Betty

Stichting

Verhuishond

Rotterdam

1 jaar

Teef

Middel (35-70 cm)

28-01-2021

Spanje


Contactgegevens

Ben je uitgesnuffeld en wil je serieus opzoek naar een huisdier?

Maak een zoekprofiel aan

Omschrijving

Betty is een prachtige slanke jongedame. Haar opvangbazinnetje omschrijft haar als erg lief, sociaal, integer, slim en aanhankelijk. Naar andere honden is ze vriendelijk en voor de kat in het gastgezin heeft ze respect. Betty heeft een sociaal karakter, maar in het begin is ze nog een beetje verlegen totdat ze je beter heeft leren kennen. Betty is blij en haar staartje kwispelt de hele dag. Buiten loopt Betty netjes mee aan de lijn, maar soms heeft ze wat moeite met het Nederlandse klimaat. Vooral sneeuw en regen is niet favoriet. Betty rijdt graag mee in de auto. Zij is een pointer kruising wat jachtinstinct betekent. We zoeken daarom baasjes met een goed omheinde tuin. Betty heeft in Spanje een tijdje voor haar eigen voedsel moeten zorgen en dat merk je. Loslopen zal dus op korte termijn nog niet kunnen. Eerst moet er een band tussen haar en haar nieuwe baasje opgebouwd worden. Betty heeft een duidelijke baas met een zachte hand nodig. Ze wil graag bij je zijn maar kan ook goed even alleen zijn. Betty is op 16 januari in Nederland aangekomen. Ze wordt opgevangen in een gastgezin waar een kat aanwezig is. Betty heeft een schofthoogte van 45 cm.

Over de hond Betty

Kruising
€275-€375
Stichting

Algemene info

Teef
Ja
Kortharig
Middel (35-70 cm)

Thuissituatie

Kinderen vanaf 5 jaar
Ja
Ja
Ja, een paar uurtjes
Ja
Ja, noodzakelijk

Karakter

Heel actief
Ja
Ja
Ja
Nee
Ja
Nee

Feiten

Ja
Ja
Ja
Nee
Nee
Nee
Nee
Ja

Toelichting

In het Zuiden van Spanje worden honden regelmatig aan hun lot overgelaten. Een Belgisch echtpaar zet zich met hart en ziel in voor deze arme dieren. Regelmatig roepen ze de hulp in van een Nederlandse stichting bij het plaatsen van honden. Ook voor Betty werd gevraagd mee te zoeken naar baasjes. Betty is gevonden in de straten van Mazarron, in Spanje. Ze werd gered door een ouder echtpaar die haar liefdevol in hun huis opnamen. Daar leefde ze samen met nog twee andere honden (zie bijgaand filmpje). Deze mensen konden Betty helaas niet houden en worden er in Nederland baasjes voor haar gezocht.

De adoptievergoeding bedraagt 375 euro. De kosten voor de sterilisatie, medische tests, chip en paspoort zijn hierbij inbegrepen.

Combined Shape Created with Sketch. Hond uit buitenland?
Lees de 5 aandachtspunten waar je op moet letten met een hond uit het buitenland.
Huisdierenbijsluiter

Betty is gereserveerd

Om te kunnen zien of je met dit dier matcht, maak je eerst een zoekprofiel aan en word je supporter.

Zoekprofiel aanmaken

Tips

Lees de adoptietips aandachtig voor je een dier adopteert.

Tips bij adoptie

Via Verhuisdieren zoek je verantwoord naar jouw ideale hond, kat of konijn

Steun de stichting

  • Ontvang notificaties van nieuwe matches
  • Bekijk contactgegevens van matches
  • Support onze stichting voor 1 jaar

Verhuisdieren.nl is een Erkend Goed Doel

  • Verschillende manieren om te doneren
  • Veel giften zijn aftrekbaar bij de belasting
  • Zet een leuke actie op touw; wij helpen!

Via Stichting Verhuisdieren herplaats je verantwoord je hond of kat; een diervriendelijk alternatief voor het dierenasiel.

Wij hebben een ANBI keurmerk. Dat betekent dat wij voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Zo weet je zeker dat wij bijdragen aan een betere wereld voor de dieren, zorgvuldig omgaan met elke euro en verantwoording afleggen

Staat je vraag er niet tussen? Mail ons: support@verhuisdieren.nl

icon-arrow-left Created with Sketch.