Joey

Stichting

Verhuiskat

Goor

4 maanden

Kater

06-09-2021


Dit dier is onafscheidelijk van

Contactgegevens

Ben je uitgesnuffeld en wil je serieus opzoek naar een huisdier?

Maak een zoekprofiel aan

Omschrijving

Jessy en Joey wist al snel de harten van de opvang te veroveren. Beide spelen ze erg graag, zowel samen als met mensen met speelgoed. Daarnaast zijn ze enorm knuffelig waarbij vooral Jessy zich best intens uit door honderden kusjes en kopjes te geven. Ze zijn enorm mensgericht en graag bij je. Vaak zullen ze naar je toe komen rennen om je te begroeten, of gewoon voor een aai of een knuffel.
Voor dit lieve mensgerichte koppel zoeken wij een huishouden waarin dit mensgerichte juist gewaardeerd wordt. Ook zal spelen een deel van de dagelijkse routine uit moeten maken. Omdat ze in de opvang dol zijn op de kinderen zal een (jong) gezin zonder de wens om Jessy en Joey naar buiten te laten, het meest ideaal zijn.
Hoewel een nieuwe situatie altijd even wennen zal zijn, kunnen Jessy en Joey zeker bij andere katten geplaatst worden. Ook kinderen groot en klein zijn dus geen enkel probleem. Hoewel ze in de opvang kennis hebben mogen maken met een hond, is het niet zeker hoe dit elders zal gaan. Hond en kittens zullen dan ook onder begeleiding aan elkaar moeten wennen. Dit koppel is te adopteren als binnenkatten en kunnen dus niet naar buiten.

Over de kat Joey

Europees Korthaar
€100-€210
Stichting

Algemene info

Ja
Kortharig
Kater

Thuissituatie

Kinderen vanaf 5 jaar
Ja
Onbekend
Geen voorkeur

Karakter

Ja
Nee
Ja
Ja

Feiten

Ja
Ja
Ja
Nee
Nee
Nee
Nee

Toelichting

Jessy en Joey zijn in Neede geboren. De moederpoes is wild maar doordat ze tijdig goed opgevangen zijn hoeven zij nu geen leven als zwerfkitten te hebben. In de opvang zijn ze op een gezonde manier erg goed gesocialiseerd. Jessy en Joey zijn geboren in een nest van vier kittens.
Jessy en Joey zijn ontwormd, ontvlooid, gechipt, gevaccineerd en nagekeken door de dierenarts. Beide kittens zijn al gesteriliseerd.
Als je belangstelling hebt voor dit leuke en energieke kittenkoppel - schrijf dan een mail naar ons. Jessy en Joey worden geplaatst met een contract en plaatsingsvoorwaarden.
We vragen voor dit koppel een vergoeding van € 400.

Om te kunnen zien of je met dit dier matcht, maak je eerst een zoekprofiel aan en word je supporter.

Zoekprofiel aanmaken

Tips

Lees de adoptietips aandachtig voor je een dier adopteert.

Tips bij adoptie

Via Verhuisdieren zoek je verantwoord naar jouw ideale hond, kat of konijn

Steun de stichting

  • Ontvang notificaties van nieuwe matches
  • Bekijk contactgegevens van matches
  • Support onze stichting voor 1 jaar

Verhuisdieren.nl is een Erkend Goed Doel

  • Verschillende manieren om te doneren
  • Veel giften zijn aftrekbaar bij de belasting
  • Zet een leuke actie op touw; wij helpen!

Via Stichting Verhuisdieren herplaats je verantwoord je hond of kat; een diervriendelijk alternatief voor het dierenasiel.

Wij hebben een ANBI keurmerk. Dat betekent dat wij voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Zo weet je zeker dat wij bijdragen aan een betere wereld voor de dieren, zorgvuldig omgaan met elke euro en verantwoording afleggen

Staat je vraag er niet tussen? Mail ons: support@verhuisdieren.nl

icon-arrow-left Created with Sketch.