Yara

Stichting

Verhuiskat

Lopik

4 maanden

Poes

23-02-2021

Aruba


Dit dier is onafscheidelijk van

Contactgegevens

Ben je uitgesnuffeld en wil je serieus opzoek naar een huisdier?

Maak een zoekprofiel aan

Omschrijving

Vanwege de vele reacties op gereserveerd gezet om deze te verwerken.

Piepkleine Yara is een kitten van ongeveer 4 maanden oud. Ze is heel lief, aanhankelijk en relaxed. Ze kan heerlijk liggen chillen. Je kan haar optillen. Ze is wat rustiger, maar kan ook enorm energiek zijn en heerlijk stoeien en spelen. Ze is kortharig, een licht grijze met beige en witte tabby.

Yara is voor de stichting uit een auto gegooid.

Butler is een jonge lieve aanhankelijke vent van ongeveer 4 maanden oud. Hij is speels en relaxed met mensen. Hij heeft nu een halflanharige vacht, maar deze zal door het koudere klimaat een stuk langer worden in Nederland. Butler en Yara willen we samen plaatsen omdat ze beiden een kattenmaatje nodig hebben om te spelen en knuffelen. Ze zijn beiden erg sociaal en energiek.

Butler is op straat gevonden.

We zoeken een huis met een tuin waarbij ze veilig lekker op onderzoek kunnen gaan. Ze verwachten dat ze het prima zouden doen met honden. Kinderen vanaf een jaar of acht moet ook kunnen.

We kunnen helaas met het grote aantal reacties niet iedereen telefonisch te woord staan. Daarom het verzoek niet te bellen. Indien u een potentiële match bent bellen we u. Graag dus eerst mailen met uw verhaal (wie bent u, hoe/ waar woont u, gezinssamenstelling, andere huisdieren/ waarom interesse in deze kat enz) . We hebben vaak mensen die interesse tonen. Helaas maar weinig mensen die daarnaast ook een mail sturen. Wij kunnen daardoor totaal geen inschatting maken of iemand wel of niet geschikt is.

Ik ben een vrijwillige foster. Ik probeer iedereen die een mail stuurt te beantwoorden. Helaas lukt dat naast mijn fulltime baan niet altijd. Mijn excuses hiervoor. Het kost ook altijd even tijd om alle reacties zorgvuldig te lezen.

Video's beschikbaar op aanvraag.

Over de kat Yara

Oosterse Korthaar mix
€100-€175
Stichting

Algemene info

Ja
Kortharig
Poes

Thuissituatie

Kinderen vanaf 5 jaar
Ja
Ja
Een tuin is noodzakelijk

Karakter

Ja
Ja
Ja
Ja

Feiten

Ja
Ja
Ja
Nee
Nee
Nee
Nee

Toelichting

Adoptiebijdrage is inclusief entingen, chip, rabies, paspoort, sterilisatie / castratie (tenzij expliciet anders aangegeven bij kenmerken), FIV & FelV test (negatief, tenzij anders aangegeven bij Bio) reis naar Nederland + verplichte administratieve handelingen. Ze zijn zindelijk en gezond verklaard.

Yara is gereserveerd

Om te kunnen zien of je met dit dier matcht, maak je eerst een zoekprofiel aan en word je supporter.

Zoekprofiel aanmaken

Tips

Lees de adoptietips aandachtig voor je een dier adopteert.

Tips bij adoptie

Via Verhuisdieren zoek je verantwoord naar jouw ideale hond, kat of konijn

Steun de stichting

  • Ontvang notificaties van nieuwe matches
  • Bekijk contactgegevens van matches
  • Support onze stichting voor 1 jaar

Verhuisdieren.nl is een Erkend Goed Doel

  • Verschillende manieren om te doneren
  • Veel giften zijn aftrekbaar bij de belasting
  • Zet een leuke actie op touw; wij helpen!

Via Stichting Verhuisdieren herplaats je verantwoord je hond of kat; een diervriendelijk alternatief voor het dierenasiel.

Wij hebben een ANBI keurmerk. Dat betekent dat wij voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Zo weet je zeker dat wij bijdragen aan een betere wereld voor de dieren, zorgvuldig omgaan met elke euro en verantwoording afleggen

Staat je vraag er niet tussen? Mail ons: support@verhuisdieren.nl

icon-arrow-left Created with Sketch.