Tessa

Stichting

Verhuishond

Hoofddorp

6 maanden

Teef

Groot (vanaf 70 cm)

20-04-2021

Griekenland


Contactgegevens

Ben je uitgesnuffeld en wil je serieus opzoek naar een huisdier?

Maak een zoekprofiel aan

Omschrijving

Helaas is de geplande adoptie van onze Tessa - door persoonlijke omstandigheden van de adoptant - niet doorgegaan. Tessa is dus per vandaag (20 april) weer beschikbaar voor adoptie. Ze heeft het nog steeds prima naar haar zin in haar gastgezin, en is elke dag weer haar eigen, vrolijke zelf !
Tessa is een intens lieve leuke en aanhankelijke lobbes. Een rustig meisje dat geniet van het leven, zich nergens over opwindt en gewoon rustig haar eigen gangetje gaat. Ze kan het prima vinden met mensen, vindt kinderen absoluut leuk en geniet van alle aandacht en knuffelsessies die ze krijgt. Katten boeien haar maar matig, in ieder geval niet genoeg om er op te jagen. Tessa is nog niet helemaal zindelijk (daar wordt aan gewerkt) en vindt het buiten op straat soms nog een klein beetje eng. Krijgt ze even de tijd om alles in zich op te nemen, dan loopt ze daarna ook weer rustig mee.
Tessa is gevonden in een klein dorpje nabij Athene. Daar liep haar moeder, zoekend naar eten. Toen vrijwilligers moeder volgden naar haar schuilplaats, bleek ze daar maar liefst zeven pups te hebben verstopt. Het hele gezin is liefdevol opgevangen in een Grieks gastgezin. Inmiddels zijn alle pups met verschillende vluchten al in Nederland aangekomen, en mama Lara en pup Tessa zijn ook kortgeleden als laatsten in Nederland gearriveerd. Tessa woont ook hier weer in een gastgezin, kan het prima vinden met de andere honden binnen het gezin. Ze gedraagt zich alsof ze hier al haar hele leven woont. Een gezellige aanwinst voor ieder gezin.
Tessa is een grote meid, en zal nog een stukje groter worden. Het wordt een forse dame, maar met haar superzachte karakter valt haar formaat eigenlijk niet eens heel erg op. Ze is ook rustig, neemt dus niet heel veel plaats in in huis en is tevreden met een lekkere mand om in te kunnen liggen. Een bank is wat Tessa betreft ook prima trouwens.
Ben je op zoek naar en gezellige, sociale en niet al te aanwezige nieuwe huisgenoot ? Dan is Tessa misschien wel wat je zoekt. Laat het ons weten en stuur een mailtje. Wij nemen graag contact op om alles over Tessa met je te delen en onze adoptieprocedure toe te lichten.

Over de hond Tessa

kruising
€275-€375
Stichting

Algemene info

Teef
Nee
Kortharig
Groot (vanaf 70 cm)

Thuissituatie

Kan niet met kinderen
Ja
Ja
Ja, een paar uurtjes
Ja
Nee, niet noodzakelijk

Karakter

Gemiddeld
Ja
Ja
Nee
Ja
Ja
Nee

Feiten

Ja
Ja
Ja
Nee
Nee
Nee
Nee
Ja

Toelichting

De adoptiebijdrage voor Tessa is € 350,- Dit is een bijdrage in de kosten die in Griekenland zijn gemaakt voor entingen, chip, paspoort en het vervoer per vliegtuig naar Nederland.

Combined Shape Created with Sketch. Hond uit buitenland?
Lees de 5 aandachtspunten waar je op moet letten met een hond uit het buitenland.
Huisdierenbijsluiter

Om te kunnen zien of je met dit dier matcht, maak je eerst een zoekprofiel aan en word je supporter.

Zoekprofiel aanmaken

Tips

Lees de adoptietips aandachtig voor je een dier adopteert.

Tips bij adoptie

Via Verhuisdieren zoek je verantwoord naar jouw ideale hond, kat of konijn

Steun de stichting

  • Ontvang notificaties van nieuwe matches
  • Bekijk contactgegevens van matches
  • Support onze stichting voor 1 jaar

Verhuisdieren.nl is een Erkend Goed Doel

  • Verschillende manieren om te doneren
  • Veel giften zijn aftrekbaar bij de belasting
  • Zet een leuke actie op touw; wij helpen!

Via Stichting Verhuisdieren herplaats je verantwoord je hond of kat; een diervriendelijk alternatief voor het dierenasiel.

Wij hebben een ANBI keurmerk. Dat betekent dat wij voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Zo weet je zeker dat wij bijdragen aan een betere wereld voor de dieren, zorgvuldig omgaan met elke euro en verantwoording afleggen

Staat je vraag er niet tussen? Mail ons: support@verhuisdieren.nl

icon-arrow-left Created with Sketch.