Olaf

Stichting

Verhuiskat

Winterswijk

2 maanden

Kater

24-07-2021


Contactgegevens

Ben je uitgesnuffeld en wil je serieus opzoek naar een huisdier?

Maak een zoekprofiel aan

Omschrijving

Olaf is afkomstig van een boerderij waar hij samen met zijn 4 broers en zussen is meegenomen. De moeder is gesteriliseerd en terug gezet zodat de situatie op de boerderij voor de katten verbeterd. Ook de overige katten op de boerderij zijn geneutraliseerd. Op de boerderij waren teveel katten waardoor de niesziekte uit was gebroken en de katten in een verschrikkelijke toestand verkeerden.

Deze kittens waren wild en ziek bij binnenkomst en konden om die reden geen 12 weken bij de moeder blijven. De boer wou de moeder niet kwijt en daarom zijn ze op de leeftijd van 8 weken bij moeder weggehaald.

Olof is geboren op 10 mei 2021
Olof is een prachtig wit kereltje met 2 kleuren ogen.

Dit lijkt erop dat hij een Odd-eyed heeft, wilt u daar meer over weten dan kunt u via deze link erover lezen https://nl.wikipedia.org/wiki/odd-eyed. Hij reageert wel op piepen maar we kunnen niet uitsluiten dat hij het syndroom van Waardenborg heeft.

Olof is heel speels, hij houd van rennen en stoeien met zijn broertjes, beetje verlegen maar als je hem de tijd geeft gaat hij tijdens het aaien heel hard spinnen en sluit hij je langzaam in zijn hartje.
Vliegjes vangen kan hij heel goed!

Onze stichting is een non-profit organisatie. We hebben als doel de populatie zwerfkatten in Winterswijk, Oost Gelre en Aalten te verminderen. Dit doen we door de volwassen poezen en katers te castreren en steriliseren en de kittens, dit zijn jonge katten bij gastgezinnen onder te brengen. De kittens worden gesocialiseerd. Omdat de meeste kittens ziek zijn worden ze vaak behandeld door de dierenarts. Uiteraard gaat de behandeling bij de gastgezinnen verder. Als ze weer gezond zijn en gesocialiseerd worden ze ingeënt en gechipt. Als laatste worden ze naar een nieuw huisje overgeplaatst.

Over de kat Olaf

Europese Korthaar
€100-€210
Stichting

Algemene info

Nee
Kortharig
Kater

Thuissituatie

Kan niet met kinderen
Ja
Ja
Een balkon/dakterras

Karakter

Ja
Ja
Nee
Ja

Feiten

Nee
Ja
Ja
Ja
Nee
Nee
Nee

Toelichting

Olaf wordt geplaatst als zij 10 weken oud is. We plaatsen met 10 weken oud omdat er nog meerdere kittens buiten liggen die ook graag naar een gastgezin willen om daar te socialiseren. Deze kittens zijn oud genoeg om zichzelf te redden, mits ze met een broertje of zusje samen zijn of met een leeftijdsgenootje.


Olaf is 1x ingeënt, ontwormd, gechipt en ontvlooit en kost €140,-

Olaf wordt samen met een ander kitten geplaatst of het nieuwe baasje moet al een kat hebben dan kan Olof alleen naar zijn forever home.

Olaf zit in een gastgezin in Westendorp

Om te kunnen zien of je met dit dier matcht, maak je eerst een zoekprofiel aan en word je supporter.

Zoekprofiel aanmaken

Tips

Lees de adoptietips aandachtig voor je een dier adopteert.

Tips bij adoptie

Via Verhuisdieren zoek je verantwoord naar jouw ideale hond, kat of konijn

Steun de stichting

  • Ontvang notificaties van nieuwe matches
  • Bekijk contactgegevens van matches
  • Support onze stichting voor 1 jaar

Verhuisdieren.nl is een Erkend Goed Doel

  • Verschillende manieren om te doneren
  • Veel giften zijn aftrekbaar bij de belasting
  • Zet een leuke actie op touw; wij helpen!

Via Stichting Verhuisdieren herplaats je verantwoord je hond of kat; een diervriendelijk alternatief voor het dierenasiel.

Wij hebben een ANBI keurmerk. Dat betekent dat wij voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Zo weet je zeker dat wij bijdragen aan een betere wereld voor de dieren, zorgvuldig omgaan met elke euro en verantwoording afleggen

Staat je vraag er niet tussen? Mail ons: support@verhuisdieren.nl

icon-arrow-left Created with Sketch.