden of met een baasje. Hij is altijd vrolijk en enthousiast en hij komt graag naar je toe om je uit te dagen en plezier te maken. Ook alleen vermaakt hij zich prima maar zijn voorkeur gaat duidelijk uit naar het spelen met een baasje. Lieve Doeby is dan ook erg mensgericht en attent op de persoon die bij hem is, hij is zeer slim en leergierig en werken doet hij graag, het is een plezier om te zien hoe Doeby zijn best voor je doet en alles heel snel leert. Dit mooie mannetje is daarbij ook een heerlijk knuffeldier dat duidelijk geniet van een kriebel achter zijn oor en de aandacht die hij krijgt. Hij is graag onder de mensen en zal een echt maatje zijn voor zijn toekomstige baasje. Met de andere honden kan hij het prima vinden en hij is goede vriendjes met allemaal maar soms kan hij ietsje te enthousiast zijn voor de kleinere hondjes, dit wordt soms niet gewaardeerd door de kleine 4 voeters. Doeby heeft een geschatte leeftijd op 27.04.2016, hij weegt 18.5 kilo met een schofthoogte van 61 cm en hij is gecastreerd. Zijn koffertje staat al een tijdje klaar want deze lieverd wil dolgraag naar Nederland vliegen om daar samen met een lief baasje een hele mooie toekomst tegemoet te gaan. Ben jij sportief en op zoek naar een maatje voor het leven dan is Doeby de hond voor jou! Laat deze kans niet lopen want met deze kanjer heb je never a boring moment!

Wij zijn op zoek naar gastgezinnen, een leuke en vrijwillige, maar vooral verantwoordelijke taak. Ben je bereid om een hond de voorbereiding te geven op een gouden mandje bij een liefhebbend adoptiegezin en ben je bereid de hond in zijn/haar eigen tempo wegwijs te maken in bijvoorbeeld het leren alleen zijn, de basiscommando's, misschien zindelijk worden, en heb je daar voldoende tijd en geduld voor? Dan zoeken we jou! Lijkt het u leuk om een hondje op te vangen? Stuur dan een mailtje naar het emailadres.
--------------------------------------------------------------------------------------------
De honden komen uit situaties waar alleen zijn in huis in de meeste gevallen niet aangewend is. Houd u er svp rekening mee dat elke hond in een nieuwe omgeving dit in kleine stapjes zal moeten aanleren. Neemt u hier in ieders belang dan ook voldoende tijd voor.

Ivm het Corona virus ter info:
U kunt gewoon op onze hondjes reageren indien u interesse heeft in een hondje van onze stichting. Wij starten de procedure zoals wij gewend zijn met een email naar u met daarbij een vragenlijst die u kunt invullen. Als deze bij ons retour is zal er iemand contact met u opnemen van de bemiddeling, om de vragen met u door te nemen, en om te kijken of u het passende huisje bent voor de hond.
Vanaf hier zal helaas de procedure on hold moeten worden gezet. Er vinden momenteel geen huisbezoeken plaats, en ook de hond gaan bezoeken als deze al in Nederland of België is doen wij even niet momenteel. U blijft dan de eerste potentiële adoptant in onze lijst voor deze hond, en wij zullen dan gelijk contact met u opnemen als het mogelijk is om een huisbezoek in te plannen of om de hond te gaan bezoeken.
Bedankt voor uw begrip.

Over de hond Doeby

mix
bij oppas thuis

Periode

    Vanaf januari 2020

Wensen

Nee, niet noodzakelijk
Nee, ik zoek een vrijwilliger
Nee, niet noodzakelijk

Thuissituatie

Onbekend
Ja
Ja
Combined Shape Created with Sketch. Hond uit buitenland?
Lees de 5 aandachtspunten waar je op moet letten met een hond uit het buitenland.
Huisdierenbijsluiter

Dit dier is gereserveerd

Om te kunnen zien of je met dit dier matcht, maak je eerst een zoekprofiel aan en word je supporter.

Zoekprofiel aanmaken

Tips

Lees de adoptietips aandachtig voor je een dier adopteert.

Tips bij adoptie

Via Verhuisdieren zoek je verantwoord naar jouw ideale hond, kat of konijn

Steun de stichting

  • Ontvang notificaties van nieuwe matches
  • Bekijk contactgegevens van matches
  • Support onze stichting voor 1 jaar

Verhuisdieren.nl is een Erkend Goed Doel

  • Verschillende manieren om te doneren
  • Veel giften zijn aftrekbaar bij de belasting
  • Zet een leuke actie op touw; wij helpen!

Via Stichting Verhuisdieren herplaats je verantwoord je hond of kat; een diervriendelijk alternatief voor het dierenasiel.

Wij hebben een ANBI keurmerk. Dat betekent dat wij voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Zo weet je zeker dat wij bijdragen aan een betere wereld voor de dieren, zorgvuldig omgaan met elke euro en verantwoording afleggen

Staat je vraag er niet tussen? Mail ons: support@verhuisdieren.nl

icon-arrow-left Created with Sketch.