Yara

Verhuishond

Mill

6 jaar

Teef

Middel (35-70 cm)

14-01-2021

Portugal


Contactgegevens

Ben je uitgesnuffeld en wil je serieus opzoek naar een huisdier?

Maak een zoekprofiel aan

Omschrijving

In huis een heel rustig hondje wat het liefst de hele dag tegen je aan ligt. Ze volgt je overal.
Buiten kan ze soms wat heftig reageren op honden maar dit is uit angst ze bijt nooit zs snapt alleen, vooral bij honden die groter als haar zijn. Verder is ze buiten heel makkelijk, loopt netjes mee aan de riem. Plekken waar niet te veel autos rojden kan ze los.

Over de hond Yara

Podenco x pointer
€150-€275
Overig

Algemene info

Teef
Nee
Kortharig
Middel (35-70 cm)

Thuissituatie

Ja, met alle kinderen
Onbekend
Ja
Nee, kan moeilijk alleen zijn
Ja
Nee, niet noodzakelijk

Karakter

Gemiddeld
Ja
Ja
Ja
Ja
Ja
Nee

Feiten

Ja
Ja
Ja
Nee
Nee
Nee
Ja
Ja

Toelichting

Na heel lang malen en nadenken moet ik toch tot de beslissing komen dat ik mijn meisje weg moet doen. Alsjeblieft geen nare reacties ik heb het er al heel moeilijk mee.

Dit is yara een pointer x podenco van 6 jaar oud.
Ze is een superlieve hond echt een allemansvriend met 1 groot probleem voor ons gezin ze kan absoluut niet alleen zijn max 1 uurtje als ze langer alleen is gaat ze slopen. Vooral post. Ook kan ze alle deuren in huis zelf openmaken dus er mag nooit vergeten worden de voordeur op slot te doen als je van huis gaat want dan is ze weg om je te zoeken.
en dat was eerst nooit een probleem maar ik zit met de kinderen continu aan huis vast kunnen nergens heen zonder haar en dat kan gewoon niet langer. De kinderen worden ouder en het enige wat we kunnen zijn naar dingen waar de hond me naar toe kan. Dus vele vakanties zitten er niet in. We kunnen niet als gezin een dagje weg omdat yara niet alleen kan zijn.
Ze heeft wel een voorkeur naar vrouwen maar een rustige man mag ook.

Ze kan met honden, konijnen, paarden, koeien en schapen katten nooit geprobeerd maar haar kennende zal dit ook geen probleem zijn. Wel is ze buiten op straat soms angstig naar grote honden vooral zwarte labradors ze is als pup meerdere keren gebeten door een zwarte labrador.

Yara is geboren op 12-10-2014
Ze is gechipt niet gesteriliseerd omdat mijn dierenarts denkt dat dit haar gedrag zal verergeren. Ze is een vrij onzeker hondje
Yara wordt elk jaar getitterd en ik ga zoiezo nog langs de dierenarts voordat ze weg gaat.

Ik heb nooit gezondheids klachten met haar gehad.
Ze is nog in de bloei van haar leven en verdiend het allerbeste daarom maak ik deze moeilijke keuze ze is al vanaf pup bij me en gaat alleen maar weg als ik er echt een goed gevoel bij heb.

Mocht vervoer een probleem zijn, als ik vind dat yara bij je past wil ik haar ook best brengen. En de belangrijkste eis voor mij is dat we contact houden zodat ik weet dat t goed met haar gaat. En mocht t om een of andere reden niet werken wil ik dat ze bij me terug komt ik wil absoluut niet dat ze van hot naar her gaat dat verdiend ze niet.

Ik hoop via deze weg iemand te vinden die net zo veel om haar kan geven als ik altijd zal blijven doen. Ze is een hondje met een hart van goud en verdient het allerbeste wat ik haar helaas niet meer kan bieden en dat verdiend ze niet.

Als er iemand komt voor dit allerliefste meisje krijg je al haar spulletjes mee waaronder auto bench, voerbakken, kussen, speeltjes, riem etc.

Yara is gereserveerd

Om te kunnen zien of je met dit dier matcht, maak je eerst een zoekprofiel aan en word je supporter.

Zoekprofiel aanmaken

Tips

Lees de adoptietips aandachtig voor je een dier adopteert.

Tips bij adoptie

Via Verhuisdieren zoek je verantwoord naar jouw ideale hond, kat of konijn

Steun de stichting

  • Ontvang notificaties van nieuwe matches
  • Bekijk contactgegevens van matches
  • Support onze stichting voor 1 jaar

Verhuisdieren.nl is een Erkend Goed Doel

  • Verschillende manieren om te doneren
  • Veel giften zijn aftrekbaar bij de belasting
  • Zet een leuke actie op touw; wij helpen!

Via Stichting Verhuisdieren herplaats je verantwoord je hond of kat; een diervriendelijk alternatief voor het dierenasiel.

Wij hebben een ANBI keurmerk. Dat betekent dat wij voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Zo weet je zeker dat wij bijdragen aan een betere wereld voor de dieren, zorgvuldig omgaan met elke euro en verantwoording afleggen

Staat je vraag er niet tussen? Mail ons: support@verhuisdieren.nl

icon-arrow-left Created with Sketch.