Clover

Stichting

Verhuishond

Hoofddorp

6 maanden

Reu

Middel (35-70 cm)

09-04-2021

Griekenland


Contactgegevens

Ben je uitgesnuffeld en wil je serieus opzoek naar een huisdier?

Maak een zoekprofiel aan

Omschrijving

Clover is een leuke maar vooral heel lieve jonge vent. Een heerlijke gezinshond die op zijn eigen rustige manier het leven neemt zoals het komt. Speelt graag, maar niet te lang, want meneertje wil graag ook wel lekker lui op de bank kunnen liggen. Clover is nog niet helemaal zindelijk, maar doet zijn uiterste best om daar samen met de baas verandering in te brengen. Aan de lijn lopen vindt hij leuk, en soms krijgt zijn neus dan even de overhand en wil hij lekker snuffelen. Hij doet het prima met de honden in zijn gastgezin en kan ook uitstekend met kinderen overweg.
Clover's wiegje stond op het mooie maar niet heel diervriendelijke Griekse eiland Kreta. Daar is hij gevonden samen met wat broertjes en zusjes, zonder moeder zoekend naar gezelschap en eten. Een lief Grieks gastgezin heeft het hele stel onder de hoede genomen en daar heeft Clover ook zijn eerste, belangrijke, socialisatie met mensen en andere dieren gekregen.
Kortgeleden mocht Clover de reis naar Nederland maken, en is door de grote witte vogel netjes afgeleverd. Ook hier woont hij weer in een gastgezin, en laat hij zich zien als een heerlijk lieve, speelse en gezellige vent. Hij slaapt snachts zonder problemen in een bench en houdt het dan netjes droog tot de volgende ochtend. Eventjes alleen zijn is geen probleem, hij gaat lekker in de bench slapen zonder de buren te alarmeren.
Omdat Clover gevonden is, weten we geen verdere herkomst van hem. Hij heeft iets weg van een Labrador, maar er zullen zeker ook nog wel een paar andere rassen in hem verstopt zitten. Hij is nu ongeveer 17 kilo, en zal naar verwachting uitgroeien tot een leuke middelmaat van rond de 25 kilo. Een hond die dus in elke situatie wel op zijn plek is.
Voor Clover zoeken we een gezin dat zijn opvoeding met zachte hand (en veel liefde) wil voortzetten. Er is een mooie basis gelegd, maar uiteraard is Clover nog niet kant en klaar. Een leuk, beetje actief gezin, waar hij lekker mag meedoen in de actie van alledag. Met of zonder tuin, met of zonder andere hond, dat maakt Clover allemaal niks uit. Als het maar gezellig is.
Zie je jezelf terug in deze "profielschets" en wil je graag een leuke hond toevoegen aan je gezin ? Laat het ons weten en stuur een mailtje. Wij vertellen je graag alles over Clover en onze adoptieprocedure.

Over de hond Clover

kruising
€275-€375
Stichting

Algemene info

Reu
Nee
Kortharig
Middel (35-70 cm)

Thuissituatie

Ja, met alle kinderen
Ja
Ja
Ja, een paar uurtjes
Ja
Nee, niet noodzakelijk

Karakter

Gemiddeld
Ja
Ja
Nee
Ja
Ja
Nee

Feiten

Ja
Ja
Ja
Nee
Nee
Nee
Nee
Ja

Toelichting

De adoptiebijdrage voor Clover is € 350,- Dit is een bijdrage in de kosten die in Griekenland zijn gemaakt voor entingen, chip en paspoort en het vervoer per vliegtuig naar Nederland.

Combined Shape Created with Sketch. Hond uit buitenland?
Lees de 5 aandachtspunten waar je op moet letten met een hond uit het buitenland.
Huisdierenbijsluiter

Clover is gereserveerd

Om te kunnen zien of je met dit dier matcht, maak je eerst een zoekprofiel aan en word je supporter.

Zoekprofiel aanmaken

Tips

Lees de adoptietips aandachtig voor je een dier adopteert.

Tips bij adoptie

Via Verhuisdieren zoek je verantwoord naar jouw ideale hond, kat of konijn

Steun de stichting

  • Ontvang notificaties van nieuwe matches
  • Bekijk contactgegevens van matches
  • Support onze stichting voor 1 jaar

Verhuisdieren.nl is een Erkend Goed Doel

  • Verschillende manieren om te doneren
  • Veel giften zijn aftrekbaar bij de belasting
  • Zet een leuke actie op touw; wij helpen!

Via Stichting Verhuisdieren herplaats je verantwoord je hond of kat; een diervriendelijk alternatief voor het dierenasiel.

Wij hebben een ANBI keurmerk. Dat betekent dat wij voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Zo weet je zeker dat wij bijdragen aan een betere wereld voor de dieren, zorgvuldig omgaan met elke euro en verantwoording afleggen

Staat je vraag er niet tussen? Mail ons: support@verhuisdieren.nl

icon-arrow-left Created with Sketch.