Moeps

Verhuiskat

Arnhem

9 jaar

Poes

23-02-2021


Contactgegevens

Ben je uitgesnuffeld en wil je serieus opzoek naar een huisdier?

Maak een zoekprofiel aan

Omschrijving

Moeps is een lieve, aanhankelijke dame van 9,5 jaar. Ondanks haar leeftijd heeft ze nog wel wat pit in haar benen; vooral 's ochtends houdt ze ervan om achter een touwtje of balletje aan te rennen. Vanaf de namiddag is knorren en slapen haar prioriteit; het liefst op een dekentje bij je op schoot.

Ze is rustig en af en toe een beetje bangig. Ze kijkt graag de "kat uit de boom" en zal niet zomaar ergens op afstuiven. Ze schrikt van harde geluiden; een abrupte lachsalvo of een deurbel. Maar ze schiet dan niet meteen in een hoekje; ze is vooral alert en haar oren bewegen dan alle kanten op. Met wat geruststelling begint ze zo weer te knorren. We denken daarom dat Moeps niet zou gedijen in een huishouden vol spelende, rennende kinderen of andere drukte. Wel zou het leuk zijn als ze wat meer ren- en speelruimte heeft dan wat wij kunnen bieden in ons appartement; ze verveelt zich hier eigenlijk te vaak. Een (afgesloten) tuin zou wel leuk en spannend zijn voor haar.

Ze is erg braaf en luistert goed. Ze springt niet op het aanrecht, blijft uit de slaapkamer. Er was niet veel overtuigingskracht nodig om haar dat aan te leren; dus in een volgend huisje gaat dat ook vast goed. Als ze heel speels is kan ze nog weleens onvoorzichtig een poot uithalen of je hand grijpen. Maar goed, dat is nu eenmaal kattengedrag en zal je snel leren herkennen.

Over de kat Moeps

Europese korthaar
Geen
Allergie

Algemene info

Ja
Kortharig
Poes

Thuissituatie

Kan niet met kinderen
Onbekend
Onbekend
Een tuin is noodzakelijk

Karakter

Ja
Nee
Ja
Ja

Feiten

Ja
Ja
Ja
Nee
Nee
Nee
Nee

Toelichting

Wij hebben Moeps in november 2020 opgehaald uit het asiel. We denken dat ze beter gedijt in een huisje met een tuin, ze heeft meer speel- en renruimte nodig. Ook blijkt mijn partner allergisch. Dat zijn de twee voornaamste redenen voor herplaatsing.

Moeps is gereserveerd

Om te kunnen zien of je met dit dier matcht, maak je eerst een zoekprofiel aan en word je supporter.

Zoekprofiel aanmaken

Tips

Lees de adoptietips aandachtig voor je een dier adopteert.

Tips bij adoptie

Via Verhuisdieren zoek je verantwoord naar jouw ideale hond, kat of konijn

Steun de stichting

  • Ontvang notificaties van nieuwe matches
  • Bekijk contactgegevens van matches
  • Support onze stichting voor 1 jaar

Verhuisdieren.nl is een Erkend Goed Doel

  • Verschillende manieren om te doneren
  • Veel giften zijn aftrekbaar bij de belasting
  • Zet een leuke actie op touw; wij helpen!

Via Stichting Verhuisdieren herplaats je verantwoord je hond of kat; een diervriendelijk alternatief voor het dierenasiel.

Wij hebben een ANBI keurmerk. Dat betekent dat wij voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Zo weet je zeker dat wij bijdragen aan een betere wereld voor de dieren, zorgvuldig omgaan met elke euro en verantwoording afleggen

Staat je vraag er niet tussen? Mail ons: support@verhuisdieren.nl

icon-arrow-left Created with Sketch.