Koda Brasilia

Verhuiskat

Egmond-Binnen

7 jaar

Poes

18-09-2020


Contactgegevens

Ben je uitgesnuffeld en wil je serieus opzoek naar een huisdier?

Maak een zoekprofiel aan

Omschrijving

Met veel verdriet plaats ik het volgende bericht. Ik ben genoodzaakt een ander huisje te zoeken voor mijn lieve Koda, mijn mooie Noorse Boskat dame van bijna 7 jaar. Koda is een lieve aanhankelijke poes die heel graag bij je is. Soms op schoot, soms naast je op de bank, ze is graag bij je. Vooral ‘s avonds, als je lekker op de bank zit, komt ze als een heerlijk warm kussentje bij je liggen. Koda is speels en is gek op haar Kong kickeroo, maar rent ook graag achter kattenhengels met speeltjes aan.

Waarom moet ze dan weg, als ze zo lief en leuk is? Koda heeft helaas zeer slechte associaties met ons dochtertje Kate, waardoor er helaas een aantal bijtincidenten zijn geweest. Wij hebben hiervoor een kattentherapeut ingeschakeld, maar helaas kunnen wij niet voorzien in al haar behoeftes/adviezen en is herplaatsing dus mijn enige optie. Voor de duidelijkheid: Koda is geen agressieve kat. Het bijten naar onze dochter is geconditioneerd en komt niet voort uit agressie. Koda krijgt door het bijten een gewenst resultaat namelijk: kindje wordt bij haar weggehaald. Dit bijten kan zich ook op volwassen mensen uiten wanneer zij haar signalen niet op tijd begrijpen. Wanneer je dit wel doet/kan heb je een hele lieve poes die graag bij je is en geniet van aandacht.

Ik ben opzoek naar een fijne gouden mand voor mijn lieve Koda. Een plek zonder jonge kinderen, een huis of appartement waar ze alle kamers in mag. Koda kan niet tegen dichte deuren en zal dit duidelijk laten horen. Het liefst een plek met een afschermde tuin of balkon. Koda ligt graag in de deuropening naar buiten te kijken, maar dit is geen vereiste. En mochten er kleine kinderen over de vloer komen, moet er een ruimte zijn waar Koda naar toe kan. Ervaring met katten is echt wel een pré en het herkennen van gedragingen en ‘lezen’ van haar lichaamstaal kan ervoor zorgen dat vervelende situaties voorkomen worden.

Voordat Koda naar een nieuw huis gaat wil ik heel graag dat de mensen langs komen en ik zou ook heel graag zien waar ze dan naar toe zou gaan.

Koda is nu 1x geplaatst geweest en dat was helaas geen match.

Over de kat Koda Brasilia

Noorse Boskat
€25-€50
Kan niet met kinderen

Algemene info

Ja
Langharig
Poes

Thuissituatie

Kan niet met kinderen
Ja
Onbekend
Geen voorkeur

Karakter

Ja
Ja
Nee
Ja

Feiten

Ja
Nee
Ja
Nee
Nee
Nee
Ja

Toelichting

Koda is een raskat met stamboom en het is niet toegestaan om haar zonder toestemming van mij door te verkopen dan wel zelf weer te herplaatsen.

Dit dier is gereserveerd

Om te kunnen zien of je met dit dier matcht, maak je eerst een zoekprofiel aan en word je supporter.

Zoekprofiel aanmaken

Tips

Lees de adoptietips aandachtig voor je een dier adopteert.

Tips bij adoptie

Via Verhuisdieren zoek je verantwoord naar jouw ideale hond, kat of konijn

Steun de stichting

  • Ontvang notificaties van nieuwe matches
  • Bekijk contactgegevens van matches
  • Support onze stichting voor 1 jaar

Verhuisdieren.nl is een Erkend Goed Doel

  • Verschillende manieren om te doneren
  • Veel giften zijn aftrekbaar bij de belasting
  • Zet een leuke actie op touw; wij helpen!

Via Stichting Verhuisdieren herplaats je verantwoord je hond of kat; een diervriendelijk alternatief voor het dierenasiel.

Wij hebben een ANBI keurmerk. Dat betekent dat wij voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Zo weet je zeker dat wij bijdragen aan een betere wereld voor de dieren, zorgvuldig omgaan met elke euro en verantwoording afleggen

Staat je vraag er niet tussen? Mail ons: support@verhuisdieren.nl

icon-arrow-left Created with Sketch.